Očividně vůbec Jardu neznáš, on si na autě vše zvládne sám, rozdělal by beton v míchačce a díru zabetonoval, a kdyby to bylo někde v divočině tak by určitě měl pytlik sádry v krabičce poslední záchrany

Očividně vůbec Jardu neznáš, on si na autě vše zvládne sám, rozdělal by beton v míchačce a díru zabetonoval, a kdyby to bylo někde v divočině tak by určitě měl pytlik sádry v krabičce poslední záchrany

krom toho že jednou za X desítek tisíc vyměníš olej za dvě stovky 

vyhrev sedacek a tempomat by mi tam chybel nejvic, ale zas tempomat u takto slabeho motoru tolik nema smysl, jinak asi jedinej Ivan tu ma ve felde tempomat, sice 1.6 ale je to lanko, tak to bude podobne...

Tohle vám fakt nezávidím
Mě to stálo hned po koupi asi 1000 EUR v opravách, pak ještě nějaké další nižší stovky EUR v následných opravách/údržbách a to vlastně jen aby z toho bylo auto co nemá žádnou vyloženě vážnou vadu - ale těch kosmetických a drobnějších má strašně moc, tam by to bylo za další 4k EUR určitě. A peníze by třeba i byly, ale čas to řešit není... Sám to znáš, priority se mění.

-> Jarda: Ono je to o tom že lidi v týhle cenový hladině to ani neřeší a rovnou dávají likvidovat což je škoda. Na druhou stranu to chápu, kvůli pár tisícovkám to pak prodají debilovi co to nepřepíše, naseká pokuty atd
Já to už neřeším, na kšeft to není, max když je vyloženě poptávka. Naposled jsem se tady pokoušel prodat nějakýho favorita bez kapky rzi za 10t a každý chtěl 10 dalších fotek a pak jestli bych to nepřivezl do Ostravy a podobně, tak jsem se na to vykašlal a šel do hutí...

, vse je vyhnile a lidi se mi chlubi dost pohnilejma feldama, co koupili za 15 (sice nekdy to neni videt na prvni pohled), jinak bych neopravoval tu svou.. nikdo ji s lpg nechtel za 7, tak do ni deset dam a 4 roky nim. vydrzi jezdit

RS si myslim, ze fakt dolu nepujde... levna RS tak leda z GB a to jsou socky, volant by mi ani nevadil, ale vybavu to nema