)...
Už jsem i zvažoval, že bych s Tebou tu novou firmu rozjel, abys měl aspoň od blbců ve vedení pokoj, ale nedával bych to časově s mými klienty a asi by mne to ani dlouhodobě nebavilo...

)...

i když jsem tam měl slevy tak mnohdy jsem sehnal jinde levněji
ještě že tu otevřeli voton.cz prodejnu, ceny slušný objednávky přes eshop +sms k vyzvednutí jim funguje

Když je to po cestě...

já ted na popud známého kupoval nějaké starline plasty k nárazníku a bylo na tom vybroušený origo číslo se znakem, ale jak říkám to se povede málo kdy.

Akorát teda jako člověk s vyšší kvalifikací bych ti nechtěl říct to sprostý slovo kterým nazývám ty co dávají sračky jako topran, maxgear, vika a podobný šunt

Ja jsem za ne na aute docela rad. A to myslim vazne. Pri vybirani z moznosti bigxenon (
) a halogen bych jednoznacne sahnul pro halogen. S xenonama jsem jezdil s tou B6 a vubec jsem z toho nebyl tak odvarenej jako plno lidi. Zaprve mi trochu vadila ta modra barva svetla (ktera se za deste uplne ztracela), ac jsem si na to taky zvyknul tedy. Za druhe mi stvalo, ze si svetla nemuzu sam nastavit jak chci (i kdyz byly serizeny ze servisu, tak se mi zdalo, ze sviti hrozne do zeme). I kdyz to je asi mozna otazka chvile to poladit na diag. Za treti neustale s okolim pri rizeni komunikuju blikanim (chodci, ostatni ridici atd.) a tam mi to neustale zapinani a vypinani vybojek docela stvalo (i vuci jejich zivotnosti). No a za posledni - zarovku mam vymenenou za 3 minuty :) A ze by ty halogeny svitily spatne (alespon na mem aute) se fakt rict neda. Jediny co me trapi, ze do ted nemam serizenou jednu dalku (sviti lehce vys), protoze se k tomu stelovaku da na prd dostat a jeste to chce nejakej specialni pripravek
Tod jedna nevyhoda tedy 

Troufám si tvrdit že v socce SIII se jezdí lépe