-> T: oblíbená slovní úloha: v 7 hodin vyjede fekální vůz rychlostí 35 km/h a v 8 hodin za ním vyjede Trabant rychlostí 50 km/h. Za jak dlouho Trabant fekální vůz dostihne?
-> kpt.Budha: 2:34 odjezd z Ostravy (tam mě musí hodit švára) 4:53 příjezd do Pardubic. V Plzni bychom byli tak 7:30. Kdybys chtěl vyjet později, když je rychlejší jízdou doženeme, jede mi vlak přímo z Opavy - 4:15 a v Pardubicích jsem 6:53. To by měli ale 2,5 hodiny náskok, to je dost.
-> kpt.Budha: Tam můžeš být později. Ty jako bezvozíkář můžeš jet rychleji a doženeš nás někde v Německu. Jako samozřejmě můžeš být v Plzni už ráno, ale můžeš si přispat.
-> kpt.Budha: Jsi jediný, kdo pojede odtamtud. M@rtin pojede z Litvínova nebo dokonce z Rokycan. Zbytek je buď Kladno, Karlovy Vary nebo Plzeň a okolí.
Přijde mi logičtější, abych tě nabral v Pardubicích, tam to mám přes nádraží skoro cestou, než aby Luky zajížděl do Prahy. Ale samozřejmě v podstatě u většiny lidí netuším, odkud jedou, takže třeba to někdo bude mít ještě jednodušší
-> kpt.Budha: zastávky jsou Pardubice, Česká Třebová, Zábřeh. Mohlo by to být méně komplikované, než abys musel na hlavák v Praze. Pokud by ti to vyhovovalo v těchto místech...
-> Luky: anebo s Tebou, v Praze. Co bude pro Vás nejjednodušší?
-> kpt.Budha: Opava, Ostrava Svinov, pak Praha hl.n. Pokud je někdo z Prahy a má místo, svezl bych se s ním a pak se vystřídal u někoho jiného v autě. Jinak přesednu dál na Plzeň, nebo dle domluvy...
V kolik chcete vyjet v sobotu? Kdybych jel Regiojetem, tak jsem v 6 v Praze. Jede někdo z Prahy? V Plzni bych byl nejdřív v 9, což je pozdě. Takže odjezd v pátek plus někde nocleh.
-> Eidy 15.05.18 07:46:44: Já ještě přemýšlím nad trasou kudy bych jel. Můžu jet na Ring a zpět přes Chemnitz, Erfurt a Koblenz (cca 580km) a nebo cestu tam jet s váma, to bych se v pátek přesunul z Litvínova někam k Rozvadovu.
Ale už je jasné, že Felda se mnou bude 2 tejdny v Litvínovské chemičce
-> Eidy: Já to oznámil v práci, doma, zatím mi to vychází. Přijel bych na místo srazu vlakem a pokračoval s někým jako spolujezdec. Spolujezdec se může připlatit na místě - to předpokládám omezené není...?