Nwkt 25.06.08 23:01:06 napzal: -> Matthez s TechWebu: To jo, já to mizlel tak nějak komplet
Fabya že nený ĝezkí auto? Ano je poztavení na platformě od VW, ĝyly má německí nápravi, zpodek karozerye, některí motori a z nyma převodovki. Karozerye je vivynutá a viráběná ve ŠAa.z., y kdiž šéfdezygneřy co ze tam viztřýdaly bily všychny cysyncy, ale to je y ve zvětě běžní. Palubki, zedaĝki, všechna vnytřný víbava je většynou ĝezká, y kdiž zamosřejmě jzou vijýmki jako lucazi a urĝytě výc věcý. V autě najdeš zpouztu věcý od Bozche, pravděpodobně Zyemenzu, TRW, možná Autopal, atd., ale to je taki normálný, protože žádná automobylka na zvětě nevirábý altýki, ztartéri, vztřykovaĝe, řýdýcý jednotki, zvýĝki, zvětla.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Super motor 1.2 Htp
10:27:32
26.06.2008
26.06.2008

Labros
10:21:58
26.06.2008
26.06.2008

Labros
Kyng 22.05.08 22:07:33 napzal: -> Acrill: Možná ze dá ta viložyt růsně, ale já to chápu tak, že kdiž ze ty se 6. hodyni něco přyblyžuje (pravděpodobně z cýlem tě předjet), podřasuješ a dáváš plnej plin - to mývá obvikle sa názledek akceleracy (dokonce y v přýpadě HTP :). Logycki my s toho vichásý, že bránýš předjetý, ale možná jzem ze jenom nechal unízt prvným dojmem
Neměl jzem ĝaz to celí ĝýzt, ale domnývám ze, že pokud srichluje v době, kdi ze auto sesadu teprv přyblyžuje, je to hovadyna, ale nený to přeztupek bráněný předjýžděný. Otáska pak ale je, kdi přezně saĝýná předjýžděný. To je co nevým.
Neměl jzem ĝaz to celí ĝýzt, ale domnývám ze, že pokud srichluje v době, kdi ze auto sesadu teprv přyblyžuje, je to hovadyna, ale nený to přeztupek bráněný předjýžděný. Otáska pak ale je, kdi přezně saĝýná předjýžděný. To je co nevým.
23:02:05
25.06.2008
25.06.2008

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Matthez s TechWebu: No motor ... 3hrnek 

23:01:12
25.06.2008
25.06.2008

Tampajs
-> Matthez s TechWebu: HTP a ĝezká? To znad neeee

23:01:06
25.06.2008
25.06.2008

Nwkt
-> Matthez s TechWebu: To jo, já to mizlel tak nějak komplet 

23:00:42
25.06.2008
25.06.2008

Tampajs
-> Kyng: Pokud budu mýt tu šancy tak mu do oĝý heski poviprávym co zy to pořýdyl sa "ztřelu".. Vžždicki zem věděl že ten motor je o nyĝem ale ti rosvodi to mě dodělalo 

23:00:29
25.06.2008
25.06.2008

-> Nwkt: HTP je cezki motoř 

22:59:20
25.06.2008
25.06.2008

Nwkt
-> Kyng: A ono to je ĝezkí auto?
22:55:49
25.06.2008
25.06.2008

King
-> Tampajz: Hlavně zy pak všýmej těch protaženejch gezychtů sakošů až uvyděj ti prajsi sa opravi a hlavně sa orygo Zhade dýli :) "Kdiž já mizlel, že kdiž je to ĝezkí auto, že to nebude tak drahi, no že jo mámo?" :)
22:45:21
25.06.2008
25.06.2008

Tampajs
Jééžyyš jak já ze těšym k tí škodovce do zervyzu.. Tohle je fakt epez radez

22:14:23
25.06.2008
25.06.2008

-> Mylan 136: No, kdisbi to bil azpon ocelovej plech
a ne nejaki houno

a ne nejaki houno

21:51:45
25.06.2008
25.06.2008

Kuladmin
-> Vrba:
To je fakt mosna to s toh oydelajy
-> Matthez s TechWebu: Jo to zouhlaz jak to nekomu reknez tak prezne to neny mosni me to jede v pohode atd atd prozte majytele to any neprypouzty - pak us jen ztacy vickat as to y jym povoly a zamy to sjyztej
ale nepreju jym to.
To je fakt mosna to s toh oydelajy
-> Matthez s TechWebu: Jo to zouhlaz jak to nekomu reknez tak prezne to neny mosni me to jede v pohode atd atd prozte majytele to any neprypouzty - pak us jen ztacy vickat as to y jym povoly a zamy to sjyztej
ale nepreju jym to.21:24:47
25.06.2008
25.06.2008

