→ Jiří Kmoťa 10.11.12 23:01:20: tuning se píše
s jednim N
Čím víc "N" tím větší tunnning

Čím víc "N" tím větší tunnning

Jinak ohledně samotnýho motoru, jen dobrý
Vlastně ten samej jsme měli i v malým Dafu LF45. Ale tam si zapnul motorovku a auto fakt začalo i plně naložený zpomalovat. No a kabina??? Za mne vážně ne. Nejsem nějakej dlouhán, ani prcek, ale já si v tom prostě ideální pohodlnou polohu k sezení nenašel
a ty šílený plasty všude kolem. Vážně néé, ikdyž znám spoustu lidí, co jsou s tím spokojený. Já radši tu A75 

tak tyhle mrchy vidím každý den v práci

, já si prostě nemůžu pomoct, ale ta kabina mi připomíná: www.google.cz/search?num=
10&... .

Dělali se A60/75/80 Označení podlecelkový nosnosti 6, 7,5 a 8t. Ano, největší změna byla hlavně v podvozku.

hlavně spíš časovej. Ale máš můj obdiv
Naštěstí v bytě se prostě nedá za několik let nashromáždit tolik haraburdí jako v rodinném domku. A toho se já bojím nejvíc

Nejhnusnější?? No je pravda že tenhle rozšířenej ,,žabotlam" mu ke kráse nepřidal, ale furt lepší než Déčkovej vrtulník
ten už na firmě NAŠTESTÍ není, hrozný auto. Ano ,,stará" technika v novém hávu 

, starou dobrou mnou oblíbenou Aviatiku jsem si půjčoval jen na to stěhování. Oni toho naštěstí neměli moc, ale stěhovat nějakou dlouho zabydlenou rodinu z rodinného domku, tak to by na tu soupravu vážně bylo

joo, dneska by to i odpovídalo, ještě že nabyl moc provoz 

Nakládka šla, kdyby to měli líp nachystaný, horší byla vykládka.

Jak se vám to oproti plynu vyplácí? Ono hodně podražilo, takže kdybych ho měl kupovat, to bych si to asi hodně rozmyslel... Když už za něj "platit", tak spíš zkusit sehnat kus lesa.

Fuj, když si představím, že bych se někdy musel stěhovat z baráku, brr, už jen ta představa mne děsí