skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 124201 až 124199) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> havlik: Havlíku nech ho je ještě malej...a škodovku má protože ho baví a je součást naší historie a né proto že nemá na lepší auto. Jen škoda že když už má ty škodovky tak rád, že o nich nic neví...
-> davidm29: skoda-virt.cz/cz/.../7088
2-ram-do-auta-2 tady
kua porvěte se kuli tomu a natočte to a dejte to na youtube a pak sem hoďte vodkaz ať je sranda
...Tom t. chce určitě vidět jak se perete a já taky

-> havlik: Můžeš mi ukázat kde...?
-> davidm29: no právě že rámům vůbec nerozumíš ale meleš tam sračky jak kdyby si jich vyzkoušel desítky
-> deathcat: Tak rámům vůbec nerozumim, tak nevim jak si přišel na to že vystupuju jako odborník....takže klid.
-> Boga: To bych zase dostal vynadáno, že sem úplně blbej pač to tam píše že čalounil
-> Boga: To bych zase dostal vynadáno, že sem úplně blbej pač to tam píše že čalounil

-> FORM: prej kilo za měsíc.. zkusim to ukecat
taková stará pi*a

já jí měl propadlou asi 2 měsíce a nikdo ani necekl, dali mi potvrzení a za měsíc občanku
-> Pavel P.: Ja ji mel propadlou 5 mesicu a jen baba drzkovala, ze bych za to moch dostat pokutu, tak sem ji sklidnil tim ze bych to platil ja a ne ona, tak at se nestara a byl klid 

-> Pavel P.: Právo na to má, ale většinou jsou shovívavý... Asi ses jí nelíbil :))
-> Pavel P.: moc se mi nezdá, že by ti úřednice mohla jen tak napařit pokutu podle nějakého sazebníku
-> FORM: za to že jí mám propadlou, ještě jsem to neplatil, to až při převzetí.... to víš že budu zjišťovat podle čeho to je.

-> Pavel P.: cože? To ti vystavili na úřadě pokutu jo? Podle jakého paragrafu?
Tak já jsem byl dneska na ouřadě si nechat vystavit novou občanku a ti šmejdi mi napařili pokutu 900 za to že jí mám propadlou jen 10 měsíců

-> james.bond: -> Syny: -> Zdeněk.: mno nevim já to neplatil celej rok a auto nikde nejezdilo stojí rozebraný skoro celej rok rozebraný
-> havlik: za to sou taky pokuty
já jezdil taky 14 dní v listopadu bez zaplacení, pak sem dal auto do garáže, značky do depozita a příšla jenom složenka, abych zaplatil asi 130Kč za těch 14 dní....a v době, když sem to neměl zaplacený, tak sem ještě k tomu boural

-> havlik: Jak to ze dostanes pokutu? Tak by meli povinko proste zrusit a hotovo ne...?
-> havlik: tohle na me jednou taky zkouseli, chteli na me 200 ze sem prej 14 dni nemel zaplaceno tak sem vzal smlouvu a slozenky a sel je zprcat
-> Gryzly: 1500 bez zahájení správního řízení a nadělil mi to městký uřad
Sem dneska posral zapocet z fyziky asi 

Gryzly 11.12.07 11:27:18 napsal: -> havlik: kolik jsi dostal za neplacení toho povinnýho ručení a kdo ti to nadělil?asi ježíšek

-> havlik: kolik jsi dostal za neplacení toho povinnýho ručení a kdo ti to nadělil?
-> havlik: kolik jsi dostal za neplacení toho povinnýho ručení a kdo ti to nadělil?
-> Boga: JJ souhlas jeden týden neví co je to 120S a druhý týden vystupuje jako odborník přes rámy.
-> davidm29: postačí když napíšu....TVOJE!?
-> Kloggie, Boga: Tak to jo...to se omlouvám beru zpět. Myslel jsem si že je to normální auťák.
-> Boga: Jaký příspěvky máš namysli? Můžeš bejt trochu konkrétní?
-> Boga: Jaký příspěvky máš namysli? Můžeš bejt trochu konkrétní?
Toho dneska bylo, to ani nebudu psát 

V 14:00 jsem vstaval, najedl jsem se, za dedou do nemocnice, pak velkej nakup zradla domu, k segre na byt poskladat naky skrine a policky a od ty doby co jsem dorazil domu sedim u kompa
ja dneska zaplatil pokutu a zbytek dne sem byl na virtu

dnes sem udělal to že sem dostal pokutu za neplacení povinnýho ručení
dál sem navštívil zubaře
a dal rapida do depozitu
a uklidil sem díly v pokoji kterej spíš připomínal mototechnu

robim si website 

-> Kloggie: Podle mě spíš potřebuje otáčkoměr než tachometr

-> Tom.t: Už se perou, velebnosti!! Už se peroooouuuu!!!

už se poprali ? 

-> davidm29: k čemu budíky když to jezdí na podválu a na letišti 400m vpřed??? Nebo myslíš, že potřebuje budíky na to aby se otočil a jel zpátky?? Maximálně tacháč a ten tam má, pokud to neni otáčkoměr.
-> davidm29: s 6tiválcem za prdely a s autem spíš na sprinty hodně důležitý...nenarážím jen na tenhle příspěvek a spoustu nesmyslnejch v jinejch forech...
-> Boga: A ty se zase nevyjadřuješ RADŠI vůbec...
Pokud se nepletu, tak sem ve fóru. Svůj názor rozebírat nebudu (to sem už psal, je to moje věc). Dobře, budíky tam sou, ale pořád nevidim kontolky (že by ty černý tečky), a to že má spínače bez označení, to je taky jeho věc. On si to bude muset pamatovat.
Pokud se nepletu, tak sem ve fóru. Svůj názor rozebírat nebudu (to sem už psal, je to moje věc). Dobře, budíky tam sou, ale pořád nevidim kontolky (že by ty černý tečky), a to že má spínače bez označení, to je taky jeho věc. On si to bude muset pamatovat.
-> davidm29: Tvoje příspěvky vždycky stojí za to...přemejšlej občas nebo aspon koukej....
-> David V6: Nic ve zlém,ale co to je? To že to vvpadá blbě řešit nebudu,ale kde máš budíky...?
Já dneska dokončil zapsání 742.136 do mojí Š130L když nepočítám čas a palivo tak mě to vyšlo na 1440,- na poplatcích.
ja som dnes napisal zapoctovku z fyziky na plny pocet

-> gabo00000: priblblou nebo priozralou ? 

-> gabo00000: to ses asi den před tim pěkně vykalil co ? 

To co včera a zítra - guvno

ja som dnes robil velke gulove pac som vstal o 15 00 a este stale mam nejakupriblblu naladu

já se dneska celý odpoledne vrtal ZIPovi v karburátoru a večer měnil brzd hadičku na favu, páč mi zarostla a auto odmítlo odbrzdit, kotouče rudý, no mazec, včera sem demontoval formana co mám na ND

-> Nepér: dva litry za dveře ? fuj ..
já si nechám namichat barvu a jakyrnikovi platim gumovejma medvidkama/rumem

-> Nwkt: njn