skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124389 příspěvků (zobrazeno 105251 až 105300) od 06.12.2007 do 21.07.2025, založil/a iDawe
-> minno: hm....a jak se dá ohnout nohavice by mě zajímalo.....nějaký megaskok ?....tedkom mam strach aby se neohla mě při nějakých startech atd
-> Evž@: No jasný asi 40zdechlej koníků
Předcházela tomu nehoda :)

-> minno: jak ohnutou ? 

-> Evž@: aj ja som do minulého roku jazdil s ohnutou nohavicou, a ani som o tom nevedel...

-> disco_punk: tak to ty si dnes smradil s tým S-kovým riedidlom....a ja ze co máme tolko smradu po celej firme...

-> Tampajs: jak se ti mohla ohnout nohavice....to máš tak výkonný motor nebo jak.....

Dnes som uplne spojazdnil motorček
krasne si pradie a ide za plynom ... zajtra ho prebehneme 

-> disco_punk: inhaloval si výpary?

-> David29: A já tě viděl z hospody "U Viaduktu" ve Vršovicích pod nádražim, někdy odpoledne. Červený Garde s pruhem přes dveře a lemama v šedym základu
.

pak jsem kuchal palubku
vymenil jsem volant 4ramenej za 2ramenej v favoritu
a jestě spravil centrální odemikání
vymenil jsem volant 4ramenej za 2ramenej v favoritu
a jestě spravil centrální odemikání
Já dnes vyměnil spojovací hadici na spotřebáku 105
A spotřebák je zase OK.Jen ten přístup je tam na hovno zlaté eRko
tam jsem to měl za pár minutek a ani jsem nemusel do jamy.

už mě to přestává bavit .. po kouskách, po chvilkách, hlavně, ať už to zmizne 

no a pak sjem pridelal new zadni zasterky :)
krom toho ze jsem zase lestil a myl :) "myslim ze se tomu rika nemoc
" tak sjem dal koberce a doladil vnitrek :)

-> Nwkt: Vlečka bude.. Ale ted ještě ne až tak v listopadu :) Zatim přehodim nohavici s poloosou :)
-> spartra: ach tak :) som zabou ze dub ma takyto vzorok :) si sa musel naposilovat :D

Tak já jsem dneska snad úspěšně napsal maturitní písemku z ČJ. Doufám, že to nebudu muset přendavat do tématu "co jsme dnes podělali" :-D
-> Tampajs: to je pravda, tak to zkloubi nějak s fábií a dej rovnou vlečku, ne že bych byl jejím zastáncem jak někteří členové tady...ale což

-> Pavel P..: Jj, byl jsem za kamarádkou-)
-> Tom a Jerry: dnes převážně dub, sem tam bříza

-> David29: hele to je na Skalce, to garde znám

-> Nwkt: dyt chce dát vlečku k tý 1.4ce
-> Tom a Jerry: Možná duba

-> spartra: cvo si to rubal ??? borovisu ? smreka ??? 

-> Tampajs: Takže to odnesla náprava jo?
-> Tampajs: Dej vlečku 

Včera sem sundal kolo z auta a co nevidim ohnutá nohavice včetně poloosy na jedný straně mezi bubnem a štítem vidim pakny a na druhý bych tam nestrčil ani špendlík
Aspoň nebude nuda niet?

-> Gemini: aha tak to pak jo

-> zidlik: no Mates to uhadol docela presne.....tlakova skuska vodneho okruhu
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ja to myslíš hadice u řidiče nebo u spolujezdce ? .. v tom sedí veprostřed ne ? :)
jinak dnes pán co mi prodal motor odvezl řídící jednotku do boleslavy tam zjistili že je spálená tak už se mě staví nová upravená řídící jednotka...ještě že to neplatim

-> Tom a Jerry: zmodeler 2.0.8
-> Gemini: tak už prozradíš co to má znamenat?? i na tom motoru se mě něco nezdá nákej tuning bloku na vodní pumpě ne?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak vše nej a těch zelenejch aspoň šest a magický oko na závěr 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: též přeju hodně zdraví,štěstí a tolerantní přítulkyni :-) a mimo jiný zdravý játra...po tý zelený ;o)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: vse nej a at je ti radne blbe z ty fefrmincky - redit to aspon pivem 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Taky se přídávám všechno nej a nepřežento s těma flaškama

-> David29: děkujů

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Všechno nejlepší

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tož šťastné a veselé, tú fľašku Ti samozrejme závidíme :)
tož já načal flašu zelený páč slavím narozky

-> GRED-Činpokomon :D: cvo to mas za program ??? da sa stiahnut z netu ci ?

-> aDAm: tusim,ze to tam aj povedali :) specialny lak ( zlozenie laku) a z toho zaruka na lak ... ale ten koniec je fakt dobry :D

Apple STS Chvojkovice-Brod 05.04.09 23:56:52 napsal:
→ Gemini: tak aspon přez spolujezdca nie? takto pod
ridičom, to sa mi niezdáako asi cez spolujazdca, ked ma sedacku v strede?
→ Gemini: tak aspon přez spolujezdca nie? takto pod
ridičom, to sa mi niezdáako asi cez spolujazdca, ked ma sedacku v strede?