skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nordschleife
Tam bude lidí jako ... Ale zní to lákavě. 

-> kpt.Budha 22.02.17 07:54:48: Tak to vypadá zajímavě .....

Mikrobus nemam, ale byl bych ochotný hejčkat si játra a řídit. (Ale mam jen Béčko) 

-> Luky: no řídí ten kdo nafouká nejmíň
auto bych klidně vzal, pokud nemá někdo jinej dodávku
-> kpt.Budha: to zní dobře, sice asi opravdu hromada lidí, ale o to možná více zajímavých aut

auto bych klidně vzal, pokud nemá někdo jinej dodávku

-> kpt.Budha: to zní dobře, sice asi opravdu hromada lidí, ale o to možná více zajímavých aut

To tam bude nával... Ale zase by tam k tomu mohla být nějaká akce a něco z historie, to já rád 

No byla to první akce, co na mě koukla z kalendáře, navíc 18. se tam slaví 90 let trati...
-> kpt.Budha: jako že vynechat Běšiny?
Kdo by jel? A na kolik dní? V sobotu ráno tam, v pondělí po obědě zpět? Nebo na celý závodní víkend?

Kdo by jel? A na kolik dní? V sobotu ráno tam, v pondělí po obědě zpět? Nebo na celý závodní víkend?
16.-18.6. Nürburgring Classic, 19. otevřeno :-)
-> T: jako že DRIFTOOO skrz Karusel dodávkou?
Ale jo, já jsem pro, aspoň se vejde trochu piva, poučen z posledních legend v San Marinu už vím, že karton plechovek na hlavu je málo...
PS: kdo řídíš?

Ale jo, já jsem pro, aspoň se vejde trochu piva, poučen z posledních legend v San Marinu už vím, že karton plechovek na hlavu je málo...

PS: kdo řídíš?

viděl bych to osobákem nebo dodávkou na nějaký historici
najdeme si termín a vyrazíme, ideální by bylo, kdyby ještě den na to bylo touristfahren

najdeme si termín a vyrazíme, ideální by bylo, kdyby ještě den na to bylo touristfahren

-> T 21.02.17 15:16:07: Taky letos autem asi ne, mám investice do třetí garáže a ve Feldě výměna seslí a oškrábání tlumení z podlah. Budu rád, když to do konce roku dám

-> T: To by snad lákalo aji mě. 

-> T: kam? Na Ring? Jel bych taky 

-> kpt.Budha: autama nevim, jestli někdo chce jet, ale jel bych tam na nějaký závod na noc nebo dvě :-)
-> kpt.Budha 21.02.17 07:29:00: jen co se tyce zavodnich trati?
tak me nekdy laka Elba
ale na letosek mam jinou (zatim nejvetsi) akci a to by jsi eRkem nedal, resp. by bylo skoda ho likvidovat
tak me nekdy laka Elba

ale na letosek mam jinou (zatim nejvetsi) akci a to by jsi eRkem nedal, resp. by bylo skoda ho likvidovat
-> Luky: 

Chystá se letos nějaký výlet? Erko šlape jak hodinky 

-> Tuner#2: Mazec 

-> Eidy: V UK, Německu a Rakousku bude mít v kinech premiéru 21.2.
www.auto.cz/tohle-musite- videt-chysta-film-zelenem- pekle-103365
Sosnout to půjde...
www.auto.cz/tohle-musite- videt-chysta-film-zelenem- pekle-103365
Sosnout to půjde...
-> radekp: Paráda. Ale do kin to asi nepřijde. Snad to půjde sosnout.
-> M@rtin 13.02.17 06:55:59: ja klidne... rozhodne se vyhnout Afganistanu, ale na te ceste je blbej i Pakistan

-> Jarda - zrušená registrace 12.02.17 21:33:16: To neříkám, že by mě to nelákalo, ale po ose bych tam nejel ....

-> M@rtin 20.01.17 08:54:17: to bych i jel :))) Barma, Laos, Kambodza me velmi laka a Malaysie je kousicek pod

-> kpt.Budha: No super. Zamluvil jsi to, jo? Ale to abychom vyrazili tak v únoru. 

