skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz na MOTOKÁRY
prohledat
1490 příspěvků (zobrazeno 1051 až 1100) od 21.01.2011 do 19.04.2018, založil/a beastyLA - ten první
-> WMA - navigátor :):
Uvidíme, co se dá dělat
Dřív, jak v Březnu to ale nevidím.
Uvidíme, co se dá dělat

-> VS: a tam jsou dobre motokáry :) je to opravdu velka zabava, fakt se ta cesta tam vyplati, taky to nemame zrovna jen skok
-> OndraKrupi:
Už mě to taky napadlo
Otázka, je co mi na tento nápad přítel řekne
Každopádně mě motokáry fakt lákají.
Už mě to taky napadlo

-> VS: vezmi i přítele. ať je sranda.

-> WMA - navigátor :):
Co psal Ondra, tak jste se drželi statečně
A navíc je zřejmé, že holky jezdí častěji a mají víc natrénováno. Takže Vám nezbývá nic jiného, než trénovat
Nevím, jestli přijedu. Nechci nic slibovat. Ale určitě budu dál sledovat tohle téma 
Co psal Ondra, tak jste se drželi statečně

-> VS: tak te priste cekame....pze ja te jeste nepoznam teda :)
a abych uvedl na spravnou miru stema holkama co nas tam tak prejeli, tak jedna byla ocividne asi dcerou toho servisaka a jeli tam zadarmo, tkz tim se to vysvetluje. ale nechci tim snizovat jejich vykon, naopak jim muze jen tise zavidet tak dobry cas...
a abych uvedl na spravnou miru stema holkama co nas tam tak prejeli, tak jedna byla ocividne asi dcerou toho servisaka a jeli tam zadarmo, tkz tim se to vysvetluje. ale nechci tim snizovat jejich vykon, naopak jim muze jen tise zavidet tak dobry cas...

-> MerHanz:
Krásné fotky
Některé z Vás jsem i poznala 
Krásné fotky

-> MerHanz 31.01.12 09:07:21: a stroj cislo jedna a na nem Jenda? Ja ti tam hazel schvalne takovy smyky a tak mi nerikej ze jsi me ani nezachytil...nebo to mam za trest? 

-> MerHanz 31.01.12 09:10:18: to je zas fotka stoleti

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 31.01.12 00:14:46: mini sraz je ten ze tam budou jen ti z velmi blizkeho okoli. a jen "na skok" zajezdit a domu, proste v tom nehledej nic sloziteho

-> MerHanz: taky bych prosil :)
-> MerHanz: Jeníku, kde jsem já mi ve větším cvakni na mejla ....
Něco jsem cvaknul já, něco Tony
. Možná z toho jěště něco vydoluju...

Pro " dobro " věci jsem nešel po noční spát a zase něco usmolil 

-> VS 30.01.12 23:22:10: Všechno je jednou poprvé a dá se do toho dostat celkem rychle. 

OndraKrupi 30.01.12 09:43:11 napsal:
mini sraz 24.unora
normal sraz 10.brezna?A jaký je v tom rozdíl? Vždyť tohle byl taky mini sraz.
mini sraz 24.unora
normal sraz 10.brezna?A jaký je v tom rozdíl? Vždyť tohle byl taky mini sraz.
-> stika87:
Já na motokárách nejezdila ještě nikdy.
Chtěla bych si to zkusit, to bych zase lhala, kdybych tvrdila něco jiného. Maminka dostala jízdu k narozkám a byla nadšená
Já na motokárách nejezdila ještě nikdy.

-> OndraKrupi:
Loni se Ti počasí povedlo
Doufám, že se Ti podaří vyřešit i organizace a další nepříjemnosti, které tu řešíte. Je důležité mít čistou hlavu. Je sice ještě leden, ale čas uteče a bude tu červenec.
Přijedu jako spolujezdec ve škodě 130. Řidičák mám, ale nejezdím. Byla bych postrach silnic. Ale mám slíbené kondiční jízdy, až najdeme dostatečně velký prostor bez hrbolů a škarp.
Možná se podceňuji, ale já se opravdu bojím řídit. Když vidím, jak to na silnicích chodí. Takže se raději vozím a pokud to nejde, tak jezdím busem.
Loni se Ti počasí povedlo

Přijedu jako spolujezdec ve škodě 130. Řidičák mám, ale nejezdím. Byla bych postrach silnic. Ale mám slíbené kondiční jízdy, až najdeme dostatečně velký prostor bez hrbolů a škarp.

