Hold se muže vykakat každá věc na autě.

Ale to mělo manuální převodovku, takže se s tím o to hůře manipulovalo. To byla asi jediná chvíle, kdy to vadilo. Tady to funguje lépe (taky manuál). Za prvé se holder spíná od lepšího úhlu (ne tak blbě malého) a za další se sepne ne pořád, ale až po vyšlápnutí spojky.

To snad ani nepotřebuje komentář. Nevím jakou hysterii tady vidíš, já jen říkám že na ježdění kolem komína bych to přežil, ale jinak je ta doba někde úplně jinde, což je v rozporu s tím jak Bukaj tvrdil že od O1 se dnešní auta nikam neposunuly. Vidíš a mě to ESP na O2 ani na Passatu překodovat nejde...
horší je teda když z toho vylezu v kopci a ono se to rozjede dolů samo

čím méně těchdle hovadin v autě tím lépe...
Taky se ti stává že sedneš do nějakýho jinýho auta chceš se rozjet a ono to pořád přibržduje

Klimu už mám naplněnou a zas tolik věcí jinak tam není. Jen čidlo kvality vzduchu, slunečního svitu, jedno čidlo navíc v ofuku a jedno servo jinak je to jen o přepinování a zbytek je součástí kabeláže klimatroniku. Akorát jsem si naběhnul jsem myslel že dám topení z auta co mělo webasto a pěkný hovno, díra pro PTC tam není.

Chce teď velký zadní brzdy. Za kolik si je měl? Teď už jsou za 12

na pla čidla. Jen ho nějak odlákat od auta a naběhnout s nářadím

Velice příjemná funkce

Naftova octa ma hrozne preposilovany rizeni, todle tuzsi na 1.8 t mi vyhovuje, je to jak felda 1.6 (nevim, cim se ta rizeni lisi).
Jo zlutakem se jezdi lip nez feldou a bavi me to vic, nez s octou, ale s BAZem v origo slusnem stavu, to ma niva snad na silnici lepsi jizdni vlastnosti, ta je teda podstatne hlucnejsi, jak mam dlouhou hodne prizvednutou, tak se s ni bojim jet vic, nez 120 a u BAZe mam podobne pocity uz kolem kila, ale zas je tichounkej, ale ten cumak nahoru, to je hrozne, asi udelam prasecinu a dam uzovkovy pruziny...