Vany mám doma čirou náhodou - zbyly mi tu kdysi po jednom nákupu, zbytek dílů na novější vozy už jsem víceméně rozdal, a jediná vana, kterou jsem kdysi prodal (nebo někomu daroval?) je právě ta, co teď potřebuju

Takže spíš říznout jiný závit?

Na tvojej fotke to už veru vyzerá ako záslepka.

Ale jak říkáš. Zvlášt u auta u kterého tuším Bukaj myslím říkal že potřebuje aby to vydrželo dalších 20t bych se na to vysral, pokud koupí ten nejlevnější repas tak si přidělá akorát zbytečný starosti.

).

Hlavne se to blbe serizuje, na to vzdycky nadaval kolega
ze to seridil krasne na nizky otacky a ve vysokejch to stalo za hovno. Seridil to ve vysokejch otackach a rozhodil si nizky otacky a tak dokola 

Co za ňu chceš a můžu se stavit zítra?

) před facelift a majitel říkal, že je možná načipovaná od předchozího majitele. Problém je, že když ji přišlápnu v kopci a na trojku vytočím třeba na 3500-4000 ot./min, tak v bočním zpětném zrcátku vidím trochu kouře. Není to žádný vrhač tmy ani sazomet, ale na emisích se na to moc netvářili. Je možné, že by za to mohl ten chip tuning a co by obnášelo to vrátit? Dá se vůbec nějak lajcky zjistit, že to je načipované? Táhne hezky, ale srovnání s jinou nemám.