Teď jsem mluvil s paní v tomhle kempu en.eaurouge.nl/camping_ar
dennes a v červnu to bude úplně v pohodě. Jsou tam i další kempy, ale dle fotek se mi nelíbily. Tohle má kulturu a je tam i bazén. 10 aut s plaťákama není problém. Takže v pondělí nejdřív ubytko, shodit auta dolů a odpoledne svezení. Já se tak těším.
-> Luky: no kompresor tahat nebudu, to byl jen dotaz.
Když jsme jeli autem do Itálie, tak jsme si půjčili lednici, měli v ní 2 dny svačiny a pití - zůstalo to krásně chladné, čerstvé. Když se to za jízdy nachladí, tak to pár hodin na podlaze chladné zůstane.
Zde bych to viděl hlavně na maso. Za svezení bych na oplátku naložil steaky atd.
-> Eidy 17.05.18 23:00:01: No super, uvidíme podle počasí a unavenosti, ale za mě není problém ještě přespat zpět na ringu Ne, ne Kamil je i zdejší člen z minulosti a má stříbrnou O1 RS. Pamatuješ kdo mě fotil svatbu? To je on.
-> Tuner#2: Myslím, žes to trefil celkem přesně. Co se týká příjezdu do Spa, musím tam ještě zavolat a zjistit, jestli se tam vejdeme a plaťákama nebo jak tam vypadá parkoviště. Jinak bychom museli volit nejprve ubytko v kempu a pak teprve na svezení. Kempy musím taky ještě obvolat. No a co se týká návratu, tak mám taky volno celý týden, takže teoreticky můžu zůstat ještě do úterý. Můžeme se porozhlédnout po okolí a přejet zpátky na Ring a tam se ještě v úterý večer svézt nebo aspoň pokoukat a ve středu domů.
-> Tuner#2: vidím to podobně, jen si myslím, že ve Spa snad leccos stihneme ještě před rozjížďkou. Myslím si, že kolem poledne klidně můžeme být na místě. V úterý ráno bych se tam nechtěl (nemohl) už moc zdržovat
Já musím přezout a kluci složit auta z plaťáků a měli by jsme stihnout odpolední svezení... Večer gril, pivo :-)
10.6. Celý den na ringu, ježdění, koukání na trať, focení v okolí, nákup upomínkových předmětů a večer opět pivo a gril :-) Kdo už nebude pokračovat odjezd domů...
a pak vyrazil směrem k domovu. Mám volno celý týden, ale nepředpokládám, že by ještě někdo chtěl někde nocovat a něco navštívit, takže za pomoci redbullu návrat v nočních hodinách do ČR.
Klidně piště připomínky kdo co by doplnil
Jinak mám v plánu jet na pohodu za autama na platě, ono se s tím stejně nedá dlouhodobě letět 130+ aby člověk neohluchnul i přes špunty Pokud se někdo domluví, může nás cetou tam zastihnout rychlejší jízdou.
-> Eidy 17.05.18 18:33:27: no jo no a snad nebudou prudit ještě za kola. V TP mám od vyrobce zapsané ET30 a kola jsou ET38 a nevim kde vznikla tahle chyba.
-> M@rtin: psal sem ti na whats. od myslim března myslim 98 je 3 brzda povinná. mě ji tam kolega dolepoval izolačkou jako takovou UNI věc kterou tam mají pro fotky