Jen bych se divil, kdyby to nebylo doprovázeno zvýšením ceny přímo úměrně s prodloužením platnosti TK

Jen bych se divil, kdyby to nebylo doprovázeno zvýšením ceny přímo úměrně s prodloužením platnosti TK

Pak už půjde křivka dolů.. Ale máš ho pěkného.. 

mal som a aj mám kopa fichtlov , a robím aj úpravy valcov , a celkovo motorov , čiže trochu viem čo to potrebuje a čo tomu (ne)škodí ... prvú nádrž vyjazdi polahúčku , aby si to aspoň trochu sadlo , a potom postupne tomu začni dávať kudlu , nejaké extra zadieranie sa u fichtla nedeje , pokial si nedáš ten válec vybrúsiť na 2stotiny
ja dávam brúsiť bežné valce na 3,5-4 stotiny , upravené na 5-6 stotin milimetra ... babety na 3stotiny .... a lieta to vždy jak z praku 

Ten byl do dvoutaktů nejlepší,na ten sem zajižděl J350. Mogul co píšeš je fajn, myslim že by stačilo 1:33 ale to nechám na tobě jestli to chceš mučit 1:25. Hlavně bych zvednul jehlu o jednu drážku, a nejezdi trvale na stejný otáčky ses stejnou polohou plynu. Ieál je vždycky na pár set metrů potáhnout a zase zvolnit. Nejíp ráno/večer najezdit první km. Určitě ne jak bude venku 34 ve stínu. To je ideál abys to něke v táhlým kopci utavil

Prostě ho nebudu mučit. Je lepší dát tam teda třeba větší kolečko do síly? Teď momentálně nevím co tam mám, ale před lety jsem s tím laboroval. Příští měsíc mě čeká výlet 200 km, tak bych to rád aspoň trochu zajel.