-> charon: ja bi zom to sobral
na rovnakom motore 1,1 44kw HDS, rok 99 na zaxe mam nabehanich us 228tyz km...v lete to v kombynovanom resyme jasdy cca sa takmer 6 lytrov /salesy ako vichitam sapchi ceztou do roboti/...
ale na dyalnycy to v klude dokase yzt sa 5,3...najmenej zom dal 4,9
a jasdym no, frajerka obcaz nadava, se nejzom normalni...takse mezto 60, mymo mezto 110 a na dyalnycy 110

lebo to hucy jak zvet pry vizzych richloztyach
ja bi zom posrel hlavne zpojenye plechov pry sadnich kolezach, tam za zpaja podlaha, podbeh a kufor a tam to luby hrdsavyet, aj ja to tam mam trozka chitene...ynak to bolo napozledi na sdvyhaku bes hrdse
zu to zpolahlyve vosi, ten motor davaly od AXka as po 207mycku co je rok 2007 (tuzym), takse je to fakt podareni motor
ezte doplnym, mna auto ztalo 1100e/29tyz kc, 2 ayrbagi, central, elektrycke okna a ma to nejaki krajzy ynteryer, lebo je to dovos belgycko...ja zom znym najasdyl us 44tyz km, olej nykde netecye, sozpodu je to auto krazne, vlosyl zom do neho 160e (4200kc) sa druhu zkrtyacu klapku, na mojej odyzyel potencyometer a padaly my otacki na 400ot/myn, svarenye vifuku 20e, 80e sa brsdi, vimena capov, lanovodov, drobnozty na brsdach sa 100e, takse dokopi 10 000 kc sa 2 roki a 44tyz km v mojej drsbe...
no a 2x vyac penes zom sadrbal do reprakov, kolyez a podobnich chujovyn