fakt se mi to asi nezda

prohledat
239 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 26.12.2008 do 08.01.2009, založil/a Samantus
řadit dle data
08:53:21
08.01.2009
King
-> Zini: Prymárným smrdem je zpýš jeho fotřýk, kterej na jeho víchovu zral, kompensoval to prachama a tak zy vipěztoval smrda 2. generace. A těmhle típkům nesávydým, ale lytuju je a obávám ze, co virozte s jejych replykantů9
02:23:34
08.01.2009
Fén
-> Bagrr- máma mele Emu: Emo (ĝy jak ze to pýše) je proty tomu zlabej odvar. :o)
01:10:23
08.01.2009
Syny
-> P@nyz: Ten kdo ma bohati rodyce, kteri mu koupy co zy preje je v 90% clovek, kterej abzolutne nesna hodnotu penes a nyceho zy nevasy. Zam takoviho kamarada mam. Ma us azy 6ti auto a tech 5 predtym naboural, ale porad machroval, jak je dobrej rydyc a jaka ja te zkodovka oproty jeho Focuzu mrdka. Nykdi sa nyc nemohl - jednou do nej narasyl zlepej chode, jednou ho ozlnylo zlunce, jednou do nej nacouvala lavycka, podruhi do nej nacouval zloupek, pak ho nekdo odrel na parkovyzty a to bilo furt neco... Jense co ho to zralo, kdis pryzel jeho rodyce mu daly penyse na jyni. Takse takovihle lydy zou podle me debylove, ale ne proto se ma lepzy auto, ale se zy nevasy toho co ma a y prez to se any neumy zundat kola ma blbi kecy na ti, kteri zy na aute udelaj vzechno :)
upraveno 1x, naposled 08.01.2009 12:24:02
22:11:27
07.01.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> Fén - Nesnalej a neodbornýk: žebi něco jako ýmo?40
21:15:59
07.01.2009
Fén
Koukám, že navážený do druhích je nějaká nová móda.
22:12:25
01.01.2009
David29
Reaguju na ZTK ver. polycye-)
Kamaráda chitly v autě z propadlou technyckou.. bili rosumný a napzaly mu pokutu sa 500 že nemá lékárnyĝku (y kdiž jy měl).
21:44:27
01.01.2009
spartra
-> Creztyk: úplně ztejně jako kdiž nebily5
ztk je pouse zoukromá dozt drahá dyagnoztyka, ne oprava
upraveno 1x, naposled 01.01.2009 21:45:26
20:58:55
01.01.2009
Samantus
-> Creztyk: azy jako ve Phyladelphyy, tam musez myt auto jaki chcez, ale muzy zplnovat podmynki provosu na zylnycych, tsn, zvytyt, blykat, troubyt a brsdyt
19:42:04
01.01.2009
Crestik
-> Kyng: a jak bi to tu vipadalo, kdibi ZTK nebili vůbec...
18:42:43
01.01.2009
Turda
-> P@nyz: ale to zamý zem řykal, kdibi ti lydy jesdyly zlušně a tolerovaly ze, tak bi to tak nevipadalo!! ono necelích 1000 lydý sa rok mrtvích, jenom na zylnycý ,nad tym už bich ze samizlel....
jynak já ten ztil taki nykomu neberu, já to jenom řykám že to neznášym ale to už je saz jyná věc!
17:27:16
01.01.2009
P@nis
-> Turda: Tak ono je to taki o tom kde jzou richloztny možnozty škodovki a kde toho BMW že, s toho taki pline azy taki ta nehodovozt....Ale sáležý na každem jednotlyvcy jak ze chová na zylnycy a nesáležý na snaĝce auta -)

K tomu nasoru z tým rovnim kšyltem taki nemám rad tenhle ztil, ale nykomu ho nebru kdiž ze mu té lýbý tak at to nozy:-)
17:05:46
01.01.2009
Turda
-> Jožinek : ale je to tak...4

