-> Koblet 02.01.15 13:55:16: tak stříkni jen půlku a helemese, montážní stůl na motorku. Ten budu asi brzo taky vytvářet půjde s ponkem do sklepa a tam na něm budu dělat skůtra a motárda. Stačí tahle výška? Na netu jsem viděl většinou výšku tak 80-100cm. A co šířka? Já mám představu jen tak 40-50cm.
-> Antony: Jo to je este dobry. Ja jel jednou vymenit olej v motoru dedovyho focusu a skoncilo to repasi poloos, vymenou cepu, komplet brzd vpredu i vzadu. Vzadu vcetne lozisek... + jsem musel cekat na dodani pomocnyho loziska poloosy asi tejden.
Tak nemáš povinnost platit povinko za vozidlo co neprovozuješ a je odstavené na soukromém pozemku. Je fajn, pro případný boj mít nějakou fotografii... Není důvod jim něco platit...
Taky jsem nějak zapoměl na to, že mám zrušenou pojistku na kilo. Takže čekám, jestli si vzpomenou (10 dní). Pokud ano, budu to řešit přes tuhle firmu. Berymu to s kilem tenkrát prošlo bez potíží.
vyzvedl si na poště psaní, což by nebylo vůbec zajimavé, ale přání k novému roku poslala i mě ČKP, 2,5litru v p.deli, fakt, co si nezařídíš sám.... je toho nějak moc poslední dobou
Objevil pohromu na Ducatu, které jsem 16.12.2014 koupil.
Tak ze 27.12. na 28.12.2014 vykradeno. Zámek spolujezdce vylomenej, vytržené rádio. Škoda asi 700,-Kč. Rádio bylo stejně spálené, takže zloděj bude mít radost.