Možná se podceňuji, ale já se opravdu bojím řídit. Když vidím, jak to na silnicích chodí. Takže se raději vozím a pokud to nejde, tak jezdím busem.

-> VS: jsou keci :) moje kocka to jezdi za 29 ;-) a taky to ridila asi po 3 v zivote :)
-> VS: no většina se těší na pohoFest
no uvidíme, snad se mi povede objednat dobré počasí a dobrá parta lidí. jinak čímpak dojedeš?

-> OndraKrupi:
To není.
Ale nerada bych tu Arénu zbourala
Nevím, jaký mají nejpomalejší čas, ale určitě bych ho pokořila.
Já Vás budu sledovat tady a držet Vám palce. A budu se těšit na Pohovest.
To není.

Já Vás budu sledovat tady a držet Vám palce. A budu se těšit na Pohovest.

-> Antony: tys jel tak rychle, že ti to sejmulo každé druhé kolo

-> VS: taky by ses mohla dostavit, ze středních čech to není tak daleko
jinak slečny uměly. bylo viděť vyježdění na trati. žádné ostré pohyby vše pěkně plynulé.
ale stejně nejlepší čas dne byl někde kolem 23s, slečny měly lehce přes 26s a skoda-virt lehce pod 27s a výš

jinak slečny uměly. bylo viděť vyježdění na trati. žádné ostré pohyby vše pěkně plynulé.
ale stejně nejlepší čas dne byl někde kolem 23s, slečny měly lehce přes 26s a skoda-virt lehce pod 27s a výš
-> MerHanz: Ty jo, na to že jsem měl nejpomalejší čas, tak mám nejvíc akční (mázlou pohybem) fotku 

-> MerHanz: ty jo jsme jak zavodak 

-> VS: slecny tam frcej nacerno :)
-> OndraKrupi:
Četla jsem Vaši chválu. A potěšila mě Vaše upřímnost. Věřím, že v březnu to dívčinám natřete
Ale hlavně se budete bavit. I na tréningu v únoru.
Četla jsem Vaši chválu. A potěšila mě Vaše upřímnost. Věřím, že v březnu to dívčinám natřete

-> VS: nám vytiskli jen naše časy :-( ale slečny jezdily velice pěkně

Tak jsem se dočkala
Je vidět, že jste se bavily. Těší mě, že se najdou i šikovné zástupkině něžného pohlaví, které Vás zaujali. Jen je fakt zajímavé, že jejich časy se "nezachovaly"*1
* Těším se na další fotky.

víc zatím není, ale .... no jasně, že jěště něco bude 

.
-> MerHanz: no šup šup
naštěstí ( v podstatě na neštěstí ) mi zasedli u našich pc, kde jsem dělal fotky slečny tak jsem se na rychlo dostal k fotkám z motokár. Zatím jen něco malinko. Postupně se na tom pracuje ;)
termíny zapsány do kalendáře ......
řešit budu pár dní předem ....
řešit budu pár dní předem ....
tak ja jsem asi taky pro 10.br. Sice vubec nevim co bude, ale treba to vyjde.
No a kdybych byl nahodou doma toho 24 tak se pridam.
No a kdybych byl nahodou doma toho 24 tak se pridam.
24 jsem zasekanej v rachotě a 10 by se asi dalo, to budu zase po ranní
-> OndraKrupi: oba termíny jsou daleko, ale doufám že mi to vyjde 

mini sraz 24.unora
normal sraz 10.brezna?
normal sraz 10.brezna?
stika87 29.01.12 22:57:00 napsal:
ja bych to videl na patek na 24. UNORA :)Tak to určitě ne.
ja bych to videl na patek na 24. UNORA :)Tak to určitě ne.

ja bych to videl na patek na 24. UNORA :)