-> havlik: mel sjem to na motoru Favo a ted to ma na udelany 136 a je to na stejno ;-) proste pri startu jde na 2-3 a jak se rozjedu tak na 4 a kdyz se zahreje tak sapdne na 2 ;-)
-> stika87: já nevim já to měl zatim jen dvakrát nebo třikrát nastartovaný na dvoře na chvíli takže s teplym nemam možnost porovnat ale je mi jasný že to trošku spadne
-> havlik: Jestli tam je 40tka olej, tak je to normální, mě to za studena vylítne na 5, ale pak to jde taky dolů a za tepla je to kolem 4 ve vyšších otáčkách. Ono stačí už 1500 otáček a leze to pak nahoru na teplý olej.
-> Kaprof-Los Koramos: jojo, je to chutovka, ale dnes mi to slo az prekvapive snadno aretovatelnejma klestema sem pritahl stabik k ramenu a pak sikama tu "misku" spravne nasmerovat a sroubek byl na svym miste
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No... Já to sem dal schválně... Bo sem to napsal Ale jak.. to už nechám v tajnosti Ještě klika že byly skušební
-> Kaprof-Los Koramos: tak tohle mame spolecny :) po křižich a bbs sem uplnej uchyl... mnoho lidi se me ptalo a nabizelo takovy castky ze bych si mohl koupit sadu novych (ale levnejšich kol) ale ja neeeeesu blbéééé
-> Kaprof-Los Koramos: kuju krasny bbska ... a rekl bych ze extremne tvrdy,,,, lizl sem s nim patnik na se rict ve vetsi ryhlosti a na štorc... na kole byla asi 2mm x1cm oderka a kolu nic nebylo
-> 105: jupííí uz to tam je ...... kurna když se ohlidnu z5 :( kolecka uz nemam :( dostal sem za ne 2 000 pokuty a to me nasralo a prodal sem je nejakymu klukovi na civica dojel si pro ne az ze slovenska .... chjo
-> zidlik: jojo z novym mě to sedí taky krásně ta kapota se mi moc libí..řek bych jedna z věcí která se mi povedla -> doly120-ten třetí:o): já ho píšu zítra na magistrátu bojim bojim
uklízel sem zásobárnu dílů po náletu harantů co mi vše vyházli ven a hráli si na řidiče uvnitř, kdyby radši hulili trávu za kostelem, ale jedno pozitivum, našel sem jeden Engelman o kterým sem ani nevěděl že tam je