-> charon: tak nez novy, bych sel treba do nejake 911

Jasne, mozna nebyla naprosto totozna vybava, ale i tak pripadnym stocenim o kilo mas doma nekolik desitek-set tisic. A vzhledem k tomu, ze auta z roku 2016 zasebou nemaj ani 1. TK, tak ty km muzou bejt klidne vselijaky (kazda druha vymena oleje doma a ne v autorizaku atd.). Navic me tedy pobavil fakt, ze za 3 roky je nekdo schopnej s autem najet 180 tkm a pak lidi veri tomu, ze Octa z roku 2007 ma najeto 120tkm
Jako jasne, muze, ale... 

njn, Ty si to schovavas na horsi casy, coz je mozna rozumne :)))

Já měl rezavejch s loupajícím se plastizolem taky asi jen 5 cm v místě, kde to vykurvil zvedák. Pak jsem se do toho opřel šroubovákem a už to jelo. Koneckonců, přímo po hraně prahu jsem plastizol řešil asi až do půlky prahu. Bylo to prasklý a hranka už byla chycená, tak to nedrželo. Ale to jsem fakt řešil třeba jen "hloubku" 2 mm, víc nebylo potřeba.

Takže kdybych si zrovna u Tebe měl vsadit, tak vsadím na převařený vinko z totálky na nějakou vytopenou ze dvou svařenou milionářku
Ne kvůli tomu jak to auto vypadá, ale kvůli Tobě

proto jsem chtel dat novej zamek a tendle kuchnout a pokusit se opravit, jeste StepaNoFun psal, ze cela ta vacka muze byt ochozena, ja mam teda podezreni na studenaky uvnitr zamku jeste, protoze si to dela, co chce

Při 750 tis. tam už musí bejt alespoň pátej
Spínač jsem vyměnil, původní byl v prdeli, ubroušený ten čudl, ale ani s novým to nejde