-> Pavel P.: -> Nwkt: Se dohodnite a komu zůstane více zubů tak bude jeho. :o)))
Jinak jeho dřívější působiště byl traktůrek domácí výroby s motorem z warťasu.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 119451 až 119500) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: ale prd :)) já ho chci
-> Fén alias záznamník: nu povidej co za to?
a nějaký info o tom výtvoru

-> Fén alias záznamník: nu povidej co za to?

-> Pavel P.: To se nepočítá, to máš ještě před příspěvkem, to se ti to posílá když máš věšteckou kouli 

-> Nwkt: huš já byl první....

-> Fén alias záznamník: Co za to? 

-> Fén alias záznamník: to si děláš prdel ale už opravdu..
sem s nim ale hned

Tak jsem dnes vyměnil unašeče a konečně nasadil kola i dozadu

-> havlik: Ty nedáváš čtyři stejný svičky?
-> Matthes z TechWebu: Jinak teda ta kvalita druhovyrobnich ramen stoji za prd, sice plech tlustej, ale naohybani nic moc, musel sem to dorovnavat podle tech vyztuh 

Já dneska v domění že je v hajzlu startér, sem ho vyměnil... ale pak sem zjistil že mi to hází jiskru proti pístu 

Ja dneska vyndal starter, a vymenil olej v prevodovce..
včera jsem nasadil novou gumu kolem hrdla nádrže a dneska jsem nasadil novej gumovej kobereček k řidiči.

Ramena s vyztuhama, vzhled svaru nic moc 

-> gabo00000: ha tak chyba lávky autoštangl tady máme ale nevím proč jsem to předtím nemohl najít
-> gabo00000: auto štangl tady v okolí nějak není, takže jsme to skusil v jediným obchodě co se zabývá opravama a prodejem dílů na tyhle auta a mají my volat až seženou, uvidíme, byl jsem se tam psát v pátek odpoledne
-> gabo00000: nový dávatž nebudu, nevím totiž kde bych je sháněl a ty starý nejsou nijak extra porezlý, jen holt pokřivený...koukej jak se to podařilo vyrovnat, předtím to mělo takovej strašně neurčitej tvar

-> Shade Nouf: btw stare manzety zvyknu byt zvycajne celkom pekne..si sa uz pytal v auto stangl?
-> MOLSO: to vis, ty od vyroby vytjuuneny seriovy rapidy. Doufam, ze se tam treba jen pretrhl retez rozvodovej retez a nejak namotal, protoze sme zkouseli otocit klikou klicem a nehne se to ani trochu. A ten motor se zastavil nejak moc prudce, zadny znamky pridirani nebo pokles vykoneu nebo tak neco.
-> Shade Nouf: tie plechy na ktore idu manzety nebudes davat new? alebo nevies kde ich zohnat?

-> kubina: ta sada2 to je fest luskus!
po týdením broušení jsem dneska fouknul disky stříbrnou metlou
A takhle jsem našel jeden zajišťovací kroužek v v manžetě.....by mě zajímalo kde ho budu shánět. A ty kovový kolečka který slouží jako vnitřní kryty a zároveň se na ně přichytávajímanžety jsem měl stejně poohýbaný jako Gabo000 , ale podařilo se mi je vyklepat do použitelnýho stavu
-> Shade Nouf: to sú tie vaše tjůnynky 

před rozborkou. A podařilo se mi "rozumnou silou" srazit oba klouby z osy
Rozdělal jsem Löbra :) avšak zatím bezúspěchu sháním manžety. A jako bombónek na závěr dne se mi po cestě domů v kamošově rapidu zadřel motor 

-> kubina: krasa ako vzdy

konecne jsem po delsi dobe dodelal nejake kola
sada1
sada1
kola viz víc zatim neukážu ono stejně nejsou moc dobrý fotky protože v garáži fakt nemam moc místa
já sem dneska dělal na 125tce zběžně sem nasadil náboj na předku s chladákama a novejma kolečkama a je to luxus:)) a na litru sem nasadil opravený kola a vyměnil svíčky a když sem je viděl tak sem se přestal divit že se tomu nechtělo moc jet, upálený a eště ke všemu na jednom válci uplně jiná svíčka
Dneska sem rozebral GL palubku od Bagrra a umyl ipury. Ten kousek kostry u skla co je vidět asi příde potáhnout koženkou.
-> Gryzly: nj a este maj s toho prdel

my dneska přivezli psisko....teda takový "dítě" jsme si pořídili :-) foto zítra 

-> Syny: vyckaj chlape

-> Gryzly: tak to je masakr...a teď si představ jak take děcko přijde do školky-školy a začne všem okolo nadavat....
holt vymaštěny přibuzenstvo.
holt vymaštěny přibuzenstvo.
Já dneska přehrával firmware v seknuté MPtrojce kolegy a todle jsem tam našel. Docela mi zatrnulo co jsou lidi schopní provést.
www.edisk.cz/stahnout-sou bor/.../MIC00001.WAV_8.09M B.html
www.edisk.cz/stahnout-sou bor/.../MIC00001.WAV_8.09M B.html
-> gabo00000 26.06.08 23:28:42:
s timhle te chytli, to bych te zastrelil jeste nez bys vystoupil 

-> FORM: joo to jsem veděl jen jsem místo stálýho napětí připojil ten červenem drát od starteru

-> Pavel P.:
jeee, to kdybych věděl, tak jsem ti přinesl dobový návod, já myslel, že víš jak to zapojit.

-> FORM: neboj cívky mám dvě pro sichr :o))
jinak tomu nic nebylo jen blbě zapojený jsem to měl kdysi, proto to nešlo až včera psal Lájoš že to má bejt jinak tak jsem to šel zkusit a ono to maká.
jinak tomu nic nebylo jen blbě zapojený jsem to měl kdysi, proto to nešlo až včera psal Lájoš že to má bejt jinak tak jsem to šel zkusit a ono to maká.

-> Pavel P.: To feldu s řídící jednotkou a reduktorovým startérem taky
. Ale jinak mašinka je to pěkná, snad ti to bude sloužit. Radši si ale voz sebou klasickou cívku.

A na 120tku je lepsi toto nebo klasika - fackovej rozdelovac, ETZ a civka? Me motorar rikal ze ten fackovej rozdelovac si moc nerozumi se 120tkou...
-> FORM: hlavně to nakopneš i s vybitou baterkou

-> Pavel P.: Dává to přeci jen silnější jiskru
-> Syny: V té krabičce je integrovaná indukčka, zesilovač a asi nějaký monostabilák.
-> Syny: V té krabičce je integrovaná indukčka, zesilovač a asi nějaký monostabilák.