A prohlášení typu, "já mám auto na ježdění ne na bourání...." No takovejch jsou taky plný krchovy...

k tlacitku vystrazneho s prerusovacem jdou origo kabely a je na ne neco napajeno, napadlo me to jen ucvakat a zaizolovat, ale aby mi pak sly vubec ty blikny, tak jsem to zatim radeji nechal...

nastesti to mel jen rok, tak toho zas tak moc nestihl... a me presvedcily ty km - zachovalej podvozek a castecne i interier, ze to nebylo nejak vic bourany a taky ze si vzal 18ky kola a slevil asi 25tis.kc :), nee oranzove blikny nesviti.
tak to vyhoď nebo dej origo tripling. To u světla bude výkonovej rezistor na nějaký to svícení. Nemá to US svícení na blinkry?
ja ho nemam rad, jednou mi kvuli tomu vjel do cesty traktor z vedlejsi, kdyz jsem se sluzebakem predjizdel a chtel jsem jen jednou bliknout, tak to blikalo 3x a on si myslel, ze v te rychlosti odbocim pred nim :( no byla to pekna myska kolem nej, jeste, ze nejelo nic proti

tady je blbe, ze se soli a obcas i neco napadne, bydlet nekde vic na jihu, kde se nesoli, tak jezdim cely rok stale rapidem, klidne LUXem :)
(pres akcni cleny nejde zkontrolovat vsechny kontrolky :(), to zhnuti bylo - se mi zdalo, protoze tam byly spatne nasazene zarovky H3, proste nebyly v tom zamku a musel jsem napruzit pruzinky, protoze byly unavene, jak to tam rval a kdyz jsem tam dal spravne zarovky, tak byly volne...
U prednich blikacu jsem nasel nejakou hlinikovou zlate eloxovanou kostku a je na ni napsano 2x50W max. nevim co to je, ale jsou tam denni svetla v blikacich, tim nesvitim radeji a v blikacich jsou diodove zarovky, ktere maji na preskacku bile a oranzove diody
.

to mi fakt vadi.... pritelkyne ji v octe nema a ja jo - odklopenou, asi ji ji dam a vemu si za to od ni nejake plasty, ktere jsem uz polamal :)))

no to máš pravdu, to asi nikdo nepochopí