-> Matthes, záškodník z TechWebu: z ničeno nic..... prostě jak bylo v sobotu teplo tak první otevření mu trvalo dýl než je zdrávo a nestačilo se to uchladit do kopce a vyvařil jsem pár decek vody.... a dneska ráno taky ale to bylo jen trošku co to vylezlo ke 100st. a to jsem rovnou zastavil a počkal až se uráčí otevřít a jel dál......
tak jsem odpoledne nasadil nový osvědčený termostat Wahler a už je to v pořádku... rovnou jsem při tom ukostřil budík teploty aby neskákal při zapnutí lamp.
Tak já jsem dnes přehodil letní na fáčko do strejdy-rovnou sem ho i umyl, pak sem přehodil letní na bratrového spotřebáka,dále pak letní na auto od dědy. Pak sem umyl ještě auto od máti a na konec sem si umyl rapida,který se v pátek probudil
-> 105: pěkný, taky jsem o tom uvažoval, ale odradilo mě to že prej po zapojení nejde otáčkoměr... nevim co je na tom pravdy... psali to v nějakym dobovym článku.
-> haso: zidlik 05.04.09 16:19:03 napsal: → haso: nebud srab..normálně je povol a zaflokuj vono se to rozhejbepresne tak. Pochopitelne povolit znamena o 1-2 otocky, ne az na konec steftu
dneska sem udělal první část podlahy, vodrbání vobroušení a rezistin ve spreji.... příští tejden na druhej straně a pak zadek,,,, fuj,,, humus práce, když si nemáte kde auto zvednout
a este je chyba ze auto je doma a kolesa letne zas inde takze ak to dam dole tak aj tak musim si spravit vylet po kolesa a to rovno mozem dat vtej dedinke do miestneho pneuservisu:) nech to padne na nich