-> 1560 - zrušená registrace 19.01.21 14:31:33: Já chci na jaře kupovat pick-upa, což na vyspání nebude uplně ono, ale na druhou stranu, pochybuji, že by si uměl medvěd otevřít dveře, když to u těchto aut kolikrát nejde ani lidem
-> růža: Já taky nikoho neznám. A ty, co znám, už stejně nepoznám. Tuhle jsem potkal na ulici jednoho zdejšího člena a až za dva dny mi došlo, kdo to byl
Letos jsem se na Pohofest chtěl vydat. Ale protože nikoho z vás neznám osobně, tak mně pořád něco drží zpátky (abych tam nečumákoval, jak buk v jehličnatém lese), ale kdyby se to schovalo pod jakousi besedu s Klymčiwem, tak neváhám ani minutu.
-> palinator: Včíl si Krupi s Jumbem a spol. budou rvát vlasy, že nás minule namlsali Petrem Šimurdou a že včíl budeme chtít účast dalších závodních Škodovek.
Přátelé kamarádi, myslíte, že by se povedlo dotáhnout na PohoFest Klymčiwa a spol.? Přece jen to kastli 742 má, tak by to pro něj (a pochopitelně hlavně pro nás) mohlo bejt zajímavý.
To je proste život Je to na milionu fotek i se značkama, ale dulezite je s tím počítat. Ja se třeba na turboritu stále bráním fotkam s SPZ, ale stejne jich uz je hromada. Takže kdyz nekdo bude chtit se o ty auta "postarat" tak se o ne postará, ale pořád si myslím, že je k řešení spoustajinych veci než starý skodovky.