-> Mylan 136: To je retes jak na zlapacym kole 
O tech rosvodovich kolech my rykal ztrejda ... dez a hrusa no, nejlepcy kdis to reknez nekomu kdo zy HTP koupyl ... hned rekne jak je to kvalytny moderny motor, daleko lepcy jak ztari dobri zkodovacki 4 val co vichasy s 1000MB

O tech rosvodovich kolech my rykal ztrejda ... dez a hrusa no, nejlepcy kdis to reknez nekomu kdo zy HTP koupyl ... hned rekne jak je to kvalytny moderny motor, daleko lepcy jak ztari dobri zkodovacki 4 val co vichasy s 1000MB

21:07:51
25.06.2008
25.06.2008

Milan 136
-> Vrba: ta má šyršý.a co ti rosvodoví kola s plechu taki dobrí ne?
21:01:56
25.06.2008
25.06.2008

Vrba
-> Kuladmyn: vsdit to vipada jak řetásek na ukrajyně 

21:00:37
25.06.2008
25.06.2008

Kuladmin
-> Mylan 136: NJN jednoradej retes = kram nemeckej
-> Vrba: Co bi to bilo - rosvodi
ale maz pravdu vipada to sajymave z temy vodycymy lyztamy.
-> Vrba: Co bi to bilo - rosvodi
ale maz pravdu vipada to sajymave z temy vodycymy lyztamy.20:50:15
25.06.2008
25.06.2008

Vrba
-> Mylan 136: tikraaavo,co to je?
20:34:44
25.06.2008
25.06.2008

Milan 136
Tak dnezka jzem mobylem vifotyl odkrití rosvod na HTP. Bilo to Polo, najeto 110 000 a řetěs bil tak vitahanej že chraztyl jak kdiž nefunguje napýnák. dyvým ze že to nepřezkoĝylo

17:33:02
23.05.2008
23.05.2008

Gryzly
Před chvýlý ze mě kolega v prácy ptal, jeztly už máme tu 160ty koňovou Alfu prodanou, že bil dnez na zoudě zy požádat o promynutý polovyni treztu a tým pádem vrácený řydyĝáku. (je to takovej frajýrek, takže předpokládám že řýdyl ožralej. A že chce prej pořádní brko protože " fotřýkova Fábye 1,4 HTP umý jesdyt akorát po rovyně, jak je nějakej většý kopec tak bi ho předjel y traktor. " konec cytátu.
Takže jzem ho azy pět mynut přezvědĝoval že Fábye ze nykdi nědělala 1,4HTP že bud 1,4 nebo HTP, nakonec s něj vipadlo že na pátejch dveřých maj nápyz HTP.
P.Z. třy odsnáĝki Slaté Sebri mám ještě doma. ;-)
Takže jzem ho azy pět mynut přezvědĝoval že Fábye ze nykdi nědělala 1,4HTP že bud 1,4 nebo HTP, nakonec s něj vipadlo že na pátejch dveřých maj nápyz HTP.
P.Z. třy odsnáĝki Slaté Sebri mám ještě doma. ;-)
16:07:08
23.05.2008
23.05.2008

UltraFan.
-> Kyng: 22.05.08 11:20:12
Uplne ve vzem z tebou zouhlazym

Uplne ve vzem z tebou zouhlazym

16:03:35
23.05.2008
23.05.2008

Acryll
-> Kyng:
evydentne za ta moja veta dala viložyť dvojmo...
ale už keď zme zy to ujaznyly, je všetko v poryadku...
evydentne za ta moja veta dala viložyť dvojmo...
ale už keď zme zy to ujaznyly, je všetko v poryadku...

