No nikdy jsem to nepozoroval, ale ted jsrm po 35km mel na predku teplotu kol okolo 25C a na zadku na obouch okolo 30C, je to normalni? ale obe, to by dyztak pribrzdovalo preci jen jedno, kdyz by byl problem, s ruckou jsem nic nedelal.
p#3822889] kopanec ma s turbem z RS nebo TT po uprave
kopanec ma i od Dymovskyho na 150kW, ale ja tambprave ten kopanec nechtel, proto jsem sel do 140kW, navic ta 150 uz chce stovku benzin a kdyz bych s ni jel treba jen na UA, uz by mohl byt problem, jako bylo by hezky mit pre 200koni a pres 300Nm, ale zbytecne problemy pro me.Jeste se tu chci zeptat na nazor odborniku na kopani brzd, naftova zacala kopat, nekde na netu jsem se docetl, ze to je vuli v lozisku
jo PL lozisko jsem chtel menit, protoze v zatackach hucelo, no a ono samo prestalo, zrejme nekde byla vazelina usazena a zase se tam dostala a mazlo se to, ale to by tam musela byt vule jak krava, co by potom delala auta s kuzelikovyma loziskama, tam nejaka vulicka musi byt z principu a rapid mi teda nekope, kopal kdyz tam byly seriove ziletky, s chladakama uz ne. Tak s tim loziskem, neni to jen vymysl prodejcu, aby nemuseli uznat reklamaci kotoucu?

Ale ta 1.8T se nekupuje aby to hezky jelo, ale aby to vůbec nějak jelo... teda v sérii. Pokud to má přifouknutý někam ke 140kW tak věřím, že to už je pocitově o dost jiný.
Koupit si 1.8T aby mi to pekne jelo, pak do toho nacpat plyn a pri kazdym predjizdeni premyslet, jestli prepnout na benzin nebo ne a jestli to bude skubat nebo ne, to bych fakt chtel 

tolik mi to netočí

Ale okolo města moc fajn. A podle toho co -> Jumbo: píše, tak jeho paní asi nebude moc zkoumat, jestli ten automat řadí "dobře", hlavně jí bude zajímat, že se o to nemusí starat