skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nordschleife
-> Luky: Už se těšim ;)
-> Mexican: kdo je ten třetí? 
Jestli teda fakt chceme jet a je to jen o naplnění lidí do auta, tak já taky můžu rozhodit sítě... Chceme?

Jestli teda fakt chceme jet a je to jen o naplnění lidí do auta, tak já taky můžu rozhodit sítě... Chceme?
-> T 21.05.17 07:06:09: a ve třech?
-> T: A je to tejden po legendách a zase bejt někde v trapu ..... i když láká mě i to Německo 

-> M@rtin: to se nedá nic dělat 

-> T: Já bych i jel, ale mám tolik práce, že nevím co dřív .....
-> Luky: nojo, ale ve 2 je to trošku málo 

-> T: já bych tam taky chtěl. Běšiny jsem zatím vynechal jen 1x - během vlastní svatby
Ale tahle akce ve mně hlodá dost...

-> Luky: takže všichni jedou raději do Běšin...
-> Tuner#2: jo psalo, mám to i namalovaný ve svým kalendáři.
Takže?
Takže?

-> Pohan 19.05.17 02:03:09: To je Jens Herkommer aneb taková lepší 130L/A se vstřikováním a sekvencí.
-> Luky: já bych strašně rád, když by byla slušná skupinka,ale to zatim nevypadá 

Jak to vidíte s tím výletem na oslavy 90 let + Histo Cup ten víkend 16. - 18. 6.?
Mě by to dost lákalo, ale moc se mi nechce se tam táhnout
Mě by to dost lákalo, ale moc se mi nechce se tam táhnout

-> Pohan: to je ta "LR" od Kahle motorsport, ne?
-> Tuner#2: Slušný. Čas na BTG by měl odhadem nějakých 6:20.
Tahle nehoda tu už byla, ale z tohodle "úhlu pohledu" jde mráz po zádech...
www.facebook.com/RedlineM agazine/.../10152801070487 683?hc_ref=NEW...
www.facebook.com/RedlineM agazine/.../10152801070487 683?hc_ref=NEW...
-> Tuner#2: Tam fakt jezdí všechno, už i trolejbusy 

To je něco hroznýho ten "zvuk"...
www.garaz.cz/magazin/.../ 3003234-elektricky-rekord- na-nurburgringu-nio-ep9-za jelo-cas-blizky-7-minutam? tags=video...
www.garaz.cz/magazin/.../ 3003234-elektricky-rekord- na-nurburgringu-nio-ep9-za jelo-cas-blizky-7-minutam? tags=video...
-> T 03.03.17 18:56:35: V Tvém případě stačí komple sobota a ne odjet po dvou hodinách 

-> T 03.03.17 18:56:35: komplet je od čtvrtka do neděle :-)
-> T: Jasné, uvidíme, když by se jelo v pátek a v pondělí zpět, tak to nebude určitě žádnej problém

-> M@rtin: to je jasný, jelo by se jedním autem, čistě na tu akci
tak uvidíme co bude teda

-> T 03.03.17 18:56:35: No jelikož je rozjetej obrovskej projekt v Unipetrolu, kdy se staví nová výroba PE3, tak volno si můžu naplánovat tak cca týden dopředu. Ale Feldu bych sebou asi netahal

-> M@rtin: a to zjistíš kdy ?
-> Tuner#2: komplet bude asi přes noc, ne ?

povídání je fajn se všema tam
ale rozhodně na Bešinách neuvidim nic, co bych viděl tady 

-> Tuner#2: komplet bude asi přes noc, ne ?

povídání je fajn se všema tam

-> T 03.03.17 17:46:42: Pochopil bys, kdyby jsi Běšiny jednou zažil komplet a ne jen na dvě hoďky kolem poledne

-> Luky: ještě je čas,ale přemýšlej...
-> Tuner#2: napsal bych, že chápu,ale nechápu
ale OK 

-> Tuner#2: napsal bych, že chápu,ale nechápu

-> T 03.03.17 14:31:16: Běšiny jsou prostě Běšiny... Takže jako Eidy navíc letos mě čeká fasáda, takže to z volnem nebude nějak slavné.
Tak porovnat to můžete s Aventadorem, dneska ty auta mají sice digit tacho, ale i to může kecat. Některý auta na smyčce nicméně mají data z drift boxu či jiné sofistikovanější telemetrie z gps, takže tam to srovnání je možné. Schválně až večer bude klid si ty videa pustím vedle sebe, teď jdu makat...
-> T: mě to docela láká
a teď zpět k -> kpt.Budha 22.02.17 07:54:48:
vidí to někdo reálně ? chápu, že jsou Běšiny na které taky rád jezdím,ale tomuhle bych dal přednost, kdyby byla dostatečná skupina lidí....
vidí to někdo reálně ? chápu, že jsou Běšiny na které taky rád jezdím,ale tomuhle bych dal přednost, kdyby byla dostatečná skupina lidí....
-> vhml: nevím přesně, nějaký ty údaje co tam běží na těch videích, četl jsem to jen v rychlosti
-> Luky 03.03.17 10:28:43: a tu rychlost porovnávali youtubovou telemetrií, tj odborným pohledem na tachometr? 

