skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz na MOTOKÁRY
prohledat
1490 příspěvků (zobrazeno 1001 až 1050) od 21.01.2011 do 19.04.2018, založil/a beastyLA - ten první
-> WMA - navigátor :): zajedem v tom tejdu 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ja to vedel hned ze nebudu moc jet, proto jsem se snazil udelat malou nezavislou akcicku, ale nikdo se mnou jet nechce. nakonec tam pojedu sam a bude.
Tak nic no... ono je koukám asi jedno, jestli se dá termín vědět dopředu nebo ne, stejně si pak každý naplánuje něco jinýho. 

10,3, a aj ten další tejden už mám plno
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já bohužel nee, jsem v Práglu na hokeji 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : před výplatou je to špatné :( o týden déle ano :)
- Pojede teda někdo toho 10.3.???
-> OndraKrupi: to my na VS nemame 

-> stika87: njn co naděláš
-> OndraKrupi: se nekdo ma kdyz studuje 

-> stika87: Iveta, já musim vzít dovolenou
-> OndraKrupi: mas jarnaky ?

10.3. nemohu, jsem na horách.
-> WMA - navigátor :): až po práci cca 15:30-16
a kdy v pondeli muzete? Uz nejak brzo? Treba po obede?
Celej tejden zabito 

Pondělí leda až to další.
pondělí, úterý, středa, čtvrtek, pátek
jinak nejlépe pondělí ať je to i levnější

jinak nejlépe pondělí ať je to i levnější
-> WMA - navigátor :): 

-> WMA - navigátor :): muzu pondeli a pak ctvrtek patek sobota nedele
tak jak v patek 24? Ja budt pristi tyden asi doma, tak bych se mohl pridat. Mam chut si zajezdit. Velkou chut! 
Nebo bych tam zajel treba i v tydnu kdyz v breznu na sraze budu chybet, navic to je i levnejsi od PO do CT.
Ale to asi zas nemuze nikdo z virtaku...

Nebo bych tam zajel treba i v tydnu kdyz v breznu na sraze budu chybet, navic to je i levnejsi od PO do CT.
Ale to asi zas nemuze nikdo z virtaku...
-> Antony: tak já ti poradím příště nějaký fígle
E: neboli teorii, ale docela mě to zrychlilo když nekazím:)

E: neboli teorii, ale docela mě to zrychlilo když nekazím:)
-> MerHanz: děkuji pánovi 
-> WMA - navigátor :): no kéž by

-> WMA - navigátor :): no kéž by

-> Antony: vsak jsem ti rikal ze to je jen tim ze jsi jel poprve.
-> beastyLA - ten první: nj horem je to na pikaču
-> WMA - navigátor :) 10.02.12 19:01:10: tak já si opět rezervuju poslední místo 

-> WMA - navigátor :): s tím nesouhlasím :D ono 80 km už není "pro místní" :) z HK do LI 50 Km není tak hrozné ;) hlavně ta cesta je o jiných parametrch ;) zkusit jet do LI z HK horní cestou - Vamberk, ÚO, ČT, tak ti slezou vlasy hrůrůzou 

-> OndraKrupi: vsak z HK jsme taky skoro mistni :) to je "jen 55km".
tak kdyz rikaj ze to motobydlo v Hronove, tak bych to nevrhnul tam :) tak tam udelame dalsi sraz, jen skoda ze ted nemuzu, asi si tam zajedu solo...bych si zase zajel rád
tak kdyz rikaj ze to motobydlo v Hronove, tak bych to nevrhnul tam :) tak tam udelame dalsi sraz, jen skoda ze ted nemuzu, asi si tam zajedu solo...bych si zase zajel rád
-> WMA - navigátor :): ono litomyšl se původně plánovala jako zábava pro místní. ale určitě bych zajel i jinak abychom si to porovnali :-)
MerHanz 11.02.12 00:02:29 napsal:
→ WMA – navigátor :): → U-Geen: jj Motobydlo je super trať. Ale motokáry krapet pokulhávaj stavem. Takže zápolení je neobjektivní. Co kus to jinak jede a jinak chová. Nicméně na zábavnosti to nic neubírá ;)Jj, hlavně ten "tunel" je masakr. :)
→ WMA – navigátor :): → U-Geen: jj Motobydlo je super trať. Ale motokáry krapet pokulhávaj stavem. Takže zápolení je neobjektivní. Co kus to jinak jede a jinak chová. Nicméně na zábavnosti to nic neubírá ;)Jj, hlavně ten "tunel" je masakr. :)
-> MerHanz: to jo, jednu jizdu jsem jel na necem, u ceho skoro neslo otocit volantem :-)
-> WMA - navigátor :): -> U-Geen: jj Motobydlo je super trať. Ale motokáry krapet pokulhávaj stavem. Takže zápolení je neobjektivní. Co kus to jinak jede a jinak chová. Nicméně na zábavnosti to nic neubírá ;)
-> Hurdis: asi jo :)
gokart-brno.webnode.cz/
E: asi tam jsou 2drahy
www.motokary-brno.cz/4pop is.html
gokart-brno.webnode.cz/
E: asi tam jsou 2drahy
www.motokary-brno.cz/4pop is.html
-> WMA - navigátor :): Funguje ještě dvoupatrová dráha u Boby v Brně?
-> WMA - navigátor :): motobydlo je fajn :)
A co takhle zajet nekam na motokary jinam?
www.pujami.cz/motokary Rychnov
www.motokary-motobydlo.cz / Hronov... nebo praha? to je asi daleko...
ale stale asi plati ze Litomysl je asi nejlepsi zejo?
www.pujami.cz/motokary Rychnov
www.motokary-motobydlo.cz / Hronov... nebo praha? to je asi daleko...
ale stale asi plati ze Litomysl je asi nejlepsi zejo?
tak ja toho 10.brezna nemuzu, coz neznamena ze by jste nemeli jet! pak sem musite napsat casy jaky kdo mel abych vedel o kolik jste se zlepsili.
E:doufam ze ocenite meho noveho smajla k tématu
E:doufam ze ocenite meho noveho smajla k tématu

-> WMA - navigátor :): no to jedině
-> OndraKrupi: no vždyť jo, prdelky si ze mě dělejte

-> OndraKrupi: no vždyť jo, prdelky si ze mě dělejte

-> Antony 06.02.12 16:53:53: já tě taky poznal, nikdo tak rychle (aby byl rozmázlej) není

-> Antony: já te taky poznal, podle barvy mikiny 

-> WMA - navigátor :) 05.02.12 21:35:39: jj jsem, ale tam se poznám jenom já sám 

-> MerHanz: dekuji moc o velky pane :) 

něco s tim provedem pánové
. Jen malinko nestíhám 

-> Antony: 30.01.12 20:58:29: a nejsi nahodou tady?
-> MerHanz: A já pořád nic? Vždyť se muselo na mě nejlíp ostřit 

-> beastyLA - ten první: teplota je v pohode :) kdyz staci mikina tak je to ok. Lepsi nez aby tam bylo 35'

ale bylo to super ;) jen ta teplota by mohla být v aréně teplejší ;)
-> MerHanz: Tak ještě rozeslat všem protagonistům na maily. 

-> MerHanz: dikes