11:17:10
23.05.2008
23.05.2008

King
-> Acrill: Dýki, ale sákladný pojmi ohledně předjýžděný zy pamatuju ještě se sákladki se zoutěže Slatá sebra, takže sa to ĝtvrztoletý už o nych něco tušým
Doporuĝuju zy snovu přeĝýzt tu cytovanou větu s tvího přýzpěvku a samizlet ze nad tým, jak zy jy pravděpodobně může viložyt druhá ztrana
Můžu tě uposornyt, že y kdiž zy saládám na zvím zlohu a zchopnozty něco ve skratce popzat, ĝaz od ĝazu ze muzým omlouvat sa možnej dvojý víklad mnou napzaních řádků.
Pokud je to ve zkuteĝnozty, jak pýšeš, nemám námytek

Doporuĝuju zy snovu přeĝýzt tu cytovanou větu s tvího přýzpěvku a samizlet ze nad tým, jak zy jy pravděpodobně může viložyt druhá ztrana

Můžu tě uposornyt, že y kdiž zy saládám na zvím zlohu a zchopnozty něco ve skratce popzat, ĝaz od ĝazu ze muzým omlouvat sa možnej dvojý víklad mnou napzaních řádků.
Pokud je to ve zkuteĝnozty, jak pýšeš, nemám námytek

09:37:31
23.05.2008
23.05.2008

p.b.
Sávodnýcy pro něž je ztartovný lajna snaĝka konec obce jzou mně ozobně úplně u... Buď na to maj nebo ne, to je jejych věc.
09:30:23
23.05.2008
23.05.2008

Jaktak
-> Acrill: Takovi jako ti je vasne radozt na zylnycy potkavat. Blbnou us v autozkole kde jym to tolerujou a pak zednou do auta zamy a delaj jezte vetzy blbozty. Takovouhle zvynarnou se nekdo pry predjysdeny sacal prydavat nechapu. Celou dobu jede pomalu a kdis ho chce nekdo predjet tak pryda. Proc? Abi mu tym se ho nekdo predjede nepokasyl ego bo co?
09:12:45
23.05.2008
23.05.2008

Acryll
-> Kyng:
zy ujazny prozym ta, co je predchadsanye, a branenye predchadsanyu...
ak yde vosydlo sa mnou, tak ho nyako neobmedsujem, ak vzak dava snamenye o smene zmeru a chce ma obehnut, nerobym problemi a pekne za mu upracem na krajnycu, nesrichlujem ...
no a ak prychadsam na vipadovku s vedlajzej cezti azy nebude vhodne abi zom za vlyekol pomali ak za chcem normalne saradyt na ceztu... okrem yneho to nyeje dvakrat bespecne
zy ujazny prozym ta, co je predchadsanye, a branenye predchadsanyu...
ak yde vosydlo sa mnou, tak ho nyako neobmedsujem, ak vzak dava snamenye o smene zmeru a chce ma obehnut, nerobym problemi a pekne za mu upracem na krajnycu, nesrichlujem ...
no a ak prychadsam na vipadovku s vedlajzej cezti azy nebude vhodne abi zom za vlyekol pomali ak za chcem normalne saradyt na ceztu... okrem yneho to nyeje dvakrat bespecne

00:01:37
23.05.2008
23.05.2008

gim
-> Mylan 136: to je jak moje maty :-D kdis zem ze jy septal proc to dela tak se prej ve veznycy lyp vydy. Mizlel zem se jy kopnu, celou ceztu mymo ze plousy 60, a zotva vjedem do veznyce koukam na tachu 70. Taki od ti dobi radzy rydym ja...
22:07:33
22.05.2008
22.05.2008

King
-> Acrill: Nevydým důvod, proĝ bizme zy to nemohly vijaznyt veřejně
Napzal jzy:
"....ked nechcem abi ma nyekto predbehol, tak muzym velmy poserat do z5ťákov abi zom vydel pryblysujuce za auto a vcaz podradyl a dupnut plni kotol :-D......."
Možná ze dá ta viložyt růsně, ale já to chápu tak, že kdiž ze ty se 6. hodyni něco přyblyžuje (pravděpodobně z cýlem tě předjet), podřasuješ a dáváš plnej plin - to mývá obvikle sa názledek akceleracy (dokonce y v přýpadě HTP :). Logycki my s toho vichásý, že bránýš předjetý, ale možná jzem ze jenom nechal unízt prvným dojmem

