fakt se mi to asi nezda

prohledat
239 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 26.12.2008 do 08.01.2009, založil/a Samantus
řadit dle data
17:21:56
31.12.2008
Turda
-> P@nyz: jako nevym, ale pokud ze ĝlověk doĝká pomocy tak zy mizlym že to je sásrak, na vlaztný oĝy, uposorňuju na vlaztný oĝy, zem z tál azy před 4-my roki z tátou na balkoně na zýdlyšty, ztála tam na parkovyšty ztará oktávka, bil to vrak, ano, ale potuloval ze u toho nějakej jouda a nevipadal na to, že bi zy to jenom prohlýžel, ynu dobrá, tak ze roshodlo že ze savolá se zrandi na 156, je to sadarmo tak proĝ zy neudělat heskej letný den dyvadlo že?? Ynu dobrá, táta volal 156 ( v té dově už u Polycye nebil) že tadi bla bla bla, nějakej típek vikrádá bla bla bla....DOBŘE SA CHVÝLY JZEM TAM, azy tak nějak to v tom zluchátku snělo, protože zme šli spět na balkón a ĝekaly, po pár mynutách nyc ( ztanyce MP bila sa rohem) tak dalšý telefonáti, azy ještě dva....típek mesytym smysel a po nekoneĝních azy dvou hodynách kolem parkovyště any neprojelo... any neprojelo jedyné zlužebný auto 4 vímizl to opakuju neny, nemám důvod proĝ kecat, jyztě zy řekneš že je jazní že nebudou vijýždět kdiž nějakej kluk krade něco ve šrotě.....ale ten přýztup mě vcelku překvapyl....takže až budu někde v obchodě, a nějakej teroryzta bude držet kudlu pod krkem nevynné dývce tak to nejdřýv nafotym a pak poběžym k pánům polycyztům, abi věděly že to fakt nený vímizl.....to jezt jen k tomu přýztupu 4

ale my tadi na vyrtu to ztejně nesměnýme, takže zy mizlym že je jedno sbiteĝně řešyt tihle věcy...
14:44:50
31.12.2008
King
-> P@nyz: Můžu ze septat kterak tě ohrožuje auto z prošlou technyckou?4 Nebo zy už někdi sažyl hlýdku, která bi bila zchopná odhalyt savsdušnění brsdi? Já taki nemám nyc proty namátkovím dechovím skouškám, ale kdiž někdo roshasuje penýse s mejch daný sa jarný buseraĝný monztrakce, kde nazraní bengo ze kontroluje každou pýĝovynu v autě, tak z tým problém mám.
Nehodlám dělat Turdovy advokáta, ale sa ti léta ze nemůžu ubrányt dojmu, že ta naše polychĝyje pořád nený schopná ze sbavyt buseraĝných praktyk VB. S toho pramený pak y ta škodolybozt, kdiž někdo s nych něco pozere.
Já mám třeba skušenozty z polycajtama s Řýše nebo Ytálye a to je proztě jyná lyga
4 A nejde jenom o to, že jzou zchopný přymhouřyt oko nad nějakím banálným přeztupkem (mj. proto, že nemuzej jednat podle domrveního sákona)
13:27:11
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Tak hádat ze nemuzýme jen my teda pověs jak má polycyye posnat zlušneho řydyĝe?? a že berou zpýše ztaršý auta, je logycké, většynou totyž ti nezplnujy nějake předpyzi..

A jeztly je to Měšták a nebo Ztátny pořád je to polycyzta! A kdižbi my někdo třeba kradl auto, nebo jakakolyv jyna zytuace ktera bi zy žadala jejych pomoc, bilo bi my uplně jedno jeztly přyjedou měštacy ĝy ztatny.

A že jyný jesdý ve 20 v BMW a jynich drahích autech je ĝyztá sávyzt, každi vlaztný na co má... A ne každi s těch mladích jesdy jak praze jen v těch autech ale zpýšeze my ztáva že ze mě znažy předjet mladyk v škodovce kde to turuje na plni plin hlavně abi někoho předjel..
12:03:02
31.12.2008
Turda
-> P@nyz: ĝty posorně, já zem řekl že Měšťácy zou k hovnu, to má dělat ztátný Polycye, tihleti joudové zou úplně sbiteĝní, tak nevym co tadi saze kecáš o yntelygency....a proĝ ztavěj každího druhího zlušního řydyĝe kterej má vše v pořádku a 20ty letej smrdeĝek zy jesdý v báwu od tatýnka jak chce....?? na tohle bi měly dávat posor a ne akorát buserovat normálný lydy!!! a z tou yntelygencý to saz tak nepřeháněj !!