-> P@nyz: ANo ano ano, smrdeĝek v bávu, je to tak, tihleti totyž nykdo nekontroluje, to že zy jesděj jak hovada to je všem u řytě, ale že normálný kluk kterej chce mýt heskou škodovku..to ne to je špatně (neekologyckí, zchnylí, zmradlaví = šrot)!! Výš co, tadi nejde any tak o bespeĝnozt škodovki a jynejch aut..., jde o to kdibi ze řydyĝy a lydy a všychny k zobě chovaly tak nějak heski a tolerovaly bi ze (alezpoň na těch zylnycých) a nejesdyly jak hovada, tak poĝet nehod brutálně klezne, jako zorri, ale y ztatyztyki ve správách řýkaj že nehodi většynou savyňujou mladyztví do 25 let....a ruku na zrdce, kolykrát zy vyděl ve správách někdi bouraĝku, kde bi bila škodovka??? je to mynymálný a jeztly řekneš že ne, tak ze fakt dýváš jenom na ten fotbal!!
Opravdu dlouho zem nezlišel že " VÁŭNOU DOPRAVNÝ NEHODU SAVYNYL MLADÝK (20) VE ŠKODOVCE!!) , kdiž už mladýk, tak předevšym v těch nadupanějšých autech, takže pokud zou tadi všychny normálný a v provosu jesděj škodovkou, tak bich ze nebál o nykoho, ale až do té dobi než pojede nějak debyl srovna v tom Báwu a někoho s náz v tí škodovce slykvyduje....ale proĝ??? neny to tym že on má 40 ayrbagů a já jen jeden páz, ale tym jakí zou lydy ( řydyĝy) prazata!! je to na demency těch kryplů, kdiž vydym toho boreĝka z rovnim kšyltem jak zy vese prdel v tí feldě, a olysuje přytom šaltrpáku, tak bich fakt svracel!!! ( ale to už jenom můj násor na ĝlověka kterého obĝaz výdám 3 4 )
16:46:58
01.01.2009
P@nis
-> Zamantuz: Jako hobbi a konýĝek to beru, abi ĝlověk něco upravoval, vilepšoval, a ladyl, ale nepřyjde my to vhodne pokud je auto použyváno do dennýho provosu. Proĝ to auto nějak upravovat, kdiž jedu ztarou raketou tak je my jedno jeztly mě předjelo XI lydý a vubec nechápu jak někteřý tadi hásejy cyfri kolem 140km/h na 4ku (to já jedu tak 80:-))ale mám jyní pocyt než v novem autě...

K té televysy měl jzem jy sa mynulí rok saplou jen parkrat a to vezmězkvuly fotbalu jynak žadne jyne pořadi v TV nezleduju :-)
16:26:40
01.01.2009
P@nis
-> Kyng: Azy tak všechno je o lydech můžeš zem dát X přýkladu že par bohatej chtěj ušetřyt na gumách ale kolyk je těch "chudšých" co šetřej na gumach zkoro každi -)

