-> J3STER: díky :) ono kdyby to tenkrát šlo, tak ho mám do teď schovaného a čeká na svoji příležitost. Ovšem to dopadlo jinak..zase na druhou stranu, kdoví jestli bych z Rapidem tak cestoval sem a tam
-> castrol: no napadlo mě to...ale to použití nástroje ještě prodlužuje.be...když vezmu těhlici, lisuji ložisko vem, pak dovnitř a nakonec Beru to podle se Máš teda dvojčinnej píst.. ? náboj, tak pokaždý je pod pístemjiná lisovací výška, takže přestavuji min 2x stůl. Proto jsem se tak blbě ptal ;o) Na druhou stranu...vidím že píst má velký zdvih, tak i to řeší problém...pokud máš pumpičku i na rychlý posuv :o)))
Ne že by to bylo moje auto, ale......... . Zavzpomínal jsem si na Pink Rapida. To auto byla osobnost. Aspoň z něj mám přední čelo, zadní nápravu, a kola. Váďo.........škoda veliká.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak jako žádné jsem se dva roky nedotkl, žádnou v provozu nedržím.. Potřeboval jsem si uklidit v životě -bylo toho až přespříliš zleho najednou a zejmena rozchod s ex mě hodně vzal, změnil a poupravil priority. Začal jsem dělat bydlení a chytlo me to tak jako kdysi auta..Brzy snad bude hotovo :o)..Ale tak postupně se mince obrací, ze skladů nic neubylo..Vše je uschováno kdyby náhodou.
-> castrol: takže vespod budeš mít ještě jeden hyraul.píst na pohyb stolu ? A nebude to trcohu zdlouhavé ? já mám proti tobě jen takovou kočičku s lisovací silou 12T...a občas mě to přestavování stolu mě zdržuje...mám jen 2 čepy a ruce :o)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 21.12.14 20:39:17: Vidíš, krásný slivkový mulidegree olej 75W80 :-D Když bys chtěl na proplach, měl bych tu mít skoro celý kanďák (20l) historické PP90. Použil jsem jej také na proplach u modré feldy. Klidně se pro něj stav.