O nive jsem tu uz moc psat nechtel, kor kdyz jsem videl, ze se zigulik tema, co jsem tu nebyl skoro ani nehnulo, ale kdyb\ste videli, co mi nekdo v lada autorizaku pripravil za zavadu abs, to se asi fakt muze stat jen me :(

Pak je lepší to všechno odrbat a nebo těch 5g zase sundat a nechat to bejt. 

měl by si závaží kolem dokola na X místech 

Takže tolik k významu 5g na kole...

To mi připomělo jak jsem poslal borce k Šímovi do Třebotova aby mu smazal dieselgate a prej když už jsem jel takovou cestu tak mi to načipoval odbrzdil a udělal remap převodovky já byl mrtvej

Mě je to jedno, můžu to klidně pojmout jako vejlet někdy :)

oni si to všichni dneska přeprodávají, mají x továren v různých kvalitách a zrovna valeo i hella světla jsou ok.

uz to DPA mi prijde, ze sviti trochu nerovnomerne (na STK rikal, ze je to OK) na a to TYC tlumeny OK, ale dalkovy prepaluje jedno misto pred autem
, nj cinsky smejdy, chtel jsem sehnat origo z vrakace, ale vse nepouzitelne

.

tak jsem ho musel dokončit.

ono me prekvapuje, ze ani 3 lete suzuki jimny se ani te moji ovci technicky moc nepriblizuje a byvaleho kolegy 2013 jimny ma elektroniku zaostalejsi, nez 2013 niva, to bych u japoncu uplne necekal, ale zas jeho 2012 forester turbo je o kousek dal

Tak najdi na youtubu jak dokončit ten test já makám a tyhle veterány jsem už pustil z hlavy co se tam jak dělá.