skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most
-> Tuner#2: Aha, tak v tom případě bude asi výstava různá každý den. ?
-> T: Nečetl nikde, ale vím to proto, že tam jede jeden kamarád s MB a další s Tudorem. Prý jich je přihlášených 140. Navíc zítra odpoledne má být větší déšť.
-> Eidy 12.05.17 18:16:48: Sraz bude po oba dny, předpokládám, že to bude silnější spíše zítra?
-> Eidy: kde jsi to cetl ? Ja semam chystal zitra, aleže o tomhle nevím 

-> Tuner#2: Já v neděli. Budou tam ještě vystavená další auta, cca 140 veteránů.
Tak kdo jede?
www.autodrom-most.cz/cz/. ../the-most-historic-grand -prix
Dneska večer mají průjezd městem
www.autodrom-most.cz/cz/. ../the-most-historic-grand -prix
Dneska večer mají průjezd městem

-> ZdrubT: tak tvůj čas se od toho mého moc lišit nebude 

Koně, gumy, brzdy mam, ale k čemu to je, když prší 

Škoda, že nemam jak zjistit mé časy na kolo.
Podvozek mi funguje dle představ a využití auta, gumy a brzdy dobrý. Jen koně nemam a auto je trochu "cvalda".

-> T: Tou rukou si nevědomky odlechcuji, jak v Sedivce, civilu a naučil jsme se to asi z dodávky.
Helmu jsem zapomněl na startu, pak jsem si to uvědomil, ale v tom fofru
Pneu už to chce, ale i motor. Strach s Honzou mít nemusíš.
Helmu jsem zapomněl na startu, pak jsem si to uvědomil, ale v tom fofru

Pneu už to chce, ale i motor. Strach s Honzou mít nemusíš.
-> sikula:
-> T:
Stopa snad dobrý, ale brzdný body se netrefoval. Anebo spíš se to chtělo vic "kousnout" a ne jezdit jak na vejletě. Ale ty koně každopádně moc chybí.
-> T:
Stopa snad dobrý, ale brzdný body se netrefoval. Anebo spíš se to chtělo vic "kousnout" a ne jezdit jak na vejletě. Ale ty koně každopádně moc chybí.
-> Antony: o moc víc koní a nebo horší gumy
-> sikula: frajírek s rozeplou helmou a loktem pomalu z auta
jinak slušný
lepší guma a budeme mít s Honzou co dělat

-> sikula: frajírek s rozeplou helmou a loktem pomalu z auta

-> Antony: Hezká čistá jízda, chce to koniky.
-> Eidy: zoufale
snad napodzim

-> Antony: Chce to víc koní.

-> VooDoo- Ondris: Doufám že jí tu založíš taky kartu 

-> T: Tak i přijela, byla bez STK

-> CpEaRjHaY-průserář: a něco se stalo nebo tak přijela ? 

-> T: Na podvalu byla moje bývalá 

-> ZdrubT: jj, pamatuju si 

-> Antony: alespoň, že tak :-)
-> ZdrubT: ano prosím

-> ZdrubT: ano prosím

-> Antony - zrušená registrace 22.04.17 13:05:31: Tak to znám, to se mi stalo loni pod matadorem. Jen jsem nakonec nebyl na laně, ale strčili do mě a dojel jsem na parkoviště. Co Tome?

-> T: nn, na podvalu nejela. Zvladla uspešně a v pohodě cestu domů. Byl vadnej starter a holt to chcíplo po hodinách. 

a copak se stalo, že vidím škodovku na laně ?
mě se zdálo, že už jsem někde na fotkách zahlédl, že je na podválu...

mě se zdálo, že už jsem někde na fotkách zahlédl, že je na podválu...
-> Martin - KM video: myslím, že jsou ty videa lepší a lepší 

Díky všem.
Ještě musím dodělat bráchovi onboardy a pak se pustím do jednotlivců.
Ještě musím dodělat bráchovi onboardy a pak se pustím do jednotlivců.

-> Martin - KM video 20.04.17 23:06:34: Mazec, super! Sice tam moc nejsem a když už tak dělám hodiny, ale je to boží
-> Pavell 21.04.17 00:33:36: Ty krizovky byli v době, kdy po 3 jízdách na krásném suchu zapršelo a to ještě na půl okruhu. Je to vidět na mém 4. videu, bylo to jak sklo, nebrzdilo to a klouzalo neuvěřitelně právě v místě kde se točí Eidy a pak i já.
-> Eidy 21.04.17 08:22:49: Přesně je to on. Loni bral celý výjezd na cílovku bokem a krásně to zpívalo.

-> Pavell 21.04.17 00:33:36: Ty krizovky byli v době, kdy po 3 jízdách na krásném suchu zapršelo a to ještě na půl okruhu. Je to vidět na mém 4. videu, bylo to jak sklo, nebrzdilo to a klouzalo neuvěřitelně právě v místě kde se točí Eidy a pak i já.
-> Eidy 21.04.17 08:22:49: Přesně je to on. Loni bral celý výjezd na cílovku bokem a krásně to zpívalo.

-> kpt.Budha: Letos jsem ho neviděl jezdit, ale loni s tím lítal celkem bokem a to i na vodě. Jako klobouk dolů před majitelem, že se toho nebojí a nemá takovýhle auto jen na parádu.
-> kpt.Budha: Matěji, docela pěkně, jednou jsem ho viděl i levou stranou v kačírku

-> M@rtin: Jakpak mu to Ferrari jelo? Jsem moc rád, že se někdo takový najde, asi to nebývá úplně pravidlem, aby majitelé Ferrari brali auta na okruh 

-> Eidy 20.04.17 21:16:34: Díky
-> sikula 20.04.17 22:31:02: Dík
-> Martin - KM video 20.04.17 23:06:34: Parádní video ....
-> sikula 20.04.17 22:31:02: Dík
-> Martin - KM video 20.04.17 23:06:34: Parádní video ....
-> Martin - KM video: parádní video
-> Eidy: a mistr vodič
-> Eidy: a mistr vodič

-> Martin - KM video: Moc pěkné video...koukám, že na tom mokru do toho šli všichni pěkně po hlavě 

Pěkný video, docela krizovky pánové.
Někdy to musím jet taky zkusit.

-> Martin - KM video: Opravdu parádní pokoukání.
-> Martin - KM video: Na kvalitní práci si rád počkám.
Děkuji uctivě

-> Martin - KM video 20.04.17 23:06:34:
Luxus video, nevim jestli všechny, ale důležitý momenty o kterejch jsem slyšel, tam jsou v parádní kvalitě zachycený. Díky
Luxus video, nevim jestli všechny, ale důležitý momenty o kterejch jsem slyšel, tam jsou v parádní kvalitě zachycený. Díky

-> Martin - KM video: Krásné video 

-> Eidy 20.04.17 23:24:46: Pokusím se, jen to chvilku potrvá, pracuju na tom po večerech.
-> Martin - KM video: To jsou nádherný záběry. Má to koule a žádná škodovka se s tím teda nemazala. Fakt nádhera na tohle koukat.
A že jsem tak smělý, bylo by možné střihnout jen konkrétní auta a nasdilet. Prosím, prosím.

A že jsem tak smělý, bylo by možné střihnout jen konkrétní auta a nasdilet. Prosím, prosím.

-> M@rtin: Hezké foto

-> M@rtin:
hezký