skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 124251 až 124199) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
Já sem si hrál na lakýrníka a nic moc, zejtra zkusim druhou vrstvu a uvidíme. Příšdě asi našetřím ty dva litry na opravdovýho lakýrníka :D
-> havlik: Mno to byl zážitek
Jinak se mi dneska vůbec nevedlo, co jsem dostal za úkoly tak jsem nesplnil ani jeden
akorát jsem si teda z Prahy přivez "pár" novejch dílů 

Jinak se mi dneska vůbec nevedlo, co jsem dostal za úkoly tak jsem nesplnil ani jeden

dneska sem bastlil masku na facko

tak dneska jsem z funky sundaval 16" alu a daval orig. 13".. nic zajimavyho na tom neni.. kdybych ale nebyl idiot.. PP kolo jsem mel povoleny.. docela klika.. 

My sme dnes měli cvičení s motorovkou a rozbrusem...a hádejte co skončilo pod rozbrusem-))
tak dnes jsem si v práci a v pracovní době vyměnil koncovou část výfuku u citróna

-> Pavel P@nkáč: nápodobně, pane kolego

-> FORM: koukam ze o tom opravdu neco vis

já sem dneska vyndal převodovku, snažil se jí rozpůlit, to se mi nepovedlo, tak sem jí aspoň očistil, spáry zatřel silikonem a nandal zpět do auta a přidělal pravou poloosu. Práce jak na kostele a bylo to k hovnu, jediný plus je, že sem přetěsnil komplet poloosu, takže to tam nebude chcát. Jo a chtěl sem vyměnit malej spojkovej váleček, tak sem na převodovku našrouboval novej ale starej nešel povolit z hadice, tak mě zase čeká výměna. A proč jsem nenandal i levou poloosu? Protože nemám zasraný papírový těsnění k převodovce

ja som bol po 3 mesiacoch pozrieť moje auto...naštartoval ho na chvilku, popozeral som si ho aby som si oživil ako vôbec vyzerá...a zas odišiel

Já jse dneska kamrádce opravoval auto - odseparovalo se jí obložení z paken, tak jsem rval dolů buben. Upravenej škodováckej stahovák se osvědčil 

-> FORM: -> Pavel P@nkáč:
ja som dnes pripravoval veci na pieskovanie :)

ja som dnes pripravoval veci na pieskovanie :)

-> Gryzly: zlize to nie?

-> Pavel P@nkáč: -> FORM:

-> Gryzly: technický benzín a u dílů, které nereznou, tak stačí mydlinková voda 

-> Pavel P@nkáč: Jam to pak čistíš od sperma ty díly?
ja som si dneska vymenil pravy zamok, a dosteloval dvere aby sli v pohode zatvarat, tak uvidime ze ci ked nasnezi sa do auta dostanem...

-> Pavel P@nkáč: 

-> Pavel P@nkáč:

-> FORM: taky takhle onanuju nad novejma dilama, ty jo si myslim ze snad stetky jsou levnejsi

Mno tak jelikož jsem měl dneska menší výpadek proudu tak jsem si připravil domek termostatu a svody na 136ku 

Dnes som rozobral starú maticovú prevodku riadenia s prasáckou vôľou - ale sústava šnek-matica sa mi zdajú byť v pohode .... bez zjavého opotrebenia a matica nemá v šneku badateľnú axiálnu vôľu. Asi skočím do mototechny a porovnám si to .... 

-> ondie - zrusena registrace: to by ma už asi vyhodili z domu

-> Jozynek: já takhle leštil jupitery ve vaně pod vodou vodním paperem.. taky humbuk,čtvrtý kolo už sem tam nedodělal 

-> Milan 136: ale ved som tam mal aj papier aby som neza*ral stol

-> FORM: zkus onanovat teda nad něčím jiným když už 

-> gabo00000: čo je na tom divné?

-> Kalibán123:
No jo fáávo. Ono to jde z tuhá, dá to práci a trvá to dlouho, ale jakmile se to povede a koukáš na ten nový brzdič, tak zažíváš extázi, uvolněnost a různé blahé pocity. Prostě škodovácká onanie. 