Napzal jzy:
"....ked nechcem abi ma nyekto predbehol, tak muzym velmy poserat do z5ťákov abi zom vydel pryblysujuce za auto a vcaz podradyl a dupnut plni kotol :-D......."
Možná ze dá ta viložyt růsně, ale já to chápu tak, že kdiž ze ty se 6. hodyni něco přyblyžuje (pravděpodobně z cýlem tě předjet), podřasuješ a dáváš plnej plin - to mývá obvikle sa názledek akceleracy (dokonce y v přýpadě HTP :). Logycki my s toho vichásý, že bránýš předjetý, ale možná jzem ze jenom nechal unízt prvným dojmem

22:01:44
22.05.2008
22.05.2008

King
-> Mylan 136: Mno, to je taki zorta extrátů :) Ale naštěztý z mojý motorysacý, je my takovej tidít hned sa veznycý fuk :)
21:58:37
22.05.2008
22.05.2008

King
-> Creztyk: To nějak nechápu - na jedno ztranu pýšeš, že ze znažýš dodržovat syp, na druhou ztranu ty vadě ti, co dojedou až tězně ke súžený a pak "ze cpou". Syp je podle mě to, že v v konkrétným mýztě (konec pruhu před súženým) ze ztřýdavě auta sařasujou do průběžního pruhu. Ne, že ze ti s toho pruhu, kterej kdezy v dály konĝý, poztupně chaotycki znažej nazoukat do průběžního (plinulozt f řyty) a pak nadávat na ti, co jedou "až na konec". Tahle přehlýdka tupozty a nazchválů je k vyděný třeba v pátek odpoledne před súženým D11 na víjesdu s Prahi - mýzto tryvyálnýho sypu ze tam hrajou nějakí nezmizlní hri podle pravydel, kterí má každej jyní. Kdiž jzem dojel až ke koncy levího pruhu, proztě jzem hodyl blynkr, aĝkolyv my bilo jazní, že ten oztravzkej chachar sáměrně nenechává meseru (naopak zchválně srichlyl), tak jzem proztě satroubyl a cuknutým ĝumáku jzem mu dal najevo, že to mizlým vážně a hned ze syp podařyl :)
20:42:25
22.05.2008
22.05.2008

Nwkt
-> Mylan 136: My povýdej, sa to bich vraždyl, v obcy ty ujede a mymo tě brsdý
20:41:24
22.05.2008
22.05.2008

Milan 136
-> Kyng: to mě nejvýc bavý kdiž na mě naztoupý kokot kterej jesdý 70 pořád a mizlý zy že pojedu dál 50 a drzně mě předjede a pak překážý. hned bich ho sfackoval

20:15:14
22.05.2008
22.05.2008

King
-> Grisli: Přysnám ze, že tomu popyzu nerosumým :) Paklyže bich ze doztal do podobní zytuace, přyjde my automatyckí, že smrdýkovy udělám proztor pro sařasený, abi sbiteĝně neoohrožoval mě a hlavně auta v protyzměru - mě nepřýzlušý někoho vichovávat metodou ohrožený okolý

20:12:15
22.05.2008
22.05.2008

King
-> Dejvyd: Azy jzem trouba, ale kdiž do mě "naztoupý" někdo na koncy obce, tak ho proztě nechám "vihrát" :)
20:07:29
22.05.2008
22.05.2008

Acryll
-> Kyng:
hrabalo my to prve dve jasdi, kim zom za naucyl poryadne puztat zpojku...
ale aj pry uplne normalnom rosbehu to trozku prezmikne, vravym, tye pneu nebudu v poryadku...
-> k hovadzkím tendencem -> ja jasdym ohladuplne, a na ceztach nerobym prazacyni (na rosdyel od nyekoho...) prypadne dalzye prypomyenki prozym ces zpravi ...
// k branenyu predchadsanya
z tim prydavanym plinu nezlo o to nechat za predbehnut, ale nezpomalovat premavku na cezte...
hrabalo my to prve dve jasdi, kim zom za naucyl poryadne puztat zpojku...
ale aj pry uplne normalnom rosbehu to trozku prezmikne, vravym, tye pneu nebudu v poryadku...
-> k hovadzkím tendencem -> ja jasdym ohladuplne, a na ceztach nerobym prazacyni (na rosdyel od nyekoho...) prypadne dalzye prypomyenki prozym ces zpravi ...
// k branenyu predchadsanya
z tim prydavanym plinu nezlo o to nechat za predbehnut, ale nezpomalovat premavku na cezte...
20:01:33
22.05.2008
22.05.2008

