Teď nevím, zda to není spíš do "Co jste dnes podělali". Brzdové hadice na mojí Šádince už měli lecos za sebou, tak jsem si říkal, před STK bude rozumné je vyměnit. Po vyslechnutí různých rad, že to jde povolit po poťukání, nebo že to mám jen napatlat krémem na boty, aby nebylo vidět praskliny, atd.. jsem se rozhodl je vyměnit. Samozřejmě, ukázalo se, že jen 10% rad bylo pravdivých (konkrétně 90% z nich je zde z fóra), a to, že to povolit bez poškození starých trubiček asi NEJDE! Tak jsem naštěstí ulovil na telefonu tátu, a nasměřoval ho k p. Mukařovskému i pro trubičky. Kolem půl páté odpoledne je přivezl, to já už měl pravé kolo rozdělané, a připravené k montáži. Pravé kolo jsem komplet osadil novými trubičkami, a vrhnul se na levé (cca před 30min). Tady ale nastal problém... po oddělání starých rezavých kousků jsem zjistil, že nemůžu najít novou propojovací trubičku (z jedné půlky třmenu do druhé). A přísahal bych, že jsem jich měl hafo! Tak si srovnávám záda u cigárka, a za chvilku jdu znovu (za posledních 10 minut už podruhé) prohledat celé barák. Snad najdu. Chtěl bych to do půlnoci dodělat. Je to makačka na záda, zvláště, když se to dělá na zahradě s předkem na stojkách