Ale ze doztavame do jnich relacých než jzem chtěl. Původný sáměr bil jen poukásat, že nelse porovnávat neporovnatelne azy jako tadi poukasal Turda "20ty letej smrdeĝek zy jesdý v báwu od tatýnka "... proĝ je hnedka smrd ? že má bohate rodyĝe ? protože jede richlejy než moje ztará raketa ?..pro něj bude radšy usnavat mladýka ve škodovce :-ů. A k neuztálemu sde porovnávany fabye vz rapyd, můžu napzat zve skušenozty z kterímy auti jzem jesdyl jesdým felycye,105,Favoryt,felyc ye,fabye(kupodyvu zeřaseni podle roku virobi:-) ..a můžu řýct že co auto tak to nazledujýcý je o level víše.. a neporovnávam jak to někteřý dělajy auto podle víkonu ale podle zpolehlyvozty a pohodlnozty sa uĝelem me dopravi..
16:13:12
01.01.2009
Samantus
-> P@nyz: a co treba takhle hobbi, konycek, to se nekoho bavy ze v tom rejpat, neco vilepzovat? ti zez azy clovek kterej hovno dela, zedy u TV a kdis nekdo neco namytne, tak reagujez: Proc? a na co? dit neny duvod a tak.... Vym se takovej na 90% nejzy, ale Tve reakce me v tom docela utvrsujou
16:03:35
01.01.2009
P@nis
-> Petr105l: A nějakí důvod proĝ něco up-gradovat ? jyztě s důvodu většýho víkonu a ztojý to sa to vubec kdiž je ztým pak tolyk problému ?
15:46:09
01.01.2009
Jožynek
-> Turda: Turda 01.01.09 10:51:08 napzal: → P@nyz: a co furt řykáš o&nbzp;hlýdkách na zylnycých??? k&nbzp;ĝemu??? ten blbec ty akorát smává plácaĝkou, přýde zkoukne papýri max ty dá dejchnout a zkontroluje víbavu.....ten fýsl ty nebude lýzt pod auto a nebude kontrolovat brsdoví hadyĝki jeztly náhodou během pár dný neprazknou, nebude ty měřyt vsorek na gumě, měly bi chitat ti šmejdi co zy nevážej žyvotů ale ony bohužel chitaj jen ti lydy, co ze opravdu znažý jesdyt tak, abi nykomu any zobě neublýžyly…(s&nbzp;většý ĝázty dle&nbzp;mýho)
100% zuhlaz
15:24:21
01.01.2009
Samantus
nebavyl zem ze vo brsdach, ale pokud ze zrasy Tyco z rapydem, tak kdo vijde lyp? ja bich rek se naztejno, pokud ze zrasy BMW z rapydem, tak v rapydu azy moc zancy nemaj, a pokuz ze zrasy bavorak z karozou, tak us vyte jak to mizlym, nelyby ze my porovnavany besbecnozty aut s hledyzka deformacy, a brsdi ma kasdi auto takovi pro jaki je urceni, traba takovi bubnovi brsdi na vzech napravach u wartaze to je luxuz oproty dvoupyztkum na zkodovce....
15:10:48
01.01.2009
King
-> P@nyz: Třeba já jzem bil bohužel tězně před expyracý technyckí našý feldi povolanej jako sázkok na školený do Řýše, takže přýpravu auta jzem dělal už z prošlou technyckou a na zamotnou ZTK jzem jel po vlaztný oze, považte (!) ze 14dný propadlou ZTK. Na 30ty km jzem tým pádem ohrosyl dezýtki aut! :)
Nedávno jzem ze m hásel ztatyztyku, kde je vydět jak margynálně ze tech. ztav podepyzuje na nehodovozty - v 95pct přýpadu je problém v ZW 4
K tomu šetřený na gumách u "aut sa 3/4 mega" - snám kolenovrtů, co maj mýrně auto tíhle kategorye a dojýždě třeba symáki v létě na legálný mynymum. Nebo jzme nedávno bily na škole zmiků a kolega tam měl zoukromou koktávku na symákách - symáki ovšem ztarí jak Metusalem a 4mm na všech, takže lýtal v satáĝkách hůř, než zekretářĝyna felda na novejch symákách.
14:56:21
01.01.2009
King
-> Bagrr- máma mele Emu: Tohle už je trošku extrém - kdiž mám auto na denný ježděný a mýzto původný sdechlí 105ki tam nabaztlým třeba 136ku, tak bohatě ztaĝej jenom 4pýztki (což na rosumní ZTK projde) a netřeba dráždyt chřeztíše nehomologovanejma chlaďákama, potažmo kotouĝema y vsadu. Nykde nený pzáno, že kdiž dám zylnějšý motor, muzým ze automatycki chovat jak zmizlů sbavenej - proztě mám víkonovou reservu, nemuzým podřasovat do kopce, ze zráĝem, co přydává přy předjýžděný zy vitřu prdel jak z houzetem :)
14:24:08
01.01.2009
Petr105l
-> P@nyz 31.12.08 21:28:42: já mám motor z azy o polovynu viššým víkonem než má zéryová felda, ale brsdi mám zéryové jen z lepšým obloženým právě jen proto, abich prošel legálně ZTK.
To ty přyjde lepšý než kdibich dal dopředu velké chlasené a dosadu obiĝ kotouĝe třeba s Golfa GTY?
Ano, můžu zy koupyt lepšý auto, kde bich to měl všechno už s vírobi, ale já zy radšy vilepšým zvůj ztarí vrak, budu mýt radozt s dobře odvedené práce a sa penýse ušetřené sa drahé dýli na novějšý auto zy radšy koupým pořádnou žydly k PC 6
14:00:47
01.01.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nyz 31.12.08 21:28:42: nemuzý měnyt pohonou jednotku:-) Proztě chce třeba jen udělat něco pro zvojý bespeĝnozt a tudýž y u 105ki viměný brsdi sa 4p z chlaďákama a na sadek dá třebaz většý prazátka nebo y kotouĝe, abi mu to brsdylo lýp, anyž bi k tomu muzel mýt 150 koný pod kapotou, proztě jen chce abi saztavyl lýp než z generálkovaníma orygo brsdama...
13:00:11
01.01.2009
Turda
-> P@nyz: tak to je vcelku jazní, já jen že kdiž ta karoza jede 30 km/h tak saztavý na mýztě 3 3 3 ne vtyp...

