-> Řízek: Kdyz sem takovej idiot a ty ses takovej chytrej chlapik, tak mi jiste vysvetlis, proc v crashtestech je auto skoro na sracku az po A sloupky a tady je to posunuty o kousek. Ano naprava se posunula - kupodivu kdyz je chycena na mostu na kterej vede na rost a k rostu je prisroubovana vyztuha narazniku... Libi se mi jak to vsechno pises - byl si u toho? Nebo to je jenom co kdo povidal? Opravdu mi tady prijdete jako fanatici, ktery si usmysleli, ze tady vsem budou tvrdit jak je skodovka bezpecna a ze tohle bly naraz v rychlosti buh vi kolik... Pokud si nikdy nevidel naraz treba v tech 20ti km/h do zdi, tak to je docela odvazny tvrzeni to co pises... Predstav si, ze ja u jedny bouracky byl, kdyz se kamarad vysekal taktez se skodovkou, taktez do zdi. Jeho rychlost byla na 100% pod 50km/h uz jen proto, ze sme jeli za nim a mel isme pred jeho smykem na tachometru 60 a on jel pomaleji. Auto mel rozmlaceny zhruba 2x tolik co tohle, mel zlomenou nohu a vyrazeny 3 zuby + prerazenej nos a to mel pas

Je to uz nakej patek zpatky a zrovna hnilobu taky nemel... Takze ja porovnavam co vidim, kdezto vy tady melete neco co sami ani nevite a nedovedete oduvodnit

Jen pro zajimavost - rychlost 20km/h je 5m/s. Ono to je vcelku dost ac se to nezda...
Mysli si o me co ches, me je to vcelku jedno, ale dle me tady melete kraviny jen abyste nekoho presvedcili, ale vskutku nevim proc...