Tak dneska jsem si byl vyzvednout peníze zaplatit do realitky za garáž (jen pronájem) nájem dopředu a začal jsem stěhovat a řekl bych, že jsem si celkem mákl skoro celá garáž je tam. Jo a byl jsem s mladou a hráli jsme si
ja som zas nic nespravil...chory som jak pes a ked do soboty nezozeniem CO cko tak skodovka zostava cez sviatky vonku toto bude môj koniec ..ale uz som jej slubil ze nejak toto musime vydrzat a toto bude nasa posledna a v jednom najhorsia zima...uz nikdy viac nebude mrznut vonku!
tak jsme dneska s klukama třídily homady plechařiny na zahradě, co vyhodit co ponechat, prodal sem eMkovou kastli a pak seděl u kamen a čučel jak myschaak vaří výfuk na passatu, takže klasický monterkový víkend
gabo00000 16.12.07 00:18:33 napsal: -> Maxx: ja keby som bol na takej burze tak by som hned bral vsetko...neviem asi by som nevydrzal...proste to je premna nieco co saneda pochopit...ze burza..ze same skoda diely... razsej sa ani nezamyslam...prid ku me do garaze, urobim ti burzu
-> gabo00000: no kdyz hledas najdes asi vsecko nebo nekoho kdo ti to sezene ale hlavne tam maj dily na napravy vse Cz , ale take stare moto,kola,a ruznou vetes ale kdybys si neco nemohl sehnat tak pisni nejak by jsme se domluvili mame preci postu ne?
-> Maxx: ja keby som bol na takej burze tak by som hned bral vsetko...neviem asi by som nevydrzal...proste to je premna nieco co saneda pochopit...ze burza..ze same skoda diely... razsej sa ani nezamyslam...
tak jsem se nakonec přemluvil ,vzal flexu, sekáč a rozkrájel formana na 3 kusy, pak uspěšně na jeden zátah odvez za favem do kovošrotu, celkem šou(10km) a ted sem se vrtal akmarádovi v rapidu