-> suri 09.06.17 18:50:15: z nostalgie mozna jen kvuli tvarum, ale ono to s tim kvalitnim autem, ktere slo koupit v osmdesatych letech ma uz pramalo spolecneho (ale ona tomu odpovidala i dobova cena), co drzelo, to zeslabuji, kvalita zpracovani, to radeji nebudu komentovat, setri se kde se da - plechy, kabely, vodni hadice, obrabeni, lidske zdroje, od vstupu renaulta se zpracovani pry zas zlepsuje, ale zas se o to vic setri

(jenze, co by clovek chtel za ty penize je neuveritelne, ze to ma 3 diferaky a 2 prevodovky), nikdo uz ty prevody poradne neumi, ja si nechal profi postavit 2 diferaky (
www.s3collection.cz/ ), plus do toho zadniho zamontovat torsen, no a jsem na dvacitce, prevodovky si uz delam sam, tam neni co pokazit, to se jen slozi a bud to dobre funguje nebo spatne :/
Ono, zas jde o to, na co to auto chces, ja chtel auto, co nejvic projede a je nejbliz skodovce, co se tyce opravitelnosti a tak, videl jsem, ze je na to dostupnejch spousta dilu, ale ze to budou takovy sracky jsem necekal no
-> Jirik_Tuňák1983 09.06.17 20:06:50: dnes uz se pekna auta (az na par vyjimek) nedelaji