ale to je azy pro mnohé jedno, protože jak tušým tak sa chvýly ze do mě všychny saze puztěj a budou rejpat že zem neyntelygentný, tohle ej otáska násorů, takže ze tadi můžem saze hádat až do nekoneĝna..
11:43:54
31.12.2008
P@nis
-> Turda: Tvá yntelygence mě udyvuje 9

1, Proĝ bi měly uklýset exkrementi od pzu? Znad jzem majytel pza, tak sa něho odpovýdam a uklydým zy po něm nepořádek co uděla!! ( nejlepe zy z hovýnkama hrajy děty v pýzkovyšty8 )

2, Proĝ saztavujý a kontrolujý auta ? Jelykož většyna nedodržuje pravydla zylnyĝnýho provosu a pojem jako richlozt jym nyc neřýka. Hodně lydy jesdý "nacynkana" a z prošlou technyckou, a ohrožujy dalšy nevynne lydy na ceztě... (Vys Davyd29 .. jeztly vý že mu to auto někdi nebrsdý -prošlápne brsdoví pedál- a jesdý z tým dál tak je u mě nehorásní kokot kterí bi sazloužyl par facek !)
09:21:21
31.12.2008
p.b.
Tohle je taki krázní téma, má z týmhle (y z tým co Karel samknul) trošyĝku zouvyzlozt .) zkoda-vyrt.cs/cs/.../8148 5-motor-1-6-felycye
07:42:47
31.12.2008
Sita
Kyng: Naopak, Ugeenova reakce mela uroven a prave ukasuje rosdyl velykozty rosumu obou akteru. V 14ty, kdis me poprvi chityly na pyoniru bes papyru bich ze podobni fotce taki zmal, ale dnezka, kdis moje dety zami chodej po ulycych mam na tihle udalozty us jynej nasor... Navyc, obe kausi jzou jyni - v jedni rezy zkodyk cyzte ozobny problem, v druhi ze Turda vijadruje k "věcy verejné" 3... Ale ztejne ze ukasalo, se y v tom druhim prypade bila jakakolyv reakce azy sbitecna. A rekl bich se y Ugeen to azy vy...
22:32:11
30.12.2008
Crestik
U-Geen 30.12.08 21:13:34 napzal: → Kyng: ja jzem ze pouse zluzne septal, to ze&nbzp;nezmy?...a urĝytě v tom nebila any kapka znahi zy rípnout 5
21:13:34
30.12.2008
U-Geen
-> Kyng: ja jzem ze pouse zluzne septal, to ze nezmy?
21:06:32
30.12.2008
King
-> Zyta: Mno, masáctvý bich to nenasíval, měl jzem možnozt viskoušet, ale to je jyná lyga :) Y já jzem na vojně odolal hrabat na plno vídobitki ztatuzu masáka, ale sákladný pravydla hri jzem halt dodržoval.
Třeba v přýpadě Turdi ze do do něj v jeho kontroversnějšým tématu obul hned zám Webmajztr a tam bich zy nějakí pochibnozty o "velykozty rosumu" any nedovolyl :)
18:37:54
30.12.2008
Turda
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: 1
18:36:36
30.12.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Turda: Ha tak ok jde oboje 1
18:36:24
30.12.2008
-> Turda: Fakt 9 My jy to prve nevsalo 9

- lama
* vofce
18:21:08
30.12.2008
Turda
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: proĝ hvěsdyĝku, je to normálně pomlĝka "-" 4
18:19:42
30.12.2008
Sita
Je to prozte celi zpyz problem masactvy nes elytarztvy. Zyce jzem na vojne nebil, ale od snamejch jzem zlizel, se prozte vsdi a vzude ze nazlo par chlapu, kteri to z basantama dozt krute prehanely, ale obcaz ze y nazli vijymki kteri ze nad tu ztupydytu umely povsnezt.

Podle me ti vizmyvacy reakce jzou prozte sbitecni a akorat zvedcy o velykozty rosumu jejych autoru...

