skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124214 příspěvků (zobrazeno 117851 až 117900) od 06.12.2007 do 22.05.2025, založil/a iDawe
-> Fén: nie...v stupniciach je drazka a podstupnica je v tych drazkach, chces foto?
-> rolls: Dáváš něco mezi stupnici a podstupnici?
no ja dnes som sorobil dalsie stupienky schodov...made in domo robo
este tomu chyba vrchny lak, ale to az budu komplet vsetky na mieste
inac som dopil drevo na zimu a prave som dokoncil pismnu staznost na susedu

inac som dopil drevo na zimu a prave som dokoncil pismnu staznost na susedu

-> rolls: Pomalinku ano.
-> petr s: Pak už mám jenom klasiky. Asi budu muset zapátrat na netu jestli něco nenajdu.
-> petr s: Pak už mám jenom klasiky. Asi budu muset zapátrat na netu jestli něco nenajdu.
-> Fén: jj tento
ten oválnej s koncovkou na stejný straně nevypadá zle ale to druhý je mazec

-> Fén 28.07.08 20:00:28: To je nejblíže
-> Fén: chystas vyrobu?
-> Fén: Také RS byla to náhrada za L/A po tom co bylo zakázáno vystřhnuté zadní čelo rok asi 87
-> petr s: Tak pak s vývodem na levé straně vím jenom o tomto.
-> aDAm: Myslíš tento?
-> aDAm: Myslíš tento?
-> Fén: ja viděl dvoutlumičový podobný tomu co si dal akorat je hranaty
-> Fén: super tak jeden + svody a budu spokojenej
-> Fén: Ne to je 130 RS
-> Fén: Jo a vývod na stejné straně
-> petr s: Takovej ten oválnej s těma třema trubkama uvnitř?
-> Fén: A ještě jeden výfuk byl dobrý a tišši jak L/A a nemuselo se upravovat zadní čelo
-> VeTëV: Poslal jsem to jenom jednou, ale na 10 kousků. :o)
-> Fén: tos tam mohl poslat 2x 

-> Pavel P. 28.07.08 18:59:06: Tak jelikož se dilna už staví tak je na čase i pomalinku rozjíždět výrobu. :o))
-> Fén: To je ono
-> petr s: plánek tlumiče už mám.. ale ty svody by se šikly
tak hledej.... 

-> Fén 28.07.08 17:57:02: Někde doma leží druhá část toho plánu přesněji obě části
-> Fén: no pěkné... snad nezamejšlíš nějakou výrobu? 

tak ja byl dneska nalit beno do cabria a kupodivu chytlo na druhé otočení klíčkem ;) až sem se divil po tom 3/4 roku co to jenom stalo a prášilo se na to ;)
tak jsem si aspoň vyjel před garáž, okoukl zda se něco nezměnilo, změřil že prach na tom je slušně tlusty ;) a padl na mě zase takový ten splín že bych to neměl prodávat ale nechat si ho ;)
tak jsem si aspoň vyjel před garáž, okoukl zda se něco nezměnilo, změřil že prach na tom je slušně tlusty ;) a padl na mě zase takový ten splín že bych to neměl prodávat ale nechat si ho ;)
-> Pedros: To je vejfuk, ne?
-> Fén: ber to jako dotaz od debila,ale k čemu to bude?
-> petr s: Potrubí nemám, to chci pasovat přímo až v reálu.
-> Fén: Ale potrubí nemáš
Já během dnešní noci předělal další věc do digitální podoby a poslal na laser. :o)
-> petr s: kuzelky- stojis v garazi vyjdes von tak mas slalom medzi kuzelky dopredu a potom cuvas dozadu naspat po medzi kuzelky do garaze

-> petr s: presne take ktore jsem ja nedelal

-> Jozynek: gratulujem
-> petr s: žeby lahvový Smedný mnich?

ja som zaviezol do šrotu prehnitú maticovú nápravnicu, široké ramená, búraný nárazník, kapotu a zopár kýblov vodoinštalatérskych kolienok, obal prevodovky a utržil som 1100 SK 

odvezl jsem do šrotu jednu kastli a pár dalčích mě nepotřebných dílů celkem jsem utržil 2600 kč takže teď su milionář

-> Jozynek: Jaké kuželky ?
Urobil som Vodicak, Test-plny pocet, Konstrukcia-prospel, Kuzelky-prospel, Jazda-prospel, Celkovo-Vyhovujuci

trocha som lakosoval, skor som sa len ucil....ale ono to jazdit bude
super rano som mal dnes ked ma nasrali vmototechne ze nemaju rozvod na kadeta pac v sobotu azbudli objednat ..tycole a zas 15km s fotrovym autom a nic som neporiesil

Konečně jsme dneska po sobotní akci na pouti vystřízlivěli

-> Borin: zas tak slabej plech to neni. aspooň budu moct hrdě říxct že mám vejfuk vlastní výroby a to včetně trubek