-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co to?!

Kterak to souvisí s Kingem? :)
Já jsem dneska byl taky učastníkem minibouračky :)
TO si takhle jedu přes dejvickej kulaťák a vyjíždím z něj a za mnou nad-řidič nejmenované taxi-firmy v Espace. Za měrně píšu nad-řidič, protože obyč. řidič nemá na to viset mi 20cm za nárazníkem za hustýho deště. Mno a pak se stalo, to co určitě každýho na dejvickým kulaťáku, kde exity hned zkraje křižujou přechody pro chodce, nejspíš zaskočí - auta zčista jasna zastavily, aby pustily agresivního dů-chodce :) A kde zkončil nadřidič? Samozřejmě v růžku mýho nárazníku. Vypochodoval jsem s neutrálním výrazem a třema úderama otevřenou dlaní....................
.............. jsem nárazník vrátil do úchytů a směrem k holohlavýmu nad-řidiči jsem jenom prohodil "Dobrý". "Promiňte" vypravil ze sebe nadřidič :)
O tom, kterak fungujou samoučící algoritmy onoho nad-drivera jsem se pak přesvědčil na zmoklých kostkách o půl km dál, kde se ten dement stejně lísal i na další auta

Jo a dneska jsem potkal na sjezdu z D11 směrem na Kolín minikolonu těch novej policejních koktávek f stříbrný metle a f modrožlutým dyzajnu. Zlatý bílý feldy se zeleným pruhem - tohle je strašně nenápadný a než si člověk zautomatizuje obraný reflexy při zmerčení novejch benga vozidel, bude to možná krušný :) Měli je udělat černožlutě pruhovaný, jako vosy, to je pudově zakódovaná kombinace pro nebezbečí (vosy apod.) a bylo by hned jasno :)
A když už jsem se tak OT rozkecal, tak nemůže nevzpomenou moje oblíbený kontroverzní téma zimních gum, což bylo dnešní téma na Impulsu. Popadla mě až trudomyslnost, jak tam kdejakej "dopravní expert" nadšeně hýkal nad možností, že by se zimáky zavedly povinně od-do, což by dozajista nastolilo na českých silnicích ten jedinej správnej extrémní eden

Asi nejrozumnější, co tam padlo byly slova nějaký babky, co jezdila v pohodě 37 let na letňákách (nic jinýho nebylo :) a posledních pár let dává zimáky a je to o trošku lepší, ale nikomu to nevnucuje. Tečka.