Edit: teda impreza...

ale inac ja som dnes lepil 3 defekty na 3 kolesach na jednom aute 

Skoda jen, ze to neni levak www.tipcar.cz/subaru/suba
ru-impreza-2.0i-turbo-wrx-
4x4-cz-16044259.html

no teď už snad domu vyjedu
no ale subarko má několik menších vad má shnilé podběhy a prahy jsou taky trošku špatné
budu muset počkat na trochu tepla v téhle zimě to dělat nebudu . no dál tam je špatná spojka , ale tu mi majitel dal k tomu takže práce v zimě mě nemine
pa kna subaře nešel předek což bylo způsobeno vadným unašečem který měl místo tisícihranu vydřené kolečko
tak jsem včera zavolal jednomu pánovy co tady poblíž dělá subara a jel sem si pro onen unašeč . no pán mě vzal do takové obrovské haly kde měl sklad. skald plný náááááááááááááááááááááááá
áááááááááádherných aut samý veteráni prostě užasný třeba asi tři lancie delta
mějáky mercedesi ford capry , vw brouk ,vw trasporeter t1 atd prostě hafo nádhernej aut jen škoda že sem neměl sebou foťák
taky mi tam ukazoval pán jedno subaru prej nejmenší co dělali ale tobyl mazec motor o bjemu 600 ccm přeplňovaný turbem stála 4kolka z 0 na 100 po 7 sekund výkon 90 kw váha necelejch 650 kg

já se musím vyřádit pořádně na kolech a pak taky na volantu,ventil dekl není uplně ono ale kaslu na nej

1200kč pí.i

), ale s panenkama a poníkama si fakt hrát nechci
I když lego tu mám taky, ale s tím si hrát nechtěla... Jinak pohádky běžely taky od rána (Barbie apod.
).

dobrá skleroza
Půjdeš dál?
na chvilku jsem ji otevrel jen aby vyšel smrad a hned to zavřel...

gratulace

Jak by mi zacal rikat, ze mi tam susti kladky, tak bych se ho zeptal, jestli to nahodou neni tim retezem 

ja taky potřebuji laknout a cekám s tim na jaro