dneska jsem se svezl po třech letech se svym 130covym motorem....kdysi začla éra fáček a tak jsem ho vycuknul....po nějakém čase udělal částečnou Go a pak ležel a ležel až teď kámoš když už dal do svýho rápa třetí motor a zase nejezdí tak jsem mu ho půjčil,on ho teda pár dní rozhejbával ale už vrčí a dnes jsem se s ním mohl po třech letech opět svést...jde dobře!
-> FORM: ty vole brzdiče mi nepřipomínej nedávno jsem si na fáčku skládal nové pístky a gumičku a prachovku a ta prachovka byl porod jak kráva těch sviní, ku**v a p**í co padlo už nikdy víc brzdy
No dnes jsem byl u doktorky na kontrole (zlatá nemocenská) pak se jelo na nákup a mezitím jsem si domlouval druhou garáž bo první musím na konci roku opustit a navíc nová bude s elektřinou no a pak už to jelo klasicky žrádlo, leháro, televize, záchod a zase dokola
jo a ted jsem byl přeparkovat auto protože tu v noci má jet velkýýýý náklad z fabriky.

Já jsem si dneska skládal nový brzdič, luxusní práce, doporučuji každému, dalo by se to nazval škodovkářskou onanií
.

Tááák dneska jsem přesvědčil rapouše aby držel volnoběh. No ani se mu nedivim že protestoval....filtr zanešenej sazema jak kdyby byl tejden v komíně, karbec taky moc nic no ale šlape to :). Jen motor se nějak nastudeno klepe jak mrcha. No dále v motoru objeven olej asfaltové barvy, zjištěna příčina nefunkčního tacho(nepřipojenej bovden) a nalezeno travniště v okolí odvoňovacího kanálu v kufru. To jsem ještě neviděl. normálně sem z toho tahal drny 

-> Jozynek: tykraaavoo ja som ledva presvedcil roddicov aby som si doniesol jedno OZ bez gum a umyte do izby :D a ty chces smirglovat plechace?
ale nezavidim ti

-> Jozynek: No v pokoji brousit ráfky to bych tě taky hnal

ja som mal v pláne brusit kola ale prišla máti a jebala fajne do mna tak som musel z toho upustit
tak som ich len očistil a poutieral

Tak já jsem zprovozňoval otvírání kufru na dálkový a známý jsem měnil plovák na favoritu,protože ten starej byl tak z 90% zaplněnej benzínem.

som s jozim premrzol jak svina a otratil som nejake peniaze....dnes bol jeden z mala dni ked som nerobil na auticku nic...to sa v poslednej dobe casto fakt nestava...
-> Pavel P.: 

-> VeTëV: pomalu splývá se zahrádkou

-> Pavel P.: oujcuju si voziks papirama -ja uz se s tim co mam nazahrade bojim 

-> VeTëV: tak na otočku.. ale radši si na vozejk nakresli nějaký značky

-> Pavel P.: ja taky pochybuju ze to narvu na jeden vozik :-)))
-> VeTëV: to jsem zvědav kolik to hodí ve sběru... je to skoro celá škodka..

-> Pavel P.: neboj vylil sem se jeste vecer - to fakt neslo ja tohodle z..da fakt nemusim
dneska jsem pripravoval zelezo na odvoz do sberu - ja nemam 3 mega n apolici
-> Petr105l: ne byla to prednaska na tema - strasti demokracie a problemy narodnostnich mensin - takze jsme se dovedel ze Cuněk je vlastne bilej rytir na bilem koni, kterej ma svedomi naprostrto ciste - jen se od nej dostamncuje rodina a nema pratele, ke vsem fcim se dostal naprosto nahodne - on nechtel nidky zadnou, a prijezd do Prahy byl nejvetsi omyl jeho zivota ....
tejdne predtim sem tam mel Necase a to je podobnej pablb
dneska jsem pripravoval zelezo na odvoz do sberu - ja nemam 3 mega n apolici
-> Petr105l: ne byla to prednaska na tema - strasti demokracie a problemy narodnostnich mensin - takze jsme se dovedel ze Cuněk je vlastne bilej rytir na bilem koni, kterej ma svedomi naprostrto ciste - jen se od nej dostamncuje rodina a nema pratele, ke vsem fcim se dostal naprosto nahodne - on nechtel nidky zadnou, a prijezd do Prahy byl nejvetsi omyl jeho zivota ....
tejdne predtim sem tam mel Necase a to je podobnej pablb
VeTëV: nebyla to konference poslaneckyho klubu ODS na tema "Kam smeruje pravice"? :D
-> VeTëV: vožralo

Dneska? Vubec nic - vzpamatovaval jsem se ze vcerejsi akce, kterou jsem musel zvucit - P. Čuněk je na me opravdu silna kava...

Tak já sem si dneska přibodoval druhej práh z felicie:o)) A cvičmo zkusil jak bude vypadat novej kukuč:o)
-> Max: maaaas to tam