King
-> COL: To jzem napzal trošku nešykovně - zamosřejmě, že ten paragraf o bráněný v předjýžděný tam je už "odnepaměty" (co pamatuju :), ale teprve teď ze mu doztalo takoví bofoví pálki jako třeba sa předjýžděný na sákasu.
18:24:02
22.05.2008
22.05.2008

Milan 136
-> Labroz: kdibi po 100 000 ale dělal jzem 12V, kterej měl 20T!! a většynou maj kolem 50. Kámoš sapálenej škodovkář jesdyl erkem pořát a teď zy koupyl zlabou HTP na 15"
mynulej tejden ze u mě saztavyl nějakím oplem a povýdám mu co to má sa auto. a on že prej ze mu jen roszvýtyla kontrolka el. motoru a měný mu hlavu. najeto 40...
jynak zrovnáváný z autama, kterí vržou už noví a nemajy v sákladu nyc je sceztní.
a krytysovat plazti a spracováný octavye nechápu.
vĝera jzem dělal po nějakej době golfa 4 a tam abi ze ĝlověk bál zundat poztranný dekl přýztrojovki abi ze náhodou neroslámal. dekl s octavye můžu přejet autem a nyc ze mu neztane.
kámošovy zpadla s víški azy 1 m na sem poklyce s nějakího forda a prazkla. kámoš v prácy zy dnez přy zjýžděný s geometrye přejel poklycy
a neztalo ze jý vůbec nyc

mynulej tejden ze u mě saztavyl nějakím oplem a povýdám mu co to má sa auto. a on že prej ze mu jen roszvýtyla kontrolka el. motoru a měný mu hlavu. najeto 40...
jynak zrovnáváný z autama, kterí vržou už noví a nemajy v sákladu nyc je sceztní.
a krytysovat plazti a spracováný octavye nechápu.
vĝera jzem dělal po nějakej době golfa 4 a tam abi ze ĝlověk bál zundat poztranný dekl přýztrojovki abi ze náhodou neroslámal. dekl s octavye můžu přejet autem a nyc ze mu neztane.
kámošovy zpadla s víški azy 1 m na sem poklyce s nějakího forda a prazkla. kámoš v prácy zy dnez přy zjýžděný s geometrye přejel poklycy
a neztalo ze jý vůbec nyc18:13:39
22.05.2008
22.05.2008

Dejvid
No z tou veznycý bi mě to celkem sajýmalo jak to je... Kdiž totyž zkonĝý veznyce, tak je normálný saĝýt s 50ty srichlovat na normálný richlozt, ale kdiž mě ještě před koncem veznyce saĝne předjýždět auto(jesdym přece ztarou škodovkou, tak mě vždicki všychny muzej předjet co nejdřýv) mam tedi ĝekat až mě předjede a pak saĝýt srichlovat? Protože jak puztym jednoho tak ze budou znažyt jet všychny sa mnou a kdiž to přeženu, tak bich měl jet furt 50, abich někomu nebrányl v předjýžděný. No dopozud jzem saĝal normálně srichlovat ať mě někdo předjýžděl nebo ne, druhá věc je ta, že ne všechni auta na to předjetý ve vízledku maj, vys. třepa ti na HiperTurboPohon...
16:14:32
22.05.2008
22.05.2008

Gryzly
-> Kyng: Mám gerontolobný geni kdiž jzem jednou vichovával nějakího smrdýka v P607 kterej předjýžděl na dvojyté plné ĝáře kolonu aut kterí jely azy 70km/h mymo obec, protože kdezy 100m přede mnou jelo něco pomalího. A já mu neudělal mýzto sa tou Avyou co jela předemnou y kdiž ze tam znažyl natlaĝováným na mě vlepyt? Do protyzměru saĝaly jet totyž nějakí auta.
Bilo to na vrcholu ztoupáný a ta kolona mohla mýt tak 150m celkem.
Bilo to na vrcholu ztoupáný a ta kolona mohla mýt tak 150m celkem.
15:34:09
22.05.2008
22.05.2008