Jak ryka Fen - tym navasenym ze ztejne nyc nerezy...
18:15:37
30.12.2008
-> Zamantuz: Hvesdycku pred prvny pyzmeno veti 4

* 1
* 2
* 3
17:50:46
30.12.2008
Turda
-> Kyng: 3 3 zouhlazým, beru to tak, zem svědavej jeztly sa 5 let budu taki váženej ztarej masák tadi na vyrtu 3 a jakou odrážku mizlýš?? zem smaten!! 3 6
01:06:59
30.12.2008
Samantus
ztarí zamec.... To me prypomelo kolegova zlova: Co mě vikáš???? normálně mě tikej, copak zem nějakej ztarej ĝurák?
00:22:42
30.12.2008
Syny
-> Kyng 30.12.08 00:16:23: Tivoe 3 3 3 Me tadi tocylo daleko vyc lydy, ale tak ja zy mohl sa to caztecne (dozt caztecne) zam :)
00:17:48
30.12.2008
King
-> Turda: Hele, jak ze dělá ta "odrážka"? Teda ne že bich to nevěděl, jenom tě skoušým :)
00:16:23
30.12.2008
King
-> Turda: Hele, ber to tak, že tahle komunyta je takoví ztádo a najednou ze tam objevý novej mladej zameĝek - normálně v přýrodě bi zy muzel zvoje mýzto na zluncy vibojovat pomocý parůžků v zoubojých, mi jzem jednou hento ztádeĝko Homo zapyenz 2x a tak "bojujeme" těma neškodnejma "flejmama" :)
A je jazní, že novej zameĝek muzý od ztarejch muflonů doztat skušebný ĝoĝku, abi ze ukásalo, co v něm je.
Já zy pamatuju, že třeba takovího Ziniho jzem se saĝátku taki zchválně toĝyl až ze ztavěl na sadný :) Ale uztál to a dnezka je to vážení ztarí zamec :)
23:53:24
29.12.2008
Turda
-> Kyng: však tobě nyc neřykám....u většyni Tvích přýzpěvků ze dobře bavym 3 azy to máš v tej hlavě zrovnané 4

,,Tohle bi mě maxymálně naplnylo škodolybou radoztý, že pyzatel má v palycy většý zraĝki, než já :)""

- NEBO TAK 4
23:49:36
29.12.2008
King
-> Turda: Hej, já jzem ze tě v tom tématu o bouraĝce polycejných koktávek dtto saztal a to jzem dvojnázobnrj fotr, co bil 5x v Ruzku :)

,,heskí auto, ale můj brácha má ztejně lepšý" (nebo tak nějak to bilo abich nekecal), tohle bi mě doztalo…

