Felda je tak na pomezí, ale už ji považuji za moderní vůz a od Octavie z devadesátých let k aktuálně vyráběným vozům se toho příliš nezměnilo. To, co je po roce 2000 (nejen co se aut týče) považuji za nové a po 2010 je současnost...

mám to asi s bukajom narovnako 

to chces

Zrovna ferodo a brembo jsem veril, ze je to nejlepsi :/. Jednou jsem rozbalil krabicku ferodo a vevnitr kotouce TRW.

ja urcite na brzdach uz setrit nehodlam, ale stejne nevim, co je nej... Ted se nejvic priklanim k ATE
Nehovoriac o tom kopani ktore sa opakuje . Same od seba nezacnu kopat ani jedny brzdy , aj ked starline alebo A.B.E.
pritelkyni jsem starline dal na fabii a hned to brzdilo hur, nez origo, ted uz asi i kopou, ale ji zacnou kopat kazdy brzdy, nechapu... kdyby jezdila s mojim autem, tak uz by asi taky kopaly :)

a ted z te napravy, co mam na dily, jsem vyndal obe a prezily, teda civka neni prerusena, meril jsem je a mely stejny odpor.

, ale muj s LPG pujde rychle, no alespon jsem ho ponatiral

chapete ty zensky?, kdyz jsem o vikendu delal to lozisko, tak uz tam byla rezerva, no pry stopla nekoho ze zigulikem a pry ma ziguliku asi jako ja skodovek.