Nádrž samozřejmě válcovou za sedačky, toroid do škodovky snad ani nejde (už jen kvůli rezervě jako součásti deformační zóny), jen mi šlo o to, jestli se vejde nějaká větší, než je ta 45 litrů.
U většiny LPG čerpaček se mi daří natlačit tam mezi 42-45 litry (tzn prakticky 100% objemu), jen posledních 12-15 litrů rachotí kulička v hrdle - multiventil to omezuje). Po tankování vždy alespoň 15 km jedu a na slunku se snažím neparkovat (ono by se moc nestalo, multiventil by jen při vyšším tlaku odpustil ven trochu plynu...).
U některých čerpaček ale mají slabší čerpadlo a natlačí tam jen 28-30 litrů a multiventil to utne

A Je celkem rozdíl, jestli "na plnou" ujedu 550 km, nebo 350. Proto bych chtěl větší nádrž.
Spíš mne zajímalo, jestli výměna nádrže za větší podléhá nějakému schválení, nebo je to záměnný díl. A co jsem koukal, tak větší nádrž by se tam vešla (délka stejná, jen jiný průměr válce), jen kryt multiventilu by asi prošel skrz sedačku...

Asi by to chtělo si vypůjčit nějakou (třeba starou prošlou) nádrž a vyzkoušet to napasovat.
Nebo nádrž stejně velkou a přihnout plovák, abych tam těch aspoň 40 litrů dostal kdykoli...

Treba u feldy si taky muzes vybrat jestli toroid nebo valec, ale u té 130 moc moznosti nemas.
, takze uz jen na 9 let, coz je i klasika pri montazich no :/.

plovák to pusti do plna, takže tam to nebude, že by to uzavřelo pokažde jinak...