Osobne bych tam nechal tuhle z vrakace. Mozna bys v ni mohl vymenit oil pro jistotu

snad na me nebudes nastvanej, ze jsem ti ho dohodil celkove 

No a za cca 14 dní třetí cesta na odtahovce, motor vydává divný zvuky. Když jsem otevřel motor, tak na to nevěřícně koukám a motor opřený o filtrbox a ten o baterku a na tom to celé drželo, protože držák převodovky byl vytržený z převodovky. No tak ten super mechanik prohodil tři šrouby na držáku a tři co jdou do silentbloku, jenže ty jsou asi o 2cm kratší, takže to ten hliníkový závit na převodovce nevydržel a škublo se to. Co s tím, půlka závitů v prdeli, tak jsem šrouby vrátil jak mají být, dal to na vysokopenvostní lepidlo a řekl mu že to je bez záruky a bud to vydrží nebo se pak budou muset dát silnější šrouby a nařezat větší závit, nebo at si sežene novou převodovku
Pak volal že mu to nedá a že jim to chce reklamovat, at mu dají novou převodovku, tak jsem mu říkal že to bych si raději koupil nový auto než jezdit v něčem v čem se někdo takový hrabal

Me spis slo prave o to, jestli ta auta na neco netrpi. Jinak jezdi tak 2 - 3x do tejdne no.

...a s tim obecnim - tady ve vesnici se tak nejak toleruje, ze lidi si nekde parkujou auta na trave pred barakem, nez aby auta staly v silnici. Ale jako prudit, ze si obec dovoli pouzit svuj pozemek prem mym barakem?

Jinak tyhle projevy touhy privlastnovat si obecni majetek me neprestavaj fascinovat. Uplny top je kdyz clovek nekde zaparkuje a vybehne certik z krabicky, ze pred jeho barakem, potazmo jakymkoliv barakem v ulici, parkovat nesmim, protoze v ulici nebydlim - WTF?!
A variantou tohohle privlastnovani si "obecniho " byly obcasny na snih bohaty zimy v minulosti na sidlisti. Nejakej mamlas si odpoledne prohazel misto v zaveji na zaparkovani a nelenil si tam zarazit latku s cedulkou ve stylu "Tady je Krakonosovo! " Tak to jsem pak bez skrupuli pri vecernim navratu z prace cedulku poslal do riti naraznikem

Ja vzdy kdyz nekoho vezl, tak kdyz uz jsem mu na to kejvnul, tak jsem ho hodil az domu, i kdyz jsem si kvuli tomu zajel treba i 20 km :) Ale nejvic byl muj bejvalej sef, kterej kdyz me jednou nabiral v miste meho bydliste pred sluzebni cestou, tak jsem musel povinne cekat nastoupenej u hlavniho tahu mestem (aby nemusel odbocovat par set metru na sidliste) na zastavce, aby se tam mohl na dvakrat rovnou otocit, protoze zajet o 200 m niz na kruhac, ktery by obkrouzil a vyjel vyjezdem kterym tam vjel, to bylo zkratka moc daleko 

. Jinak, kdyz nasel fleka na stani vedle sebe, nejak tam ke vseobecnymu zdeseni zaparkoval, ale pak nasledoval ritual zamceni motoru masivnim retezem, zamek na volant a 4 - 5 cyklu kontroly zamceni vsech dveri, kufru a vika motoroveho prostoru 

konec konců radní pro dopravu řekl že to je v pořádku že je moc aut a že to je obecní zájem a čau...

Takže ty lidi naprosto chápu že je to sere. Navíc se tu ted rozmohla taková moda dělat z baráků ubytovny, např přes roh křižovatky máme nějakou ubytovnu plnou mongolů a ukrajinců, o 300m dál chtějí z rodinného domku udělat 16 bytů.

Na tom FB je to na pokračování už několik dní
Skáče to na mě už asi od začátku týdne. Jsem si furt myslel, že si někdo dělá prdel, ale postupně jsem pochopil, že frajer to myslí asi smrtelně vážně.

Začal jsem to na FB s napětím sledovat taky
Vyskakovalo to tam na mě tak často, že už mě to začalo zajímat
Každopádně to musí být fakt retard, protže tam má místa na kamion
Dokonce tam někdo začal dělat i AI videa toho jak vyjíždí a zbourá celé okolí 

a to jsem neměl sílu to pročítat celý všechno.