-> dragon_cb_cz 21.01.22 14:15:14: Tak pro úředníka není nic snazšího, než do poznámky v TP napsat: "Dotčené hmotnosti (případně počet míst k sezení) se vracejí na původní hodnoty."

Spony tam byli, ale po té "opravě" teď nevím. Ostatně seřídili a vyladili to krásně. Akorát mi přehodili trubku toho přívodu dolů k víku ventilů, trubky do boxu zůstaly neutěsněné takže hezky přisávalo vzduch mimo filtr i s bordelem a filtr dali VIKA který byl 10 let starý a jetý... Takže z toho se servisákem byla celkem legrační konverzace a od té doby mi hapruje i zavírání okna u řidiče a mám z potrhané folie pod tapecem podezření, že ho někdo vyměnil. Auto tam bylo týden a bohužel klasika hrabal se v tom někdo jiný a servisák mi dělal jen to seřízení. Když jsem mu pak ukazoval a ptal se co to jako je tak bylo ticho. Chápu, že svoji energii nebude plýtvat na lehkou mechanickou práci, ale... Co se týká seřízení a jak to běhá tak pohoda. Jen si nerozumíme s tím startem no... A já jsem asociál a když si na něco zvyknu, tak mě to pak sere když to tak není. 

je to niečo velmi obdobné čo sa používalo na karb motoroch, len to nemá cievku na plynový štart, a nemá to vývod na podtlak

Kolbabek mi tvrdil, ze ho ma. Tendle system montovali v Praze na Harfe, tak tam ho logicky maji a pak ten, co mi to montoval, ten delaval BRC, ale protoze lidi chteji nejnizsi cenu, tak ted montuje nejlevnejsi shitky