...voda k reduktoru je nasávána zpod IV. vložky, kde mám místo zátky nátrubek a odvod z reduktoru mám do bočního vývodu vodního čerpadla. (stejným způsobem mám u druhé 130L řešen obtok IV. válce, ovšem pochopitelně bez reduktoru)

.U tochto keď je vychladutý motor tak vždy musím pridať plyn obohacovačom(preto je sivý káblik prestrihnutý)lebo bez toho nemám šancu naštartovať.Je to vyskúšané,raz som sedel v aute po šichte skoro hodinu kým som na to prišiel

Keby som mal zo sebou bandasku s benzínom tak by to bolo za 5 minut,ale to bolo v druhom aute

.Nerieším lebo to funguje.
Už viem že darmo je to prepnuté na plyn keď to ventil na benzínovej hadici nezavrie(ani nie je tam) a ani strana obohacovača nefunguje preto je to riešené ˝˝manuálne˝˝
,Po cca 20 minutách som chytil auto ktorý ma dotiahol k čerpacej stanici,vysvetloval som mu že kde má odbočiť ale samozrejme neodbočil a nechal ma pri frekventovanej ceste v autobusovej zastávke v zákrute 50metrov za stanicou
Chvýlku som nad tým dumal že čo teraz,tam by som netrúfol otočiť ani s naštartovaným autom,napadlo ma že kúpím benzín do nejakého kanistra,hadicu mám,a hurá natankovať lpg.Ale nič nie je také jednuduché lebo čerpaciu stanicu prerobili tento rok a hoci všetko nasvedčovalo k tomu že už je otvorená stále nie je
Tak som šiel pešo na ďalšiu benzínku pre tri litre benzínu

a z benzinovyho jsem radeji dratek vytahl, aby se nomohl prepnout...

Ale na to som neprišiel že odkial dostává sistém šťavu a ani poistku som nenašiel v kabeláži.Od prepínači idú káble hneď do bužírky a do preč pod koberec.

Mimochodom,kam by mal smerovať oranžový káblik zo sitiča?Ten končil po 20 centimetroch.

.U motora žiadný kabel nie je spadnutý iba prebytočné vysia,hladal som poistku ale v kábeláži som žiadnú nenašiel.