-> Zazaa: jak potřebuješ dlouhou karu na to? rovný plato prodavam, ale asi bude kratke ale nebyl by problem to protahnout asi metr nad oj. ted ma ložná plocha na delku asi 3,9m
-> Bukaj 17.12.14 11:20:57: alebo sa to dá pochopiť tak, že podložku pod LEKR karburátor pôvodne určenú na "LEKRovské" sacie potrubie (favo) prerobil na "SEDRovské" sacie potrubie (š120).
Otázka na Vás zní: je ten komínek co má kamarád vážně na Feldách od modelového roku '97 nebo to patří na jiný vůz? Jestli to patří na Feldu, víte někdo prosím po jakém guferu se máme shánět (neb do toho kamarádového to gufero asi fakt nepatří...)?
-> Stepan FUN: ja už jsem fakt zblblej...změny na ME -na mistrovství evropy???kurva,to je vysoko položená laťka...a proč tam tahá nějakou STK?pak mi to cvaklo,ale těch pár vteřin...
-> Nwkt: ID jednotky dost blbě... :-/ Navíc si vůbec nejsem jistej, jestli Simons má EEPROM. A že by se mi z čiplý jednotky (s na 100% zamčenou EPROMkou) chtělo tahat data, vyměňovat to za EEPROM a přepisovat název? To radši koupím jinej spotřebák...
Už takhle by ta stavba motoru stála cca 10, a nejsem si jistej, že by se to (sníženou spotřebu při "normální" jízdě) "vyplatilo"
-> Zeke-ten šestý: Měření u aut s jednotkou by mělo probíhat přímým připojením k jednotce (otáčky atd.). Tudíž tam bude napsanej typ jednotky a tím bych byl s BMM/MPi v pr...
-> dragon_cb_cz: Měl jsem do dneška. Sice si to odvezl, ale "prodaný" to ještě není. Jenom je to v "blbým" vrtání. I když - jsou to "lehký" Almety na 1340, včetně vložek. :-D
Narovnal prakticky všechny motorový díly, co se mi válely po dílně do auta jednoho místního člena... Já už asi žádnej "novej" škodováckej motor (od MPi do Formana jsem upustil, jelikož se prý chystaj změny na ME a přehazovat motor na STK se mi fakt nechce) skládat nebudu a třeba se to ještě použije v motorsportu...