Tak jsem byl prozkoumat potenciální nový cíl nějakého dalšího eventuálního výletu na okruh
Bohužel mi řekli, že mě tam s takovýmhle prdítkem nepustí, tak tam budeme muset dojet po ose
Jinak okruh vypadá moc pěkně, asi by se tam dalo zajímavě kroužit... a při hodinovém stintu při track day se tam honili čtyři auta, to by se mi moc líbilo někdy zažít 

Naprosto unikátní, internetem nejspíš ještě téměř neviděná fotka z Laudovy havárie. Foceno z Adenau, dole je vidět Ex-Mühle. Na mě z toho působí silná atmosféra, vemte si co se jim asi honilo hlavou...
-> Tuner#2: Za sebe musím říct, že auto krásný. Jen si nejsem jist přítlakem. 2,4 tun??? A pomíjím fakt, že přítlak se rozhodně neuvádí v Nm.
-> Eidy 17.11.16 17:57:17: Máš SZ.
-> Tuner#2: Jaký forum?
-> Eidy 17.11.16 17:50:37: Můžu se zeptat na německém fóru jak to chodí 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 17.11.16 14:55:44: Moc pěkný. Otázka za 3 bludišťáky, jak se tam příště vtírnout? 

-> Luky: Jako ten motorkář je jasnej střelec,ti kluci mají muj respekt že tam do toho jdou.. viděl jsem jich tam i pár válet .. Ale ta Cupra to taky pěkně sype,to se musí nechat 

-> MVM: na motorce bych tam nejel ani za nic
Do toho provozu, bez únikovek, na věčně špinavé trati... Jako respekt, ale je to magor 

-> MVM: tak to uz je dobrej blázinec. Na tý R6 docela psycho.
-> MVM: základ je neubírat
Jak že to říkal ten Colin o pochybnostech a plném plynu?

Jak že to říkal ten Colin o pochybnostech a plném plynu?

-> Luky 02.11.16 02:46:55: Tohle je přesně v p*deli když za nepřehlednou zatáčkou potkáš někoho kdo se "točí".. Předvídat to sice můžeš - ale kolikrát v tom provozu díky malým rozestupům a poměrně velký rychlosti s tím už nic nejde udělat. A navíc je tady krásně vidět prokletý přetáčivý smyk předokolek ´- ač by mnozí rádi tvrdili že trpí nedotáčivostí.
když to tady tak vidím, že se tam občas někdo mihne, mohl bych poprosit někoho o nálepku, kdyby náhodou se tam někdo motal
mam ji v kartě jak vypadá

mam ji v kartě jak vypadá

Mě tam úplně nejvíc děsí hned první levá-pravá za mostem, jak se to láme ze sjezdu nahoru do kopce. Nevím, čím to je, jestli tím zatlačením dolů při zlomu nebo čím, ale jak jsem do toho skočil poprvé, málem jsem si cvrknul. A při mém nejrychlejším kole už mě tam řídilo spíše auto než já. A to tam samozřejmě jedu výrazně pomaleji, než se jezdí 

-> Luky: Přesně. Nějaká na první pohled nenápadná zatáčka dokáže nepříjemně překvapit. Napoprvé je podle mě nejtěžší nenehcat se zaskočit a koukat na cestu a zároveň do zrcátek. Sám vím, že jsem ze začátku několik aut zdržel, protože jsem prostě nestíhal. Člověk se kochá a zároveň dává bacha na cestu a sledovat střelce za sebou už nějak nezvládá.
Jinak třeba tady ta modrá Fiesta v čase 1:15, to je na obrovskej lívanec. Kdyby v tom Ferrari nebyl duchapřítomný řidič, tak mohli být oba rozmáznutí.
Jak říkám, samotný provoz a okolí je podle mě ze začátku to nejhorší.
Jinak třeba tady ta modrá Fiesta v čase 1:15, to je na obrovskej lívanec. Kdyby v tom Ferrari nebyl duchapřítomný řidič, tak mohli být oba rozmáznutí.
Jak říkám, samotný provoz a okolí je podle mě ze začátku to nejhorší.