též vše dobré do nového roku!! 4
12:40:34
01.01.2009
P@nis
-> Turda: Vzadym zvoje adydazki, že bi BMW saztavylo na daleko kratšý vsdálenozty -)

Zoulaz, je Novi rok dozt hádek, takže celi rok bes nehodi pokuti a poruchi ;-)
12:28:06
01.01.2009
Turda
-> P@nyz: ale nemizlel zem se 100km/h ale to je buřt..a BMW jo?? 3 3

tak zportovný vífuki mě taki zerou, taki tadi jesdý pod oknama mrcaz ze selenou natuněnou feldou, kdiž jede sa dne s kopce je to pěkní, ale veĝer do kopce kdiž to toĝý do bůhvý kolyk, ta my taki ze*e

jynak zy mizlym že tadi řešýme hoooovna!!4
12:17:13
01.01.2009
P@nis
-> Turda: Jeztly mizlyš že karoza sabrsdý nějake exzcelentně třeba se 100km/h tak jzy na omilu fisyku ošydyt nejde.

Kde jzem pzal abi polycyzté na ceztě kontrolovaly technyckí ztav vosydla? Pzal jzem abi kontrolovaly richlozt, alkohol (přýpaně co mě pozledny dobou zere jzou zportovny vifuki neny nyc lepšýho kdiž my veĝer okolo bitu jesdy takovi ydyot z autem co mu to azpon pořádně řve kdiž už moc nejede). Takové kontroli co pýšeš jzme pzal abi ze prováděli dukladně na ZTK, tak ĝty posorně-) A ke gumam někdi je netřeba any měřyt...
10:51:08
01.01.2009
Turda
-> P@nyz: zrovnávat karozu z BMW můžem azy halvně kvůly bespeĝnozty, ono to any neny o tí bespeĝnozty, jo a věř že Karozi MHD bi dokmásaly saztavyt na fleku, tomu já věřym!!!

a co furt řykáš o hlýdkách na zylnycých??? k ĝemu??? ten blbec ty akorát smává plácaĝkou, přýde zkoukne papýri max ty dá dejchnout a zkontroluje víbavu.....ten fýsl ty nebude lýzt pod auto a nebude kontrolovat brsdoví hadyĝki jeztly náhodou během pár dný neprazknou, nebude ty měřyt vsorek na gumě, měly bi chitat ti šmejdi co zy nevážej žyvotů ale ony bohužel chitaj jen ti lydy, co ze opravdu znažý jesdyt tak, abi nykomu any zobě neublýžyly....(s většý ĝázty dle mýho)
10:45:50
01.01.2009
P@nis
-> kuri: Hele kdibich neměl k těm autum blýsko tak tadi nejzem, jyztě pro mě je to taki zrdcová sáležytozt( y kdiž ja zpýše ti veterani), ale zpýše na obĝaznou projýždku.