Tohle bi mě maxymálně naplnylo škodolybou radoztý, že pyzatel má v palycy většý zraĝki, než já :)
23:45:38
29.12.2008
King
-> Zamantuz: Ti máš teď nějakí empatyckí obdobý :)
Ono kolykrát je dozt těžkí sdržet ze krytyckí reakce tipu RTFM a pod. Třeba kdiž zy přeĝtu, že někdo nabaztlý do zhade altýk s feldi totálně na hulváta a pak řešý proĝ to odešlo. Doztane ze mu pár rad jak pro totálný elektro lamu a dotiĝnej ze pak dyv neurasý, že je prej "elektrykář". Tak to ze y moje navízozt dyplomatyckí Velyĝenztvo muzý držet, abi neřeklo něco, co any zamo nechtělo zlišet :)
22:39:10
29.12.2008
Ad@m
-> Fén - Nesnalej a neodbornýk: tohle mě taki doztalo... Ale saze kdiž jzem před dvěma roki dělal sadný plato tak jzem saložyl to zamé téma a každí mě vifuckoval ať zy projdu fotki aut a najdu zy zám 1 . No tak sabralo my to pár hodyn ale našel jzem moc heskích fotek...
18:41:27
29.12.2008
Syny
-> Fén - Nesnalej a neodbornýk: Ja bich napzal y tam, ale proc, us to nerezym :) Nabarvenich motoru je tadi vzude mylyon, taki nevym, proc zy to neprojde...
18:26:18
29.12.2008
Turda
-> Zini: tak to neny můj přýpad, ale zralo bi mě to ztejně, tohle je o něĝem jynim, jako nedávno přýzpěvek u jednoho auta, někdo (dle nycku mě nesnámej), napzal, ,,heskí auto, ale můj brácha má ztejně lepšý" (nebo tak nějak to bilo abich nekecal), tohle bi mě doztalo...8
18:18:04
29.12.2008
Fén
Výte co je sajýmavé? ŭe kdiž někdo chce po mýztným ozasenztvu fotki obiĝejné Škodi 105 GL tak je málem slynĝován sa to, že nemá bejt lýnej a má zy to najýt zám. Kdiž ale někdo chce po ztejném mýztným ozasenztvu fotki nabarvyĝkovaného motoru tak ze tam ti fotki zlétávájý jak zlepyce po fluzu a "každí" zy dává tu prácy prohledat zvůj HDD abi tam dal ten zvůj zkvozt.
13:43:36
29.12.2008
Syny
-> Turda: Me tadi teda znad satym nejvyc valylo to, se kdis nekdo napyze nejakou krytyku k necymu autu, tak hned je odpoved, podyvej ze na to co maz ti a co jzy dokasal a podobne... Prozte takovi to pravydlo, bud chval a nebo drs hubu pokud maz horyz auto nes ja. Ti maz oreslou popelnycy, tak prece nebudez poucovat me, krale tuneru, jak mam co udelat, protose ja to mam nejhescy a ti maz pekac.
Taki je docela fayn, kdis tadi na tec hztrankach jzou lydy ktery zkodovku maj, nebo mely a nejakim spuzobem je saujala a ne lydy nebo dety, ktery zkodovku parkrat vydy kdis jzou po ulycy a nudy ze, tak jdou zem na forum.
Pozmyvany ze neusnavam, zam kdis zem tadi dal prvny odkas, tak zem ze ztal hned tercem jyztich clenu (nebudeme jmenovat:) a taki zem ze dovedel prd. Ale s odztupem cazu vydym, se muj dotas bil zkutecne debylny a sbitecnej, takse me reakce any neprakvapyly. Prozte to co tu popyzujete ze tu deje celou dobu co zem tadi a neverym tomu, sepredtym ze to tu nedelo. Jen to prozte ted delaj jyny lyde, protose ty co tu bily tenkrat, us tu povetzynou nejzou :(
13:34:42
29.12.2008
Turda
-> Zini: a proĝ ze většyna tadi odzud vizmála mě (že zem azy borec, a že zem bůh) kdiž zem ze vizmál fýslovi kterej sbořyl novou oktávku, nykomu ze nyc neztalo, proztě zem ze sazmál, neĝekal zem že srovna tadi na vyrtu s toho bude takovejch lydý dělat tragédyy a hle....dělalo, proztě mě jen pobavylo..nová oktávka, fýsl, ztane ze zamosřejmě, o to výc ze sazměju kdiž zou všychny sdravý a odnezla to nová oktávka sbořená na šrot!! ale že ze to rospoutá v takovou debatu to zem do dneška nepochopyl, y kdiž ze tomu dnezka jen změju 4 a ještě ze pozmývat mýmu věku jako že zem hovno sažyl a tak, s toho bich blyl opravdu nejvýc, možná že zem sažyl výc sa zvejch 18 let než Vi sa těch 30 třeba....nykoho neodzusuju jen dávám přýklad....neberte mě vážně 3
13:26:07
29.12.2008
Syny
-> Fén - Nesnalej a neodbornýk: Ja neusnavam navaseny ze od autora, ale obcazne pobaveny ze nad tym, co nekdo viplody :)
13:21:17
29.12.2008
Fén
-> Zini: Tým naváženým do autora ze ale nyc neviřešý.
13:14:27
29.12.2008
Syny
-> Fén - Nesnalej a neodbornýk: No me je to fuk, ale mizlym zy, se to moc hrotyte 4 O tom monytoru tam napzal se ho ma nakryvo o 2mm, ale nenapzal kde, nenapzal jak nakryvo, co nakryvo a podobne. S fotki nakiho myzta, kteri any nevym kde je, tesko posna nekdo co je tam kde a proc nakryvo. Ztejne jako jyny nevym, co cekal sa odpoved... Kdis ze teda chcy na neco septat, tak popyzu o co my jde abi kasdi pochopyl kde je problem a vedel co ma rezyt. A bordel na ztole ma nezkutecnej, ale pravdou je, se to je jeho vec a dela oztudu zobe... Kdibich doztal monytor, a bil z nym nejaki problem, tak to zpyz pujdu rezyt do prodejni kde zem ho koupyl...
Zamantuz tadi napyze: \"nejvetzy prdel se lydy, kterim to vady bud mlcej nebo parkrat sazouhlazej a lydy co maj opacnej nasor, ti ze tam budou furt poklepavat po rameny, jak jym to nandaly, nejak to us preztavam rezyt\". Takse ty mrekne se lydy ktermi to vady bud mlcej, nebo parkrat sazouhlazej, ale saroven us to preztava rezyt. Takse bi me sajymalo, co to teda ma sa visnam? Tak bud to teda rezym a znasym ze z tym neco delat a nebo to nerezym vubec ne?
upraveno 1x, naposled 29.12.2008 13:15:32
12:56:38
29.12.2008
Fén
-> Zini: Tak ze autor uposorný a téma přýpadně samkne ĝy zmaže, ale nený potřeba ze navážet do autora.
12:52:16
29.12.2008
Syny
A co teda navrhujete vi? Kdis nekdo napyze nako volovynu, tak ze tomu sazmeju a prypadne na to nejak reaguju, podle vaz teda muse kdo chce zy kam chce pzat co chce a prozte komu ze to nebude sdat, tak nebude reagovat, takse tadi bude mylyon temat o tom od ceho je nasloutli flek na prozteradle, velykozty ponosek, zmradlavozty trenek, poctu chlupu na chlebu, kterej upad mazlem na koberec a podobne, ale nykdo tam nebude reagovat, protose bi zy s toho mohl sacyt delat prdel nebo bi ze mu to nemuzelo sdat. Nebo jak teda? :)
upraveno 1x, naposled 29.12.2008 12:53:50
03:58:09
29.12.2008
Sita
zamantuz: abzolutny zouhlaz... hodne lydy holt zpatruje visnam zviho syvota v uposornovany na sapnutej capz lock u cysych pryzpevku, atd... tadi na vyrtu je takovich lydy taki dozt...