Jj, že oproti doposud (?) rekordní jízdě není Huracán téměř nikde rychlejší - kde pak sebral ten náskok 5 vteřin? 

-> Luky: No už jsem někde četl nějaké porovnání, že má na videu nějak nízké rychlosti 

-> Luky: 

Beztak je to video zrychlený 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 02.03.17 19:14:46: Jasný, no proto píšu komerční..test, řekněme show.

Právě, o tom se dá max spekulovat. Ale bez rámu bych to osobně nejel, když vidím ty onboardy
-> Milan 136 02.03.17 18:49:00: Myslím, že ano.
-> MVM 02.03.17 19:06:53: Já včera jen v rychlosti kouknul co na to obouvají a najít jde obojí. Co se týče rámu, podmínka to určitě není, ale třeba i Golf co zajel nejchychlejší předokolky měl polorám byť ho v sérii nemá. Navíc ten čas na smyčce ovlivňuje tolik faktorů, že jde spíš o takovou show než nějaké relevantní srovnání aut.
-> MVM 02.03.17 19:06:53: Já včera jen v rychlosti kouknul co na to obouvají a najít jde obojí. Co se týče rámu, podmínka to určitě není, ale třeba i Golf co zajel nejchychlejší předokolky měl polorám byť ho v sérii nemá. Navíc ten čas na smyčce ovlivňuje tolik faktorů, že jde spíš o takovou show než nějaké relevantní srovnání aut.

-> Milan 136: Tohle je už v rámci úvah co kdyby, a jestli se může tohle auto kroutit. Jakákoliv výztuha má vliv. O tom jaká je torzní tuhost Huracanu nejde diskutovat, nepředpokládám že by to byl veřejný údaj
Spíš zdali to není podmínka těchto komerčních testů ať už je auto samo o sobě vyrobený z kompozitů nebo z plechů ..
-> Tuner#2: Už mi to bylo včera trošku divný že by Italové jeli MPSC2 když mají doma Pirelli. Ale možné je dnes všechno ..

-> Tuner#2: Už mi to bylo včera trošku divný že by Italové jeli MPSC2 když mají doma Pirelli. Ale možné je dnes všechno ..
-> Tuner#2: myslíš, že bude mít ten rám v karbonovým monokoku vliv na pevnost?
Tak to jelo na Pirelli P Zero Tropheo R což je o fous lepší guma než u většiny ježděný Michelin Pilot sport Cup 2.
Jinak všimli jste si rámu? Chápu to z hlediska bezpečnosti na smyčce, nicméně to sériové auto zpevní.
Pak mě ještě zaujala spotřeba, za jedno kolo tak 1/5 nádrže fuč
Jinak všimli jste si rámu? Chápu to z hlediska bezpečnosti na smyčce, nicméně to sériové auto zpevní.
Pak mě ještě zaujala spotřeba, za jedno kolo tak 1/5 nádrže fuč

Zaujalo mě to řízení, přijde mi to strašně strmé - já mám jen otáčku na každou stranu a přijde mi, že jsem musel občas přehmátnout, on to otočil snad jen o 180 v nejprudším místě, to musí být paráda 

-> kpt.Budha 01.03.17 19:39:43: Právě jsem to sem chtěl dát
Jako pokořit 918 je slušnej mazec. Mě bylo divné, že v říjnu neřekli čas a oni si to takhle tajně až před Ženevu. To bude slušné představení a poutač.
-> MVM 01.03.17 20:02:22: Pokud chtějí zapsat čas, tak sériové, podle mě Michelin Pilot sporty Cup jako má klasický Huracán.
EDIT: Tak se dá najít i na Pirelli P Zero Corsa. Takže to bude jedno z toho což má ostatně každé auto co se o 7min. pokusilo.

-> MVM 01.03.17 20:02:22: Pokud chtějí zapsat čas, tak sériové, podle mě Michelin Pilot sporty Cup jako má klasický Huracán.
EDIT: Tak se dá najít i na Pirelli P Zero Corsa. Takže to bude jedno z toho což má ostatně každé auto co se o 7min. pokusilo.