To som mal na škodovke

Ja by som rád na Golfe prednú parkovaciu kameru.
Jediné, čo som k tomu našiel je toto:
Ale vyžaduje si to high-line zadnú kameru a ja mám len low. A investovať do high sa mi nechce.

A pri cúvaní to potom túroval ako Š120 na plný sytič

Nakonec sám máš k Bčku řidičák na skůtra, uměl bys sednout na moje Piaggio a někam vyrazit? Nebo uměl by si třeba řídit auto ze začátku 20 století ovládané pákou?

Nějaký drobný mušky to má..

Akoby to auto ešte o hodný kus zdegradovalo. A bolo to len o pocitoch. Ako jazdím už oboma striedavo, tak mi je to úplne fuk. Pocitovo sa to zrovnalo. Rozdielne to samozrejme je a hodne, len to už nevnímam tak intenzívne s prídavkom prvotného "wau efektu". Každé auto má svoje pre aj proti.

Majitelka musí být tak svéprávná, aby věděla co nastavuje. To je jako kdybys tvrdil že 120 je nahovno, protože tomu jdou zapnout světla a ty si nevěděl že je majitelka může vypnout

A tažné oko majitelka nevyhodila, prostě koupila auto už bez něj a doteď ho nepotřebovala...

Pak přidávám rádio abych nebyl nervozní z toho ticha

Kdyby to mělo ještě odklápěcí dno kufru aby se dalo pohodlně dostat i dozadu za rezervu, tak by to bylo úplně nejvíc geniální řešení.
Ale ja to chápem. Aj ja som považoval určité "moderné" prvky v autách za blbosť a dnes som za ne rád. Samozrejme nie všetko a nie všetko je pre každého.
By si to nevedel ani naštartovať a len nadával. Pretože aký je to už len užívateľký nezmysel - kľúčikom otvoriť šoférové dvere, potom sa natiahnuť a z vnútra otvoriť zadné dvere - aby si sa dostal k páčke zadnej kapoty, otvoriť kapotu, ručne nasosať benzín...
Dalo by sa pokračovať a to sme len pri štarte. Kufor krásne využiteľný a na vybratie rezervy si ľahať pod auto