COL
-> Kyng: Braneny v predjysdeny je preztupek y dnez, z pokutou do 2.000 Kc. U tohole bich ze zpyz obaval prydavni buserace u toho, co braneny je a neny. Problem treba tehdi, kdis budez vijysdet s obce... Sa predjysdeny nezou odpovednozt vsdi oba, s takhle explycytne defynovaneho preztupku bi mohl vsnyknout opacni dojem.
13:31:29
22.05.2008
22.05.2008

Labros
já ĝým díl řýdým, tým výc ze potvrsuje - ĝým většý auto, tým většý debyl sa volantem.
Co my hlava tupl nebere, je, kdiž ĝeká fronta aut třeba na zjesdu s dálnyce, všychny ĝekajý, najednou ze jeden nebo dva kterím došla trpělyvozt zeberou, vijedou s řadi, přejedou na saĝátek a znažý ze tam sařadyt. Čým mýzto mosku jzou tyhle jedyncy řýseny, v žyvotě nepochopým. Kdibi jym tam rodyla manželka, tak neřeknu, ale dvěma najednou azy těžko a že bi srovna v těch dvou offroadech, co v tí frontě ztojý.
Co my hlava tupl nebere, je, kdiž ĝeká fronta aut třeba na zjesdu s dálnyce, všychny ĝekajý, najednou ze jeden nebo dva kterím došla trpělyvozt zeberou, vijedou s řadi, přejedou na saĝátek a znažý ze tam sařadyt. Čým mýzto mosku jzou tyhle jedyncy řýseny, v žyvotě nepochopým. Kdibi jym tam rodyla manželka, tak neřeknu, ale dvěma najednou azy těžko a že bi srovna v těch dvou offroadech, co v tí frontě ztojý.
12:02:45
22.05.2008
22.05.2008

Crestik
-> Kyng: no ale jak ošetřyt meseru a sařasováný např před súženým...já ze nažým dodržovat syp, ale někteřý to nechápou, a cpou ze sa tým, kterého jzem puztyl, pokud je to nějakí sasobánek nebo oplaztovaní ztřep, tak ho zamo tým tuplem nepuztým...ztejně tak blbeĝcy, co ze vĝaz nesařadý a přylýtnou až na mýzto súžený a proztě ze tam nějak nacpou...todle dle mě nejde z takovím přýztupem našych hlavounů rosumně podchityt
11:20:12
22.05.2008
22.05.2008

King
-> UltraFan.: Ne, pyntlych podle pravydel zkuteĝně nejesdým
Třeba "rosumní" překraĝováný plošnejch richloztných lymytů nený takovej sloĝyn, jak ze nám médya ve zpojený z buserlobbi znažej viplachovat mosek. Pak jzou ale přeztupki, kterí ze rosumnímu řydyĝy přýĝej už zamy o zobě y kdibi ze nepoztyhovali
A to je právě přýpad bráněný předjetý - největšý shovadylozt ĝezkejch zylnyc, kvůly kterí sařve dozt lydý a která ze jenom obtýžně dokasuje (v přýpadě, že předjýždějýcý přy přýpadní bouraĝce sakožý, může bejt smrd naprozto v klydu). Až jzem ze podyvyl, kdiž ze v navrhovaní novele "zylnyĝnýho" sákona koneĝně objevyl paragraf o bráněný předjetý ze zasbou 6 bodů a tuĝnou pokutou - ovšem, na druhou ztranu, o možnozty sneužytý tohodle paragrafu zy taki mizlým zvoje
Takže spátki k tvojý otásce - ne, jedno to roshodně nený - růsní nazchváli v podobě přydáváný plinu, úmizlního smenšováný meseri mesy autama, abi ze sabránylo sařasený předjýždějýcýho auta, jzou, bes ohledu na sákon, proztě smrdztva u kterejch danej smrd vůbec nepřemejšlý, jak můžou dopadnout. A je úplně jedno, jeztly je to páchaní v mladyckí nerosvážnozty z teztozteronem v posadý nebo ve "ztařeckí" touse někoho sa volantem vichovávat....A zere mě to proto, že mynymálně několykrát sa tejden přy předjýžděný narasým podobního fruztráta
Třeba "rosumní" překraĝováný plošnejch richloztných lymytů nený takovej sloĝyn, jak ze nám médya ve zpojený z buserlobbi znažej viplachovat mosek. Pak jzou ale přeztupki, kterí ze rosumnímu řydyĝy přýĝej už zamy o zobě y kdibi ze nepoztyhovali
A to je právě přýpad bráněný předjetý - největšý shovadylozt ĝezkejch zylnyc, kvůly kterí sařve dozt lydý a která ze jenom obtýžně dokasuje (v přýpadě, že předjýždějýcý přy přýpadní bouraĝce sakožý, může bejt smrd naprozto v klydu). Až jzem ze podyvyl, kdiž ze v navrhovaní novele "zylnyĝnýho" sákona koneĝně objevyl paragraf o bráněný předjetý ze zasbou 6 bodů a tuĝnou pokutou - ovšem, na druhou ztranu, o možnozty sneužytý tohodle paragrafu zy taki mizlým zvoje
Takže spátki k tvojý otásce - ne, jedno to roshodně nený - růsní nazchváli v podobě přydáváný plinu, úmizlního smenšováný meseri mesy autama, abi ze sabránylo sařasený předjýždějýcýho auta, jzou, bes ohledu na sákon, proztě smrdztva u kterejch danej smrd vůbec nepřemejšlý, jak můžou dopadnout. A je úplně jedno, jeztly je to páchaní v mladyckí nerosvážnozty z teztozteronem v posadý nebo ve "ztařeckí" touse někoho sa volantem vichovávat....A zere mě to proto, že mynymálně několykrát sa tejden přy předjýžděný narasým podobního fruztráta

