-> dragon_cb_cz 27.09.19 12:40:36: Paní v poslední době umí hovno a ne řídit. Předevčírem jdu ke Cromaňonci a na místo pro Avii, které bylo přede mnou, se snaží zajet nějaká ženská na zpátečku. Za chvíli slyším zvuk křápání plastů. Jdu tedy k ní, mávám na ní přes sklo u dveří řidiče a říkám jí, že bourá do auta za ní.
Paní mi drzým tónem řekla "já to vim" a zabouchla dveře a chtěla couvat dál, přičemž já jsem stál stále vedle jejích dveří a čekal co mi k tomu jako řekne. Říkám jí, že bourá do mého auta. Znovu na mne houkla, že to ví. Když zakřápaly plasty podruhé. Tak jsem na ní začal řvát přes sklo, cituji: "ty vole, ty píčo blbá, to je moje auto, bouráš do mého auta." Otevřela znovu dveře a říká mi, že to ví, ale že jí nemusím říkat vole. Což jsem úplně nepochopil, asi je na píču zvyklá. Zastavila tedy, já jsem si šel zkontrolovat auto, odemkl ho a ona celou dobu ani nevystrčila držku z vozu. Dal jsem si dovnitř věci, nastartoval a až potom vystrčila hlavu ze dveří (ani nevystoupila) a zeptala se, jestli tam něco je. Říkám jí, že jí vyskočil nárazník z držáku, načež ona odvětila, že to už bylo (takže je to asi driverka jak noha). Pak už jsem jen mávl rukou a odjel.
Na autě jsem nic neměl, křápal její nárazník a můj rámeček SPZ. A co tak sleduji v okolí, tak v poslední době nejvíc bourají ženský, krizovky u nás v ulici a nedání předností opět převážně ženský. Nemám rád, když se to dělí na muže a ženy, ale to co vidím denně je prostě děs. Měli by si v těch autoškolách udělat pořádek.