-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.08.11 18:32:25: ale ale kdo se nám to skutálel z kopce až do esa :DDDDD JJ ten tu jezdí, ddneska sem ho viděl 3x :DDD ale bydlí snad v Bělči.
-> Šulda: Já jsem se ptal kde to je, ne jak daleko to je od tebe. Na tom jak zaparkoval nic blbýho nevidím, jak tam vadí? Jak tam měl zaparkovat líp? Ono už i to druhé parkoviště je dost natřískané a aby jsi zaparkoval dovoleným způsobem u starý, tak musíš přijet minimálně hodinu před šichtou, takže se tam stojí všude kde je místo. Kdyby pořád někdo nevolal policajty na ty, kdo stojí tam kde ničemu nevadí, tak by lidi nejezdili parkovat do okolí. Přál bych ti tam pracovat a dojíždět, to bys hned mluvil jinak, takhle o tom nemáš ani páru.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : je to 200 M od baráku mě je to najednu stranu jedno ale maj jinou vrátnici a parkovište ale to musej jít přes celou fabriku a moh zaparkovat líp a né takle blbě
-> David29: Nás nenapadlo kontrolovat před rozjetím ty pneumatiky,když jsme tam předtím parkovali už mnohokrát a pak to probíhalo asi tím stylem,že kontrola tlaku zakrákala že nastal rychlý únik asi 50 pascalů a pak nic,zacelilo (hřebík byl špuntem) se to a dofoukli jsme to a jezdili jsme s tím další měsíc,než jsme se dostali k tomu jet s tím do pneuservisu. A druhej případ se stal v zimě,když mrzlo a kolem auta bylo cca 10 cm sněhu,chtěl jsem ho zaparkovat za bránu ,koukám že se nemůžu rozjet,že prostě jen hrabu a nic,tak začínám oblejzat auto odhrnu si zadní levou pneu a koukám ráfek na zemi a ono tím jak mrzlo,tak ta vyfouklá pneumatika vytvořila v podstatě botičku tomu autu.
kvuli takovým lidem,jsme museli na stejným autě dvakrát opravovat pneumatiku,poprvé to byl hřebík(takový blbý místo,kde parkuje každej,no ale mi měli pražskou spz,tak proto asi...),kterej nám tam nějaký hovado prostě nastavilo a po rozjetí dílo dokonáno,nemít sledování tlaku v pneumatikách,tak si toho nevšimnem. Po druhý po nějakým otcově konfliktu se sousedem(nešlo asi ani tak o parkování) jsem v našel v gumě zlomenej vrták (i když víme kdo to určitě byl,tak mu to asi těžko dokážem), od té doby si dáváme pozor kde parkujeme.
-> havlik: jsou lidi co maj potrebu vsecko resit - s tim nic neudelas blby je kdyz to nevis, das to tam a nekdo se kolem toho zacne ochomejtat a delat naschvaly...
-> VeTeV: jako u nas na ulici kdyz prijede navsteva a naproti stoji soused s 7.5t nakladakem tak tam sotva budou 3m a nikdy to nikdo neresil ani nevidim duvod proc by mel a ze bych nekomu kdo mi parkuje pred barakem delal naschvaly nebo tak nehrozi. Ano sralo mi v zime kdyz sem jako jedinej mel odhazeny dve mista a na jednom permanentne nekdo parkoval.
Při stání musí zůstat volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 m pro každý směr jízdy; při zastavení musí zůstat volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 m pro oba směry jízdy.
-> MATTESS: no ja nevim byl sem tuhle v praze nekde v modranech a sirka ulice byla asi tak stejna jako tady a taky tam auta normalne staly a nikdo s tim nemel problem
e: ale jak řikam nemam tyhle věci načteny z žádnejch zákonu ani vyhlášek.
-> havlik: za 1 lidi to tam sere tak mu budou dělat naschvály a za 2 asi né no od křižovatky je 3 metry a na projetí tam taky má 2 metry nebo kolik to je
-> Rooney: Minulej tejden jsem měl něco podobného u nás, akorát to byla fábija a stála metr a půl od obrubníku a kola stočený do plnýho rejdu.. Nepochopíš no
-> Pilot 105: Ani se nedivim, asi jeste dlouho budou Ale zase je fakt, ze to je kousek k Regnerovi :) Bydlet tam a mit tam zaparkovany auto pres noc, tak jsem u nej ob den