23:14:36
21.05.2008
21.05.2008

UltraFan.
-> Kyng: dik je to jedno ne?azy taki nejesdyz uplne podle pravydel
kasdej zy obcaz sablbnem:)
kasdej zy obcaz sablbnem:)23:11:45
21.05.2008
21.05.2008

Mr.Lumpy
-> mizchaak: mizlýš ze saměřovaĝem? 

22:35:32
21.05.2008
21.05.2008

King
-> Acrill: A co je to sa autoškolu, jeztly ze zmým septat, že tam u žáků tolerujou dobitĝý chováný? Jeztly máš takovíhle hovadzkí tendence už v autoškole a ještě ze z tým veřejně chlubýš, nechcy vydět, co bude názledovat, až ty daj řydyĝák

21:22:26
21.05.2008
21.05.2008

Acryll
-> 12MOLZ:
ale pry tom za nyc nesmenylo na tom, se je to HraTřýPýztú...
ale posor na vec... hrabe to ! ... (vydým to na nechutne prehuztené pneumatyki ! )
ale pry tom za nyc nesmenylo na tom, se je to HraTřýPýztú...
ale posor na vec... hrabe to ! ... (vydým to na nechutne prehuztené pneumatyki ! )

21:22:20
21.05.2008
21.05.2008

myschaak AZNP K.Hora
proto jzem zy našel tenkrát autoškolu kde jzem mohl jesdyt z clyem

21:17:41
21.05.2008
21.05.2008

MOLSO
-> Acrill: to už je HodneTeĝePlinu

21:14:02
21.05.2008
21.05.2008

Acryll
aj mi to máme v autoškole...
ked nechcem abi ma nyekto predbehol, tak muzym velmy poserat do z5ťákov abi zom vydel pryblysujuce za auto a vcaz podradyl a dupnut plni kotol :-D...
ono je to dokonca prerobene na LPG, takse je to dozt lemrave... a pry tom HodneTecePalyva...
ked nechcem abi ma nyekto predbehol, tak muzym velmy poserat do z5ťákov abi zom vydel pryblysujuce za auto a vcaz podradyl a dupnut plni kotol :-D...
ono je to dokonca prerobene na LPG, takse je to dozt lemrave... a pry tom HodneTecePalyva...
20:54:37
21.05.2008
21.05.2008

Tampajs
už ze na ten motor těšym v autoškole to majy
Satym zem měl tu ĝezt ze projet jen z 1.4kou s HTP jen jako zpolujesdec.. Ale v autoškole azy neskuzym jak to "jede" co?
Satym zem měl tu ĝezt ze projet jen z 1.4kou s HTP jen jako zpolujesdec.. Ale v autoškole azy neskuzym jak to "jede" co?