já si dneska cvičně 120km vod domova rozebral motor protože se vysralo kolečko na pohon rozdělovače jako myslim to co je přidělaný na vačce-- jaksi povolenej muj zlepšovák na prodloužení vačky na fábce ale vše už funguje a můžu jet zase domů
-> stovkar: hele vubec molsa neres...jak casto davas dolu matici na buben? No mozna te pak budou srat matky na kola kdyz je budes shazovat ale co zas je pretres na bilo a je to...furt lepsi nez kupa rzi
nejake to vetranie ale musim to prerobit pretoze ta mriezka je plastova kedze nemali tahokov , a pri zohriatom motore sa vlni, takze to budem robit znova....
-> MOLSO: no nabudúce to isto už spravím inak ved ja som moc ani nechcel tu kyvkovu maticu natierat lebo to pojde nahovno potom dole len ked to je hrdzave tak som to tiež natrel
-> MOLSO: ja som nenatrel zavity štiftou ale iba hlavičku a matki som natrel iba na zadku lebo som potom prišel nato že ked som ešte odťahoval kolesa tak farba sa zodrie dole nuž som moc nerozmislal lebo cely den na praxi som natieral tak som to zobral jedným vrzom
→ Borin – Král tuzerů: no lenze.. najprv sa robi jedna
strana a potom druha .. :) neskruti.. snad :DMoc bych tomu nevěřill...tohle všechno odřezat bez rámu bych neriskoval...nejdřív bych k starý výstuze přichytil novej okraj podlahy a navařil k podlaze, pak bych zase lehce nabodoval novej vnitřní práh k starý výstuze a navařil k podlaze...pak pár výstuh a tradá vyříznout práh a výstuhu...u tohohle mého řešení máš jistotu, že ti "hrana na gumu" výjde přesně tam kam má a nebudeš museš řešit zapadlej nebo vyblezlej práh a někde něco zkroucenýho