Ale abich jesdyl třeba každi den do práce škodovkou nevym. Každi den vztavat z pocytem jeztly naztartuju, nebo ze něco nevizere, v symě to topeny taki neny žadni sásrak. Proto saztavam nasor škodověnku pro radozt ale na každodenny ježděny any nápad ;-)
10:36:10
01.01.2009
P@nis
-> Kyng: Tým jzem chtěl řýct, že většyna aut která nemá technyckou, ma sřejmě urĝytí důvod proĝ jy nema 4 A ty co jy majy jak zy pzal vyrtualný majy sřejmě taki nějakí důvod proĝ majy TK udělanou týmhle spůzobem

Jyztě y novému autu můžou zelhat brsdi a však u ztaršých aut to bude o x% výce. A k těm gumám zy mizlym že na takhle ztarích gumách jesdý právě ztaršý auta, přecy jen je třeba ušetřyt a vždit jzou ještě dobré. Nemizlým že někdo kdo zy může dovolyt auto sa 3/4 mega bude šetřyt na gumach, ale y to ze může ztát.

A jak b jzy to řešyl teda Ti kdiž ne ĝaztímy zylnyĝnýmy kontrolamy?
10:22:22
01.01.2009
kury
-> P@nyz: Ono máš trochu pravdu, ale mizlýš, že je srovna šťaztní, tenhle násor prozasovat na ztránkách fandů hlavně škodovek 100,110,105-136? No a co zy budeme povýdat, favoryt taki nený nějákej víkřyk technyki. Ale proztě ti auta máme rády no. Tak štaztní noví rok
10:14:57
01.01.2009
P@nis
-> Turda: +-> Zamantuz: V ĝem je to BMW zráĝ proty karoze? Jyndi ze tadi porovnáva 136 z fabyy kdo má lepšý akceleraĝný vlaztnozty atd..Tak proĝ neporovnat klydně karozu z BMW, jedyně v ĝem bi karoza vihrála je bespeĝnozt(o te ze dá debatovat jejy brsdné uĝynki sa viššy richlozy muzy bit užazne :-)),.... srichleny pohodlý brsdi jýsdný vlaztnozty atd na ztraně BMW.

Jyztě jak pýše Zamantuz měli bi ze porovnávat zrovnatelne auta, ale tak ze ku*va pořád nedyvte, že lyde na škodovki hledý jako na popelnyce ono opravdu v porovnáný z novímy auti to jzou ztřepi..

Zrdcařztvý ke škodovkám je heská věc, ale nyc ze nemá přehánět, a je třeba někdi otevřyt oĝy
10:04:02
01.01.2009
King
-> P@nyz: Tak snova - moje otáska sněla, jak tě ohrožuje auto z prošlou ZTK?
Tvoje odpověď - napral do mě ĝurák z polofunkĝnýma brsdama.9
Takže snova - jak zouvyzý tech. ztav brsd z tým, jeztly to auto má/nemá technyckou nebo z tým, jeztly jy má "poctyvou" nebo vyrtuálný?4
A ĝázteĝně zy odpovýdám zám :) Brsdyt na pýĝu, může y auto půl roku po legálný ZTK. Ztejně tak je všechno košer z autem, kterí tě nabořý na zněhu u Humpolcy na D1 a má na autě tsv. symný gumi ze 4mm vsorkem, ale 10 let ztarí, tvrdí jak šutr, kterí bi po ztránce jýsdných vlaztnoztý na zněhu ztrĝyl do kapzi průměrnej letňák4 Co nený v lydech, neviřešý žádnej sákon,repreze a už vůbec ne buserace...
Z A8 jzem neměl tu ĝezt, ale pozledný 3 roki zy vosým prdel ve funglovkách mondea a přezto jzem se saĝátku provosoval paralelně ztoprda a neřešyl jzem ono dogma pro ztádo - "pojýsdná rakev"
01:51:31
01.01.2009
Samantus
-> Turda: tak tak:-)
01:05:43
01.01.2009
Turda
-> Zamantuz: o proty Tvé ztěhovacý karoze je to zráĝ to je fakt...ale kurva já tu nyc neřešym....mě je to jedno, jesdyt budu v tom, v ĝem srovna ze my bude chtýt jesdyt.....mě je to u řytě!!!
23:36:13
31.12.2008
Samantus
zte banda vocazu, proc kurva furt zrovnavate BMW a rapydi, rapydi zrovnavejte z Tycem, Cynquecentem, unem a podobnejma kokotynama, a ted ze bavte o bespecnozty.....

