-> Syny: ale už po několikátý opakuju že s vodívíma čepama nic neni že je prasklá gumička na pístku a těch má škodovka pokud umim počítat dvakrát některý i čtyřikrát tolik než ten Kadett
respektive jen o prachovku ale klidně i s pístkem ikdyž ten jsem obrosil 600smírkem a je OK akorát že tou protrženou prachovkou to za chvili zase zarezne..
-> Nwkt: v opelu ne ale třeba autokelly to nenabízí . ani pístky ani ty samotný gumičky . maji pouze třmen , potom držáky destiček a sadu čepů a jejich těsnění k tomu pojezdu...
-> Nwkt: tak to nevim koho myslíš. nicméně ani se mi nepřišlo přijít na to jak to tam drží ... teda nějak fest sem za to nebral nechci ji zorevta uplně že třeba je to jenom přimlasklý rzí do nějaký drážky... nejspíš..
dal by si mi na něj nějakej kontakt nejlíp mail ? děkuju
Brzdič ... maximální opruz a zjištění ? Prasklá membránka kolem pístku . Zjištění číslo dvě : nedá se koupit, kdyžtak pouze celý brzdič . Řešní : ??? . Těžko by to šlo nějak zalepit jde o trhu tak 4-5mm takový učko jakoby . Existuje nějaká rada co s tím (asi těžko že ...)
Zalozil som GL palubovku naflockovanu, este ostava doladit par detailov ako kupit par new srubiek a vyrezat stred z hlinika ktory bude tiez strieborny, akurat telefon to moc nepobral v skutocnosti je to este krajsie, mimotoho drtim testy na pondelok ked mam skusky-vodicak