a zamykat na safe nejde, kdyz to clovek zkusi dvakrat, tak se odemknou pz dvereLoni jsem konektory ve dverich mel rozpojene a vyhnile to nebylo, vystrikal jsem to sprejem na kontakty, tenkrat tam byla blba kostra.

a zamykat na safe nejde, kdyz to clovek zkusi dvakrat, tak se odemknou pz dvere

Já ti říkám svůj názor a PRAKTICKOU zkušenost nejen moji, ale i holek z mého okolí a rodiny, tak nevím co zase grcáš o plkání. Současně nevím, co má společného NÁZOR s "všehověděním", dle tvého názoru. Prostě plácáš to samé co si myslíš, že plácám já. A je mi úplně jedno co nemáš rád. Je to jen názor o tom v pozici kupujícího popřemýšlet, protože dříve nebo později se může stát, že ten člověk začne jezdit jinou trasu a tam mu to už nebude vyhovovat. Nic jiného jsem nerozporoval.

Já ti jenom říkám, jaká je moje zkušenost, mojí sestry, kolegovo švagrové a to bych mohl pokračovat dál. Všechno to jsou holky a po nějaké době se změnily požadavky na přepravu, lokalita a byly akorát ne vyloženě naštvané, ale zklamané. Můj názor a ty z toho máš hned pnutí. Jinak ať si jezdí kdo chce čím chce, klidně na skateboardu.

+ samozřejmě kontroly