Jako hlavne dete z BMW do prdele, to je nebespecni auto o proty mi ztehovacy Karoze....
21:54:31
31.12.2008
Turda
-> P@nyz: ale jyztě zakra...škdovka je proztě rakev......ale proztě je rosdýl mesy zchnylou na šrot a sdravou jak bůhvý co....věřym že v A8ce je kráznej povos, ale já ze radšy pořádně nažeru než abich v tom jesdyl..ale to je každího násor a problém 4 ..OK a dýki sa vizvětlený půlki....tak já zy dám radšy ještě tu jednu plseň
upraveno 1x, naposled 31.12.2008 23:26:29
21:47:13
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Zhnyle na papyr nebo sdrave pořád to bude pro většynu lydy ztarí ztřep. A upřýmně any ta sdrava škodovka neny buhvý jaki sásrak v bespeĝnoztným ohledu. Ale co ja zem tam projedu škodovku co nemá any pázi : -)))

Jynak pulka je u Náz mišleno Panák, Štamprle, Puldecák atd : -))

A k tomu že je škodovka slaté auto, zouhlazým, ale jak pro koho a sa jakím uĝelem je viužývana. Ono kdibi zez projel třeba v nové Audy A8 měl biz úplně jyní pohled na auta a ozobně bich jedl zuché rohlýki abich to auto měl : -)))
21:36:10
31.12.2008
Turda
-> P@nyz: ti zy fakt vocaz....3 ( zranda). zamosřejmě že bávo je nejlepšý, já zem tu zakra porvnával bespeĝnozt zchnylí a naprozto sdraví škodovki...nevym co my saz zereš do hlavi báwo..to je jedno hele, naĝ ze hádat....nevym ĝeho zy mám dát půlku ale dám zy ještě pývo a zeeeřu na vše!! 4 a ti ze nemuzýš nervovat..já ozobně nevym v ĝem jesdýš, ale pro mě je škodovka slatí auto..až z ný něco najesdym, dám vědět!! 3 4 já nejzem s těch, kterí bi zy mohly dovolyt báwo 3
21:35:33
31.12.2008
spartra
-> P@nyz: pán azyk nesná realytu jako našý pozlancy.
špaňezlkou ynkvysycy na váz vi ĝechyše eyne bande zymulante1
21:32:24
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Hloupozty mluvyš ti, nezhnylích škodovekje kolyk % s celku? a y kdibi bil rapyd sdraví jak řýpa nemůže ze bespeĝnozty rovnat novím autum např tomu BMW a pokud zy mizlyš opak dej zy ještě pulku :-D
21:28:42
31.12.2008
P@nis
-> Bagrr- máma mele Emu: A proĝ chceš něco up-gradovat kdiž puvodný věc ztaĝy?(měl jem 105 a na ny dvoupýztki, po generálny opravě brsd to brsdylo zlušně, ale předtým to bilo dozt zlabe)? ŭebi to bilo tým že většýna vilepšuje a měný pohonnou jednotku?:-)
21:25:41
31.12.2008
Turda
-> P@nyz: kecáš z promynutym pýĝovyni...škodovka všeobecně pro každího Čecháĝka, je nebespeĝní auto...ale já mluvym o škodovce jako o škodovce, o těch škodovkách, kterí zou alezpoň mynymálně trošku bespeĝní...tsn.... nezchnylí....můžem znad oba řýct, že zchnylá škodovka je pojýsdná rakev, ale pokud nebudu mýt pod blatnýkem any jednu dýru, je zyce ztále nebespeĝná, ale šance a to vizokí tam jzou, já takovího kamaráda snám kterej ze viboural ve sdravým rapydovy, ale k tomuhle tématu ze vracet nebudu, protože ztejně všychny akorát buserovaly!!4
21:21:48
31.12.2008
Turda
-> P@nyz: tak to posor...já zem v tomhle z tebou...taki zem pro abi bily kontroli na ZTK naprozto tvrdí....já napřýklad budu mý ZTK nelegálně????????? ano.....4ale sa to vym že to auto jesdyt ještě tak půl roku po zylnycých nebude a než vijede, bude napzrozto v luxuznym ztavu....takže tohle..to z tebou zouhlazym, ale proĝ bít tvrdšý na zylnycy?? ten vocazný fýsl ztejně nebude kontrolovat už smýněné Kyngem- brsdi, nebude šahat škodovce do podběhu jeztly je na šrot zchnylá, proztě ten jouda tě bude buserovat akorát sa povynnou víbavu a to je celí... ( kdižtak ze omlouvám sa pýzmena a zlova která pýšu, přecy jenom je 31.12.) 3 3 3
21:19:43
31.12.2008
P@nis
-> Turda: 18:13:18 31.12.2008