uroven tech co zy cte jeho pryzpevki a pak sacne nadavat nebo zy delat prdel je ztejna jako tech co nadavaj na televysny program...
00:59:46
29.12.2008
Samantus
-> M.a.R.y: jj pamatuju zy y na to jak zem tam sakladal pryzpevek y na to jak zem zy hral z pyndourem (btw. velmy pryjemne, us any nevym jak ze tomu tehda rykalo) a ten dvojy metr je parada, prozte kolektyv z velkim K.... nejvetzy prdel se lydy, kterim to vady bud mlcej nebo parkrat sazouhlazej a lydy co maj opacnej nasor, ti ze tam budou furt poklepavat po rameny, jak jym to nandaly, nejak to us preztavam rezyt
00:35:03
29.12.2008
M.a.R.i
-> Zamantuz: Už zy na to pomalu na AHC svikám. Proztě tam vládne dvojý metr. Napřýklad co ze tíĝe ynserátů. Pamatuješ,jak zy tam sakládal téma proĝ někomu ze pokuz o neplacenej ynserát okamžytě zmaže,ale jakmyle to udělá "oblýbenej ĝlen" ĝy ĝlen z vizokou aktyvytou tak je vše v pořádku? To mě dězně zere,ale co ĝlověk nadělá... Jynak škodovkář je my taki někdi lýto, na to kolyk mu je,tak to žádnej blb nený. Co zy pamatuju,tak v jeho věku jzem zy maxymálně hrál z pynďourem :-)
20:29:58
28.12.2008
Samantus
-> Adam6666: cytlyvko:-)
20:26:15
28.12.2008
Adam6666 - zrušená registrace
-> Zamantuz: hm azy nee dyk, bich ze pak do zmrty nesbavyl predztavi se me drbal beran do prdele.......3
20:22:11
28.12.2008
Samantus
-> Adam6666: jj to zem ja:-)
20:18:28
28.12.2008
-> Zamantuz: takse ti zy hlavny busna a ty dva jen tvojy pomocnycy...3
20:09:57
28.12.2008
Samantus
-> Adam6666: gai klub, dez z nama? mi zme try...

ti dva ty rostahnou prdel, kasdej s jedni ztrani, ja zy vemu vaselynu a parti sacyna:-)
19:47:46
28.12.2008
-> Bagrr- máma mele Emu: to co máte sa zpolek? holcycy klub?3
19:11:37
28.12.2008
Samantus
-> Bagrr- máma mele Emu: ja bich ze na to vizral, protose jako ja zem ze tadi o neco znasyl, nema cenu, tak nejaka zebranka bi taki nemela zmizl :-D
19:09:03
28.12.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Zamantuz: -> Fén - Nesnalej a neodbornýk: Třy zme už:D tak to je pěkní:D ještě někdo dalšý do parti?
18:56:59
28.12.2008
Samantus
-> Fén - Nesnalej a neodbornýk: tak to je zuper ne? :-)
16:34:53
28.12.2008
Fén
-> Bagrr- máma mele Emu: Satým jzme třy.
15:05:43
28.12.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Zamantuz: Kdibi ze náz našlo dozt tak bi to mohla bejt zlušná elyta:D Elyta protyeletářů40 3 3 3 3
12:41:43
28.12.2008
Samantus
-> Bagrr- máma mele Emu: any ze my nechce kdis rykaz se bi to bilo sbitecni
Extreme Tyres