skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> VeTeV: Takhle, transportér se to jmenovalo i podle nápisu na zadku snad od dob kulaťáka. Ale ponorka tak byla pokud vím označována v prospektech. A knírač nevim, to bych kecal.
206- 103tis
120 M- 115 pred g.o
105-?
1203- 110 či 210 tis :-)
120 M- 115 pred g.o
105-?
1203- 110 či 210 tis :-)
-> Syny: Tos fotil za jízdy? No fuj... A 60 km/h? Neříkej že v obci, piráte 

-> Syny: už i tacho ti píše že je to TOTAL

-> VeTeV:

-> Kaprof: mě to povídej - cesta do Přerova a zpět a dva dny jsem se nemohl narovnat, po D1 nerovný souboj s Avií, která nás předjela 

-> VeTeV: tahle trojka je ještě krásný auto 

-> Karlos (WIO46): tak toho hranatyho po nem no - tak koukam je to dokonce 3 - ja myslel ze ta ponorka jeste nemela toto tipove oznaceni
en.wikipedia.org/wiki/Fil e:Vw_transporter_t3_luft_v _sst.jpg toto
en.wikipedia.org/wiki/Fil e:Vw_transporter_t3_luft_v _sst.jpg toto
-> VeTeV: Jak jako Transporter 1 a nafťák?
Kterýho transportéra myslíš? pod pojmem Transp. 1 si představim ponorku.

-> myschaak AZNP K.Hora: preziva svoji smrt :_))
jinak dneska me kamos rikal ze po 580tis km ho bohuzel opustil jeho VW Transporter 1 a to dost nedustojnym zpusobem - pri vyjezdu z dilny se ozvala rana a staricky naftak se jaksi kousnul ci co a jeste motor upadl z nosniku a cele se to jaksi rozpadlo - je ho skoda :-))
jinak dneska me kamos rikal ze po 580tis km ho bohuzel opustil jeho VW Transporter 1 a to dost nedustojnym zpusobem - pri vyjezdu z dilny se ozvala rana a staricky naftak se jaksi kousnul ci co a jeste motor upadl z nosniku a cele se to jaksi rozpadlo - je ho skoda :-))
-> Hurdis: taky jsi mohl letět tich 111km/h 

Někdy začátkem měsíce. Zřejmě spotřebák dostane ke třetím narozeninám 120 křížků.
Já teď 93 tis a příští týden mě čekaj před dovolenou rozvody.Řemeny už jsou nějaký popraskaný 

-> afro100: jj kámoš má renaulta 5ku v ropě a stále čmoudí již svůj 670tý tisící kilometr:-)
-> petr s: good,moje má přesně stejnej rok jen o 90% míň km

-> Syny: Rok výroby 79
-> petr s: Takze cestujou jen budiky 

-> petr s:
mazec

-> Syny: Jo ale 4 karoserie
-> petr s: Skodovka? 

-> afro100: To uz bude davno ve smelcu 

-> Syny: Mě už to jde na 750 000
-> Syny: az to bude aspon pol mile jako dole na fotke daj vediet :D
Ja atakuju 195 000 

215 000 naftou zacadenych kilacikou , s toho 60 000 na nev motore
-> Karlos (WIO46): ne.e je to plastak ...
-> afro100: Ještě řekni že to je ten s těma malejma světlama, nejlíp chrom nárazníkama. To se nelikviduje taková auta. 

-> Kaprof: zatial vyckavam co bude, neponahla to, takze stoji pred zahradou ... ja som ho chcel povodne pospravovat a chvilku este jazdit, ale nejak som sa k tomu zatial nemal ...
-> afro100: jedničkovýho je škoda rezat :/ (na rozdil od všech hnusnejch nástupců:o)
-> Karlos (WIO46):
golf mk I 1,6D ... kedysi dovoz z nemecka namiesto ineho zruseneho pri buracke ... este ma SPZtky v tom starom formate tri pismenka a 4 cisla ... ale je nejak po kastli, takze tento rok konecna, mozno este chvilku postoji nez sa na neho dostane rada a koniec :(

-> afro100: Jůů, nějaký starý VW v ropě. Parádní vozidla, tatík měl Passiho B2 1,6D.

-> Kaprof: :/ takto konci ... ale co, bude cosi ineho no ...
2126 km
+ 250 000 co už nejsou vidět

minulej tejden spotrebák 100tis poctivejch-dnes 101600:/
105.000 km
-> afro100: Co tebe hned nenapadne

-> doly120: ake nemravne tam cislo

Tento týden 069000

TAk toto sa často nestáva (7.5. o 9:45) päť pätiek. Marci ked sa auto kupovalo malo 53900 (original) dnes už 56200. Co dedko stihol za 24 rokov teda 2200 ročne tak ja som stihol za 4 mesiace

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> VeTeV: aha
nj nwkt má asi pravdu 

-> Tomaso435: kartu aut tu nemam, a do dlouhych temat jsem o tom nepsal - bylo tu takove jiz zapadle o cestovani se skodovkou - a to bylo sakra kratky 

-> VeTeV: jak pro koho :-D moc nevysírám v kartách aut a nepročítám dlouhý tééémata :-D
-> Nwkt: nj

-> Nwkt: nj

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vole
Takhle mi řiká jeden kamarád 

-> Tomaso435: Ty seš úplně mimo
jsem ti už psal, že se nesmíš tim kladivem mlátit do hlavy denně 

-> Tomaso435: jo lonsky leto jsme byl 3 tejdny na severu
- vjetef.rajce.idnes.cz/
ale to je obecne zname

ale to je obecne zname
-> VeTeV: tys s tím razil do švéd? 

-> Tomaso435: tak odecti si 7,5tis za svedsko a jsi doma co je najeto beznym provozem :-)