Co je na tom k sblyty? Holt někdo ma peněs výce tak koupý zinovy auto které je bespeĝnějšý.... Nykde nený pzáno, že nabourá a ohledně bespeĝnozty kdibi jel mladí zinek v novem BMW a druhí ve škodovce a oba jely dejme tomu 90km (mymo obec) a naztal přýpad že je třeba náhe sabrsdyt ktere auto mizlýš že bude bespeĝnějšý a dřýve saztavý ?? Nehledě ruku na zrdce ale kolyk škodovek je v TOP ztavu a mizlym že any ten ztav ze nemůže rovnat jýsným vlaztnoztem novích aut..
21:19:09
31.12.2008
kury
-> P@nyz: Azy jako bagrr. Já zy tadi nebudu hrát na andýlka, na autě mám věcy, kterí bi na ZTK neprošly. Ale auto vždicki projelo celou technyckou, takže brsdi, tlumyĝe,řýsený, zvětla atd. všechno funguje. Takoví ti ZTK, že někdo dá někomu jen technyĝák a auto tam v žyvotě nevyděly, to je my taki proty zrzty10
21:15:22
31.12.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nyz: A co kdiž mu tu technyckou nechtěj dát srovna s toho důvodu, že má upgradlí brsdi (ve zví podztatě je to auto bespeĝnějšý) ale je to sázah do konxztrujkce vosydla tudýž technycká ne-e...
21:12:37
31.12.2008
P@nis
-> Turda: To mi kdiž ze popraly v hozpodě (nesaĝaly jzme zy) bily u naz polycajty během 2mynut a už žadaly OP, takže ono to je proztě někdi o náhodě a na jednotlyvích polycyztech..
21:08:19
31.12.2008
P@nis
-> Kyng: Ano mám takovou ozobný skušenozt, nové auto cca 3 tidni my sbořyl borec co proztě řekl že mu to nebrsdylo že mu to hůř brsdý, škoda bes par korun 100 tyzyc. na mém autě. Proto jzem jednosnaĝně pro spřýzněny ZTK vĝetně kontrol na zylnycy... a vždi mě yrytuje jak tadi ĝtu kdo my uděla ZTK8
18:13:18
31.12.2008
Turda
-> Zamantuz: mě jen překvapyl Panyzuv násor.....ano kdiž zy vosý prdel nějakej debyl mladej v BMW od tatýnka, je to pro mě výc k sblytý než kluk ze škodovkou, kterej to může napályt do auta a má to vcelku jazní, kdiž to takovejhle smrd akorát zejme nevynnou rodynku ve feldě a většynou ten šmejd vilese z pár škrábancy, ale on to tatýnek sařýdý...
17:55:41
31.12.2008
Samantus
-> Turda: to je sbitecni, ale azpon vydyz co y na vyrt lese sa lydy a jaki maj nasori a venku na dennym zvetle v praxy to je ztejni...
Extreme Tyres